15 Bizarre Datingsites die echt bestaan

Het is bijna Valentijn. Misschien ben je nog dringend op zoek naar een nieuw lief? Vind jij het aanbod op Parship al een stel freaks? Dan moet je eens door ons lijstje gaan van de 17 vreemdste datingsites!

Loading...

15. Investeren in grote borsten

Je hebt vast wel eens van de term Sugar Daddy gehoord. Mannen die vrouwen onderhouden (vaak oudere mannen). Op deze site zoeken vrouwen Sugar Daddy’s met een missie, namelijk borsten verfraaien. De mannen kiezen een prooi, en betalen dan aan de site, die het geld ‘rechtstreeks’ doorstort aan de plastisch chirurgen. De vrouw naar keuze krijgt zo haar langverwachte nieuwe cup. Reeds meer dan 1.000 vrouwelijke leden van deze site kregen zo een stel nieuwe borsten. En de mannen? Die mogen dan ‘contact’ houden met de vrouw die ze sponsorden.

14. Knuffelen met knuffels

Ben jij een furry? Dan is deze site the place to be. Maar 99,9% van onze lezers weet waarschijnlijk niet eens wat een furry is. Daarom eerst deze definitie: een furry is een volwassen mens die ervan houdt zich te verkleden als knuffeldier. Verkleedkostuums zijn gemakkelijk op het internet te verkrijgen. Je moet 18 zijn en wat naaktheid en ‘artwork’ is toegestaan op deze datingsite. Porno niet. Dus zoek jij een lieve furry, ga dan als de bliksem naar Furfling.com.

13. Grappenmakers gezocht

Als je ziet tot welke paniek clowns kunnen leiden, dan is het eigenlijk een goed idee dat clownlovers een eigen groepje vormen. En dat hebben ze gedaan op verschillende websites. De meeste zien er vriendelijk uit, maar in de diepte van deze website zitten er vast en zeker griezelige verborgen met stoute plannen. Interesse? Clowndating.com of clownpassions.com is the place to be.

12. Daten voor de ondoden

Een datingsite voor zombies, enfin, mensen die doen alsof ze zombies zijn. Zombiepassions.com ziet er even erg uit als een horrorfilm. Toch niet ons idee van romantische liefde, maar ieder diertje zijn pleziertje, niet?

11. Liefde voor de dood

In hetzelfde thema zorgt deadmeet.com voor zijn fans. Het is minder luguber dan het klinkt. Op deze website kunnen mensen elkaar ontmoeten die allemaal in de ‘overlijdens’sector werken. We denken even aan begrafenisondernemers, forensisch experten, grafdelvers, voorlezers in de kerk, … Langs de andere kant, over wat praat je dan ’s avonds aan tafel?

10. Polygamie Dating

Duidelijk wat men hier kan zoeken. Een paar ‘sister wives’. Mooi woord toch. Of het leven met sister wives in een gezellig polygaam gezinnetje ook zo leuk is, dat weten we niet. In Nederland is het in ieder geval illegaal. Toch nog op zoek? Je kan de website overal in de wereld consulteren. En mocht je denken dat dit enkel een Amerikaans fenomeen is, mooi niet, want ‘aanbod’ is er ook uit Rusland en Europa. Check out Sisterwifes.us.

9.Daten met geesten

De datingsite voor dode singels is ghostsingles.com. Deze website presenteert zich als een site exclusief voor zij die overleden zijn, maar nog niet vertrokken zijn. Voor geesten dus. Dus ben je een geest en op zoek naar ‘some post mortem love’, dan moet je hier zijn. En bereid je maar voor. Op deze website wordt natuurlijk niet naar je leeftijd gevraagd, maar wel naar de manier waarop je bent doodgegaan en wanneer.

8. Kan het beter?

Om ‘lid’ te worden van candobetter.com moet je een hele selectieprocedure door. Als koppel moet je een foto van beide partners posten, en daar wordt dan door de andere leden op beoordeeld of die personen beter kunnen of niet. Een soort ‘rate je date’ dus. Hoe meer stemmen van anderen, hoe meer je kan doen op de website en hoe meer andere contacten je kan leggen. Leuke extra optie op deze site: heb je vragen voor een sekstherapeut, dan kan je die stellen.

7. Bloed zuigers

Wij dachten dat de vampierenhype al laaang voorbij was, maar het blijkt een blijvertje. Op Vampirepassions.com kunnen echte vampierenmannetjes een -vrouwtje vinden of omgekeerd. En blijkbaar zijn er heel veel verschillende sites voor zij die dit soort date zoeken. Voor alle duidelijkheid, je drinkt er niet direct bloed. Je kan contacten leggen, chatten en berichten sturen. Het bloed moet je later zelf regelen.

6. Daten voor gekkies

Wist je dat er een datingsite bestaat voor mensen met een mentale ziekte? Jawel dus! Dat is Nolongerlonely.com. Ook op deze site vind je ‘gelijkgestemden’, waarvoor je je bijzondere trekjes en pillendoosjes niet meer hoeft te verstoppen. Dus lijd je aan schizofrenie, een bipolaire stoornis, een borderline aandoening of een dissociatieve stoornis, dan kan je hier iemand vinden. Alhoewel, die laatsten vergeten misschien steeds weer hun paswoord om in te loggen.

5. Alleen mooie mensen

Nu zijn we er! Een datingsite voor enkel knappe mensen. Op de website beautifulpeople.com moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat je lid kan worden. De ‘lelijke’ mensen komen er niet in. Maar wat is lelijk? En ook al niet al te sympathiek op deze website is de ‘chimp calculator’. Je kan al een beetje inbeelden wat je hier meet, namelijk hoe lelijk of hoe onaantrekkelijk je bent. Mooie mensen kunnen ook terecht op beautifulpeople.com en genepartner.com. Die laatste matcht mensen op basis van hun dna-profiel.

4. Date Your Lookalike

Helemaal verliefd op jezelf? Dan kan je een partner zoeken die erg op je lijkt. Findyourfacemate.com. Dubbelganger-dating, wie weet, misschien weer een nieuwe hype?

3. Soa Soulmates

Sommige mensen hebben heel speciale wensen. Via ‘gespecialiseerde’ websites kan je een partner vinden die, net als jij, beschikt over een seksueel overdraagbare ziekte, een genitale wrat of twee (Genitalwartsdating.com) of herpes (herpesfish.com). Proficiat!

2. Luier Liefde

Hoe hoger in de lijst, hoe bizarder de datingsite natuurlijk. Hou jij ervan om af en toe eens met natte billetjes te liggen, en daarna liefdevol verzorgd te worden door een mama of papa, run for your life naar bijvoorbeeld Diapermates.com.

1. Marry Me, Dammit!

Marrymealready.com, the place to be voor de ergste bridezilla’s op aarde. Als je hier je nieuwe date op zoekt, dan weet je vanaf het begin alvast heel duidelijk wat je toekomstige wederhelft wilt. En liever gisteren dan vandaag.

Loading...