10 Bizarre Japanse Sex Fetisjen

Het land van de rijzende zon. Maar ook, het land van de bizarre fetisjen. Wij maakten een amusant lijstje voor je. Want wie dacht dat het leven in Japan bestond uit het traditionele huisje, tuintje, boompje, komt bedrogen uit. Vandaag zijn de seksrobots, vuile onderbroeken uit verkoopmachines, seksspelletjes en ‘gezichtsscheten’ populaire fetisjen. En daar wil jij natuurlijk heel wat meer over te weten komen.

Loading...

10. Gaman Kao

We slaan aan het vertalen. Dit woord betekent het ‘seks’ gezicht. En hoe kijken zoveel mogelijk Japanners naar een seksgezicht? Heel eenvoudig. Een actrice bevindt zich op de scène. Netjes aangekleed. Ze steekt haar hoofd door een gat in de muur. Langs de ene kant vinden de ‘activiteiten’ plaats. Langs de andere kant kan het hoofd van de dame in het oog worden gehouden, vooral haar gezichtsuitdrukking tijdens haar hoogtepunt is de moment suprème voor alle voyeurs, pardon, kijkers.

9. Datch Waifu

Japan is nogal gefocust op de technologische vooruitgang. Logisch dus waarschijnlijk dat zij de allermooiste sekspop ter wereld hebben gemaakt. De Datch Waifu betekent the Dutch Wife. Waarom zij deze naam heeft gekregen is ons alvast niet zo duidelijk. We zullen het maar als een compliment beschouwen. Deze kwalitatieve poppen zijn gemaakt van siliconen en erg zacht en heerlijk om aan te raken. Als je er eentje koopt, dan krijg je een levenslange garantie. Dat mag ook wel bij een aankoop van om en beide de 5600 euro. En mocht er toch iets niet werken, dan gaat ze terug naar de producent, die er dan een passende begrafenis voor voorziet.

8. Scheten in het gezicht

In de traditionele maatschappij werden vrouwen opgevoed nooit, maar dan ook nooit, winden te laten in de nabijheid van anderen. Inhouden totdat het pijn deed was de opdracht. Iets dat niet mag, is natuurlijk een uitdaging om het dan daarna in een extreme vorm te doen. Vandaag laat men zich speciaal opsluiten om zich lekker in het gezicht te laten *** door een jonge vrouw. Die winden moeten niet alleen goed hard ruiken (type rot ei), maar best ook heel hard klinken. Plezier verzekerd bij deze activiteiten.

7. Bijzondere kussens

Japan, het land van de geeks. Je mag er dus iets van verwachten. Japanse boys en girls kopen nu zachte lichtaamskussens, en behandelen die dan als echte mensen. Lekker privé mee knuffelen in bed lijkt nog best gezellig. Sommige kussens komen ook met andere lichaamsdelen op, voor als je meer van plan bent. En voor de échte liefhebbers zijn er exemplaren met ‘gaten’ er in. Laat je fantasie al maar helemaal gaan.

6. Ha Daisuki

Tanden liefde, zo zou je dit woord kunnen vertalen. Maar wat betekent het? Het gaat hier niet over een stel prachtige witte, rechte tanden waar men verliefd op is en waar men heel wat tijd in investeert. Het gaat hier over filmpjes waar men eet, tanden poetst, tanden flost, een tandonderzoek ondergaat of waar er röntgenfoto’s van worden genomen. Het eten van kauwgom in deze filmpjes is het meest populair en wordt als het meest erotische gezien. Ieder diertje zijn pleziertje.

5. Imekura

In het Engels wordt dit woord ook vertaalt als ‘image room’. Dit zijn nauwkeurig nagebouwde ruimtes, waar de Japanse heer aan zijn seksuele trekken kan komen. Een soort bordeel dus, met een specifiek thema. Er bestaan veel soorten van deze kamers. Het kan gaan over een schoolklasje, een kantoor, een kamer in een ziekenhuis, het interieur van een vliegtuig, maar ook een gewone kleedkamer. Altijd wordt er een actrice voorzien die de bezoeker van de nodige diensten voorziet. Aangepast aan het thema.

4. Haar knip fetisj

Enkele uurtjes niets te doen? Mensen met een knip fetisj gaan dan lekker voor hun computer zitten en kijken naar filmpjes waar haar wordt geknipt. Wat zou het zijn dat zorgt voor de opwinding? Het beeld van het vallende haar? Het geluid van de schaar? Het knarsen van de tanden als er teveel wordt afgeknipt naar de zin van de haareigenaar? In heel wat filmpjes begint het ritueel met het knippen van haar dat dan uiteindelijk een pruik blijkt te zijn, om dan daarna aan het echte werk te beginnen.

3. Cat Clapping

Iedereen kent een cat fight. Dit is een bijzondere versie hiervan. In deze fetisj worden (meestal porno) actrices geslagen op een onverwacht moment. Een andere vorm is wanneer de makers van deze filmpjes de straat op trekken en aan willekeurige vrouwen vragen elkaar te slagen. Girls gone wild krijgt opeens een andere betekenis na het zien van deze fetisj.

2. Begigyaru

Ook hier hadden we even een woordenboek voor nodig! Begigyaru betekent klein meisje, en dat wordt geassocieerd met schattige kleine pampertjes natuurlijk. Je hebt vast weleens gehoord van de fetisj dat mannen graag weer een baby willen zijn, met luier en flesje. Begigyaru is het omgekeerde, hier worden de mannen wild van vrouwen die zich aankleden als baby …

1. Zettai Ryokiu

Na het lezen van ons lijstje ken je enkele Japanse woorden die je hierna nog van pas gaan komen. Zettai Ryikiu is het stukje naakt been dat tevoorschijn komt net boven lange kousen tot aan het begin van de minirok die veel Japanse meisjes dragen. Filmsterren en popidolen, maar ook de gewone meid op de straat, ze zorgen allemaal dat de fascinatie voor dit stukje blanke huid bijzonder levend blijft. Ook het feit dat schooluniformen (ook lang na schooltijd) zo immens populair zijn in Japan, zal hier wel toe bijdragen.

Loading...