12 Dingen die je altijd wilde weten over Borsten

Loading...

Sommige vrouwen kunnen een orgasme krijgen van alleen borst stimulatie

via GIPHY

Dit ‘feitje’ komt uit de Cosmpolitan dus het is niet wetenschappelijk bewezen, maar hier praten twee vrouwen over hoe ze orgasmes krijgen van slechts borst en tepel stimulatie.

Arme mannen houden van grote borsten

via GIPHY

Dit feitje is wel wetenschappelijk onderzocht. Het is natuurlijk wel belangrijk om te bedenken dat hier gaat over gemiddelden. De studies gaan overigens over hongerige mannen (arm en honger gaan natuurlijk vaak samen), deze kozen voor vrouwen met grote borsten. De onderzoekers denken dat dit te maken heeft met de vetreserves in borsten, hoe groter de borst, hoe meer vet, hoe langer de vrouw zonder eten kan.

3% van de mensen heeft een derde tepel

via GIPHY

Zo uniek ben je niet met een derde tepel, 2 tot 6% van de vrouwen heeft deze en 1 tot 3% van de mannen (bron. De extra tepel verschijnen op de verticale ‘melk lijnen’ die lopen van de oksel, via de gewone tepel, tot de lies.

Door te staren naar borsten leef je langer

via GIPHY

Dit is duidelijk een studie door hele geile onderzoekers. Maar het schijnt dat als mannen 10 minuten per dag staren naar borsten ze langer leven

Russische vrouwen hebben (gemiddeld) de grootste borsten

via GIPHY

Er gaat al tijden op internet een map rond met daarop de landen met de grootste borstmaat. Volgens die map hebben vrouwen in Rusland de grootste cupmaten, gemiddeld grote dan een D cup. Nu hebben wij flink wat onderzoek gedaan wat betreft blote borsten (we zijn mannen en willen langer leven, zie vorige punt) en denken dat dit ook weleens te maken kan hebben met verschillende meetsystemen.

80% van de vrouwen draag de verkeerde BH

via GIPHY

Volgens een kenner draagt 8 op de 10 vrouwen de verkeerde BH. Ze vermoedt dat vrouwen op jonge leeftijd hun bh maat bepalen en daarna deze niet meer aanpassen.

De voorloper van de BH werd bedacht in het Romeinse rijk

De echte BH zoals we hem nu kennen werd bedacht in de Edwardiaans tijdperk, maar al in het oude Rome gebruikte vrouwen banden om hun borsten om het hangen tegen te gaan.

Er zijn 8 soorten tepels

via GIPHY

Niet alleen de borsten van alle vrouwen verschillen, maar ook de tepels zijn allemaal uniek. Ze zijn wel onder te verdelen, volgens de website Jezebel zijn er 8 verschillende types te onderscheiden.

De Grootste Borsten ter wereld

via GIPHY

Als je denkt aan vrouwen met grote (nep) borsten denk je misschien aan Pamela Anderson. Haar beroemde borsten vallen echter in het niets bij die van de Duitse Beshine. Deze blondine heeft de grootste nepborsten ter wereld, maatje Z. Ze wegen ongeveer 32 kilogram.

Iedereen kijkt naar borsten, echt iedereen!

via GIPHY

In een studie waar mannen en vrouwen een ‘eye-tracking’ apparaat op kregen bleek dat ze meer naar de borsten van een vrouw keken dan naar haar gezicht. Zowel mannen als vrouwen! Mannen kijken alleen net wat langer naar de borsten van een vrouw.

Je linkerborst is groter dan je rechter

via GIPHY

Statistisch gezien dan, bij 65% van de vrouwen is de linker namelijk groter dan de rechter.

Een regelmatige borstmassage vermindert de kans op borstkanker

via GIPHY

In een laboratoriumonderzoek bleek dat na een massage kwaadaardige borstcellen weer een normaal patroon kregen, zodat ze niet uitgroeiden tot kanker. Wetenschappers zijn er echter van overtuigd dat borstkanker niet kan voorkomen worden door compressie bh’s, maar dit onderzoek kan wel een weg effenen naar nieuwe behandelingen. Dus dames, volgende keer als we even met de borsten willen spelen, vooral toelaten!

Loading...