10 Sex Studies die duidelijk gemaakt zijn om vrouwen in bed te krijgen

De Wetenschap. Die vertrouwen we natuurlijk blindelings. Wat blijkt, wetenschappers zijn ook maar mannen. Hele geile mannen blijkbaar. Er is namelijk heel wat wetenschappelijk onderzoek gefocust om mannen een seksueel pleziertje te gunnen. Dat seks goed is voor de gezondheid van mannen en vrouwen klinkt logisch en wordt ten overvloede bewezen. Maar betekent meer seks (en dan vooral bepaalde handelingen die vrouwen niet altijd willen uitvoeren) ook minder kans op kanker, minder rimpels, een langer en beter leven, een geen migraine meer? Wij maakten een lijstje met argumenten die vooral mannen kunnen gebruiken om hun dame in bed te krijgen. Sommigen zijn ook gewoon grappig. En iedereen weet: humor helpt ook in het verleidingsspel.

Loading...

10. Een pijpbeurt vermindert depressie bij mannen en vrouwen

via GIPHY

Een studie van NYU uit 2015 bewijst dat het orale spelletje goed is voor mannen en vrouwen. Zowel mannen als vrouwen krijgen er minder depressies door. Waar zit de adder denk je dan? Vrouwen moeten slikken. Aan dit onderzoek namen 293 vrouwelijke studentes deel. Zij die seks hadden zonder condoom, en dus met sperma in aanraking kwamen, hadden minder gevoelens van depressie. Waarom oraal dan denk je, en niet vaginaal? Orale seks nam de stress weg van de kans op zwanger worden. De studie vond ook dat een beetje sperma af en toe zorgde voor betere concentratie. Dat sperma goed is voor vrouwen (en dan vooral het doorslikken) lijkt sowieso een trend te zijn bij de studies over sex.

9. Tien minuten per dag kijken naar vrouwen met grote borsten is goed voor de gezondheid

via GIPHY

Het is een Duitse studie, gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, die stelt dat 10 minuten kijken naar een mooi decolleté, goed is voor de mannelijke gezondheid. Het zou zelfs beter zijn dan 30 minuten in de gym. Mannen die elke dag naar borsten kijken, zouden een lagere bloeddruk hebben. Net dat zou de kans op hart- en vaatziekten verminderen. Zijn wij gerustgesteld: even lekker loeren of ons in het zweet werken tijdens het joggen, squatten of wat dan ook, wij weten nu wat te kiezen. Heren kijk even 10 minuten naar bovenstaand gifje en je bent weer een stuk gezonder!

8. Een regelmatige borstmassage vermindert de kans op borstkanker

via GIPHY

In een laboratoriumonderzoek bleek dat na een massage kwaadaardige borstcellen weer een normaal patroon kregen, zodat ze niet uitgroeiden tot kanker. Wetenschappers zijn er echter van overtuigd dat borstkanker niet kan voorkomen worden door compressie bh’s, maar dit onderzoek kan wel een weg effenen naar nieuwe behandelingen. Dus dames, volgende keer als we even met de borsten willen spelen, vooral toelaten!

7. Sperma slikken vermindert de kans op complicaties bij een zwangerschap

Nederlandse onderzoekers (ja, wij weer) vonden uit dat de blootstelling aan sperma kan leiden tot een betere immunologische tolerantie die nodig is om een veilige en succesvolle zwangerschap te doorstaan. Dus, als je het niet voor mij wilt doen, liefste, doe het dan voor ons ongeboren kind.

6. Sperma is effectief tegen rimpels

Een Noorse firma doet het al, sperma ‘bottelen’. Volgens hen een krachtig anti-oxidant in de strijd tegen de veroudering. Je kan in Noorwegen terecht voor behandelingen vanaf $250 . Een stevig bedrag, vooral als je weet dat de ‘vrijwilligers’ hun ‘donatie’ gratis doen. Het bedrijf heet Bioforskning, mocht je interesse hebben. Om te geven of te nemen.

5. Van sperma word je goedgezind

Gordon Gallup, een wetenschapper aan de State University of New York, concludeert dat er iets is in sperma, dat de gemoedstoestand positief kan beïnvloeden. Hij denkt als dit geïsoleerd kan worden, er een alternatieve manier van het behandelen van depressies kan uit voortkomen. Hij stelt ook dat, na onderzoek bij duizenden vrouwen, dat zij die blootgesteld worden aan sperma, na het verbreken van en relatie, sneller aan een nieuwe beginnen. Het lijkt er in zijn bevindingen op dat sperma verslavend is. Daar staan we even bij stil, want dat is de uitspraak van een wetenschapper. Hebben vrouwen dan sperma nodig om gelukkig te zijn. En dus vrouwen die dan geen contact hebben met sperma, … laat maar, we begrijpen nu heel wat meer.

4. Studies bewijzen dat bedspelletjes natuurlijk anti-depressiva zijn

In de late jaren 80 werd uit een studie van 85 vrouwen geconcludeerd dat zij die hun migraine behandelden met seks, er minder last van hadden. Twintig procent beweerde zelfs er vanaf te zijn. Deze beste excuus staat sinds de jaren 80 al neergeschreven? En niemand heeft de mensheid op aarde hiervan luidkeels op de hoogte gebracht? Hoofdpijn schatje? Ik weet de oplossing!

3. Officieel bewezen: sperma is goed tegen ochtendmisselijkheid

via GIPHY

Weer diezelfde Gordon Gallup gelooft dat de beste manier om vrouwen te genezen van hun ochtendmisselijkheid tijdens een zwangerschap, sperma is. Zijn artikel geeft niet echt veel juicy details. Toch even lief vragen voor de daad, want een zwangere vrouw boos maken is geen grapje.

2. Seks geneest verkoudheid

via GIPHY

Uit Newsweek leren we dan weer dat seks zelfs goed is voor het ordinaire verkoudheidje. En daar hebben we toch allemaal wel eens last van? Seks verhoogt immunoglobine A, een belangrijke virusvechter. Met deze oneliner ‘niet alleen mijn immunoglobines komen omhoog’ heb je alvast de humoristische dames voor je gewonnen.

1. Regelmatige seks houdt pijnlijke maandstonden onder controle

via GIPHY

Vrouwen die regelmatig seks hebben, zullen meer regelmaat ondervinden in hun ongesteldheid. En dat zorgt dan op zijn beurt weer voor minder pijn en meer plezier in het leven. Minimaal één keer sex per week is vereist!

Loading...