21 Bizarre Sex Records

Sex het meest besproken onderwerp aller tijden. Wij zetten een aantal hele bizarre records op een rij die te maken hebben met onze favoriete hobby.

Man met de grootste piemel – 34 centimeter

jonah

Hoe groter hoe beter? Nee hoor, vraag maar aan Jonah Falcon, de man met de langste piemel ter wereld. In slappe toestand is zijn apparaat 24 centimeter (al zeer indrukwekkend als je bedenkt dat een gemiddelde erecte penis 14 centimeter is) en in erecte toestand maarliefst 34 centimeter! Maar blij is Jonah er niet mee. Het is moeilijk voor hem om een vrouw te vinden die blij is met zijn grote jongeman. Ook vind hij het eng om te vliegen want op het vliegveld wordt hij er door de beveiligers vaak uitgepikt omdat ze denken dat hij een pakketje in zijn zak heeft.

Vrouw met de grootste nep borsten

beshine 2

Dit lijstje zou helemaal niet compleet zijn zonder, … tatatataaaa, de vrouw met de grootste borsten. Deze eer gaat naar het Duitse Beshine model wiens hele leven gewijd is aan de grootste borsten van de wereld te hebben. Zoals je kan zien is ze zeker geslaagd in haar opzet. Haar cupsize? Maatje 32Z. Ze heeft ondertussen 10.000cc ingespoten, haar borsten wegen dan ook zo’n 9 kilogram per stuk.

Vrouw met de grootste echte borsten

grootste borsten

Annie Hawkins-Turner (ook wel bekend onder de artieste naam Norma Stitz, oftewel ‘enormous tits’) heeft een maatje 102ZZZ! Hiermee heeft ze het record van grootste borsten, zelfs groter dan de onnatuurlijke van Beshine. Haar borsten wegen ongeveer 50 kilo en het kopen van een beha in haar maat is niet meer mogelijk, dan maar lekker laten hangen!

Grootste Orgie

grootste orgie

Waar anders dan in Japan is het record van grootste orgie gevestigd. Wij twijfelen alleen of het wel echt een orgie is aangezien er 250 koppels simultaan aan het seksen waren, maar niet van partners wisselen.

Add Comment