10 Belachelijke Sexstandjes Die Je In Het Ziekenhuis Doen Belanden

We houden bijna allemaal van sex. En natuurlijk is het leuk om andere dingen te proberen in bed. Een nieuw sexstandje op zijn tijd is absoluut een toevoeging aan je sex leven. Er zijn echter websites (lees cosmo) die het wel heel bond maken als het gaat om nieuwe sexstandjes. Waarschijnlijk hebben ze iets te veel gekeken naar de professionals, want als wij dat als gewone man of vrouw proberen belanden we gegarandeerd in het ziekenhuis. En genot zullen we zeker niet hebben!

Loading...

De erotische accordeon

erotische-accordeon

De accordeon, dat is toch waarschijnlijk het minst sexy instrument ooit toch? En daarnaast ziet de vrouw er vooral uit alsof ze nummer twee aan het doen is. Nee, deze slaan we over vanavond.

Het Viaduct

viaduct

Zij ligt moeilijk op de grond steunend op haar nek en schouders terwijl ze haar dubbele onderkin probeert te verbergen, en hij is een manier aan het verzinnen hoe hij toch zijn jongeheer bij haar naar binnen gaat krijgen.

Wulpse Been Lift

wulpse-been-lift

Alleen proberen als je een ballerina bent, anders gaat dit sexstandje je gegarandeerd een gescheurde pees op leveren. Voor de mannen geldt, alleen doen als je een voetenfetish hebt.

De Pogostick

pogo

Ja, dit ziet er misschien leuk uit op de plaatjes (of in de professionele films), maar je moet qua lengte en gewicht wel heel goed bij elkaar passen om dit plezierig te maken.

Twee tangen

tangen

Het vrouwelijk lichaam hoor je niet vast te houden als een gitaar.

Supergirl

vliegende-vrouw

Voor dit standje heb je de kracht van superman nodig, en de behendigheid van Spiderman.

Brug van Londen

brug-londen

Wat zou er gebeuren als de man gaat stoten? Of als als de vrouw gaat rijden? Dan lig je toch snel gewoon weer in standje cowgirl?

Touwtjetrekken

touwtjetrekken

Is het hier net als bij touwtjetrekken de bedoeling om te kijken wie het hardste kan trekken?

De Propeller

propellor

Je moet wel een heel buigzame penis hebben als je dit sexstandje wilt uitvoeren.

Anale Botsauto

botsauto

Dachten wij dat de propeller al onmogelijk was, hoe is het dan fysiek mogelijk om in deze positie je penis in haar bibs te stoppen. En een nog belangrijke vraag, waarom???

Loading...