10 Domste en Gevaarlijkste Internet Challenges

5. Cold Water Challenge

Cold Water Challenge

Neem een frisse duik in een meer of rivier. In de zomer doen we het allemaal vrijwillig, in de winter is het blijkbaar een echte uitdaging die zeker moet worden gefilmd. Het zit hem in de kleine dingen, blijkbaar.

4. Pass Out Challenge

pass out

Het scoren van views en volgers is blijkbaar belangrijker dan zuurstof. Want ja, mensen laten zichzelf stikken tot ze bewusteloos zijn en filmen dit zodat heel de wereld er van kan genieten. Blijkbaar geeft het ook een euforisch gevoel, maar dat zijn vast de afstervende hersencellen.

3. Boiling Water Challenge

Boiling Water Challenge

Een reactie op de ALS Ice Bucket Challenge, geen koud water, maar een pan met kokend water over iemand anders heen gooien. De enige verklaring is dat deze challenge een verkapte vorm van mishandeling is. Goed verhaal voor bij de politie. Gelukkig is deze challenge nooit aangeslagen en zijn de filmpjes online vooral fake!

2. Fire Challenge

Fire Challenge

Heeft je moeder je niet geleerd om niet met vuur te spelen? Mensen gieten massaal brandbare vloeistoffen over zich heen en besluiten het dan ook nog eens aan te steken. Het doel? Niemand die het weet. Blijkbaar zijn er wel meerdere mensen met derdegraads brandwonden in het ziekenhuis beland. Iets wat iedereen eigenlijk wel aan zag komen.

1. Underboob Pen Challenge

Underboob Pen Challenge

Hoe weet je zeker dat je een echte vrouw bent? Een pen onder je borsten vastklemmen is blijkbaar genoeg bewijs. Foto’s van honderden topless vrouwen gaan het internet over omdat zij willen bewijzen dat ze toch wel echte dames zijn. Het kan ook zijn dat ze gewoon willen showen wat ze hebben, daar klagen hun volgers niet over.

2 of 2Volgende