10 Mensen Met Bizar Lange Lichaamsdelen

Iedereen is natuurlijk uniek, maar over het algemeen hebben we wel allemaal dezelfde verhoudingen. Onze benen zijn allemaal ongeveer even lang in verhouding met de rest van ons lichaam, de meeste mensen laten hun teennagels niet centimeters lang groeien en je ziet eigenlijk ook nooit iemand met een extreem lange nek. Neem je een kijkje in het Guiness Book of Records, dan zie je dat sommige mensen toch echt anders zijn dan anderen. Zij hebben niet dezelfde verhoudingen, maar lopen rond met een extreem lang lichaamsdeel. Welke tien lichaamsdelen je in het Guinness Book of Records tegenkomt vanwege de extreme lengte van deze lichaamsdelen, lees je in dit artikel.

10. de langste teennagels in de wereld

Louise Hollis

De meeste mensen vinden het onfris om hun teennagels lang te laten groeien en houden deze nagels kort. Louise Hollis uit Amerika doet dit in ieder geval niet , want zij maakt er een sport van om haar teennagels juist zo lang mogelijk te laten groeien. Met succes, want de teennagels van de vrouw zijn ruim 15 centimeter lang. Niet bepaald praktisch…

9. de langste benen in de wereld

Svetlana Pankratova,

Het is en droom van veel vrouwen: slanke benen die tot in de hemel reiken. Lange benen zijn mooi, maar je kunt het ook overdrijven. Kijken we naar de benen van Svetlana Pankratova, dan zien we dat deze dame wel hele lange benen heeft. Van haar hielen tot haar heupen meten haar benen maar liefst 132 centimeter!

8. de langste penis in de wereld

jonah falcon

Veel mannen maken zich druk om de lengte van hun penis. Ben jij onzeker over de lengte van je geslacht, dan raden wij je aan dit stukje tekst even over te slaan. Vergelijk jij jouw penis namelijk met die van Jonah Falcon, dan word je onzekerheid er niet beter op. In stijve toestand heeft deze man een penis van maar liefst 34 (!) centimeter en dit maakt deze penis de langste penis in de wereld.

7. de langste vingernagels in de wereld

Lee Redmond

Niet alleen de teennagels, maar ook de vingernagels worden regelmatig geknipt en gevijld. Lee Redmond hield zich hier in ieder geval niet mee bezig, want de vingernagels van deze vrouw waren in 2008 ruim 8,65 meter lang. We spreken expres in de verleden tijd, want bij een auto-ongeluk in 2009 verloor de arme vrouw haar lange vingernagels.

6. de langste nek in de wereld

Padaung
Thomas Schoch / wikicommons

Langnek is een bekend figuur dat je in het Sprookjesbos van de Efteling tegenkomt. Deze persoon bestaat natuurlijk niet echt, maar hier kun je nog wel eens aan twijfelen als je afbeeldingen zoekt van de Padaung of Kareni stam in Myanmar. De mensen die bij deze stam horen, vinden het belangrijk hun nek zo veel mogelijk uit te rekken. Wij vinden het er maar vreemd uit zien, maar voor deze stam is het een echt schoonheidsideaal om een nek als een giraffe te hebben.

5. de langste tong in de wereld

Nick Stoeberl

Lange tongen zie je eigenlijk alleen bij dieren, maar Nick Stoeberl bewijst dat ook mensen een lange tong kunnen hebben. De tong van deze Amerikaan is 10,1 centimeter lang, wat er niet bepaald smakelijk uit ziet.

4. de langste neus in de wereld

Mehmet Ozyurek

Ben jij van mening dat je een grote neus hebt? Kijk dan eens naar de neus van Mehmet Ozyurek. De neus van deze man is echt niet te missen, aangezien hij een neus van maar liefst 8,8 centimeter op zijn gezicht heeft zitten. Maak je dus vooral niet druk om je eigen neus, want het kan nog altijd erger.

3. de langste wimpers in de wereld

Stuart Muller

Vrouwen gebruiken allerlei schoonheids- en make-up producten om hun wimpers langer te laten lijken. Stuart Muller hoeft hier geen moeite voor te doen, want deze man heeft natuurlijke wimpers die maar liefst 6,99 centimeter lang zijn. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar zo lang waren de wimpers van de man in het jaar 2007 écht!

2. de langste snor in de wereld

Sam Singh Chauhan

Steeds meer mensen laten een snorretje staan, maar deze snorren zijn absoluut niet te vergelijken met de snor van Sam Singh Chauhan. De Italiaan heeft namelijk een snor van 4,29 meter en dit is geen grap. Hij moet zijn snor bij elkaar binden en opknopen, omdat hij er anders de hele tijd over struikelt.

1. het langste haar in de wereld

Xie Qiuping

We eindigen het lijstje met iemand die wel erg lang haar heeft. Xie Qiuping is waarschijnlijk nog nooit naar de kapper geweest, want het haar van de vrouw is ruim 5,6 meter lang. Praktisch? Nee. Mooi? Ook niet echt. Maar ze staat er wel mee in het Guinness Book of Records.