10 Landen met de meeste bilvergrotingen

De borstvergroting is al een aantal decennia populair onder vrouwen over de hele wereld, een andere plastisch chirurgische ingreep om het vrouwelijke lichaam meer rondingen te geven, de bilvergroting, is laatste jaren echter aan populariteit aan het winnen. De grote bil is hot! Mede dankzij celebs als Beyonce, Niki Minaj, Shakira en Jennifer Lopez wil iedereen wel een grotere bil. Maar ja, je moet het doen met wat je geboren bent, of je moet natuurlijk kiezen voor een bilvergroting. In de volgende 10 landen wordt deze ingreep het vaakst uitgevoerd.

10. Iran

Perzische vrouwen behoren tot de mooiste van de wereld. Toch vinden sommige het blijkbaar nodig om iets aan hun lijf te veranderen. Vooral een aanpassing aan de neus is populair, maar ook een grotere kont wint aan populariteit.

9. Italië

Italiaanse vrouwen staan niet bekend om hun extreme rondingen. Er kiezen dan ook steeds meer vrouwen voor om hun kontje iets groter te maken.

8. Duitsland

Ook in Duitsland wordt het steeds populairder om de bibs te vergroten, alhoewel deze ingreep nog steeds in het niet valt bij het aantal Duitse vrouwen dat hun borsten laat vergroten. Toch meer een borsten dan een billen land!

7. Spanje

Latina vrouwen staan bekend om hun grote billen, toch zijn het juist deze landen waar de brilvergroting het populairst is. Als je als latina geen grote billen hebt is de verleiding om deze kunstmatig te laten zetten natuurlijk groter.

6. Argentinië

Voor Argentijnse vrouwen geldt het zelfde als voor Spaanse vrouwen. Wat ook nog helpt is dat de prijzen van cosmetische ingrepen in Argentinië laag zijn.

5. Venezuela

We blijven in Zuid-Amerika, Venezolaanse vrouwen hechten veel waarde aan hun schoonheid, ze winnen niet voor niets het vaakst de Miss World verkiezen, en een mooie bil hoort daar natuurlijk bij.

4. Amerika

We hadden Amerika wel wat hoger in het lijstje verwacht, maar misschien hadden ze hun geld al opgemaakt aan borst- en lipvergrotingen?

3.Colombia

Terug naar Zuid-Amerika, in Colombia kun je op de zwarte markt voor weinig geld je lichaam laten verbouwen, iets waar de vrouwen blijkbaar gretig gebruik van maken.

2. Mexico

Uiterlijk is erg belangrijk voor vrouwen over de hele wereld, maar in Zuid en Latijns Amerika misschien wel het meest. In deze landen worden de meest plastisch chirurgische ingrepen gedaan.

1. Brazilië

Je wilt er natuurlijk op je opperbeste uitzien op een van de prachtige stranden van Brazilië. En dat bekent grote billen in een heel klein bikinitje. Toch?