10 Landen met de meeste borstimplantaten

Hou je van vrouwen met grote borsten? Dan ben je bij de volgende 10 landen op het goede adres, hier laten namelijk vrouwen het vaakst hun borsten vergroten. Hoe betrouwbaar de data is? Geen idee, dit is de data die op vele Engelse sites te vinden is…

10. Griekenland

De Griekse dames vinden we op de 10e plek, maar moeten misschien zelfs hoger staan want het schijnt dat veel Grieken de operatie laten uitvoeren in Bulgarije waar het een stuk goedkoper is.

9. Verenigd Koninkrijk

Zo’n 30.000 vrouwen in Engeland en omliggende landen laten ieder jaar hun borsten vergroten. Als je de Engelse tabloids er op na slaat dan zie je ook dat de Engelse mannen blijkbaar houden van een flink hand vol!

8. Canada

canada grote borsten

We hadden een beeld bij Canadese dat ze lekker no-nonsense waren, maar blijkbaar worden ze toch erg beïnvloed door buurland Amerika (die we uiteraard hoger in de lijst tegenkomen).

7. Rusland

Het heet natuurlijk niet voor niets op z’n Russisch als je het ‘tussen de borsten’ doet. Dan heb je natuurlijk wel flinke jopen nodig!

6. Colombia

colombia implanataten

Vaak te vinden op een hoge lokatie in lijstje over de mooiste vrouwen uit een specifiek land, Colombiaanse vrouwen. Blijkbaar vinden ze zelf dat ze nog niet mooi genoeg zijn en kiezen massaal voor een cupmaat meer.

5. Spanje

Een borstvergroting is goedkoop in Spanje, veel vrouwen gaan hier zelfs naar toe op vakantie voor een ingreep. Maar de Spaanse vrouwen houden zelf ook wel van een maatje meer!

4. Duitsland

Duitsers houden van grote dingen, niet alleen de vrouwen, bij het zoeken naar data over cosmetische ingrepen kwamen we een ander lijstje tegen waar de Duiters, maar dan de mannen, aan kop stonden, namelijk het lijstje van meeste penisvergrotingen!

3. Mexico

Latina vrouwen staan bekend om hun rondingen en dit is een ideaalbeeld waar de vrouwen graag aan voldoen. Er worden dan ook vele borstvergrotingen uitgevoerd, maar ook de bilvergroting is zeer populair in Mexico.

2. Brazilië

brazilie borsten

Er werden op een gegeven moment zoveel borstvergrotingen uitgevoerd in Brazilië dat ze niet meer genoeg siliconen implantaten hadden om aan de vraag te voldoen.

1. Amerika

amerika borst vergrotingen

Het zal je niet verassen dat Amerika, het land met een obsessie om er goed uit te zien, op nummer één staat. Meer dan 300.000 operaties worden er per jaar uitgevoerd en dan zijn de Amerikaanse vrouwen die naar het buitenland gaan voor een operatie niet eens meegerekend!