15 Meest Ranzige Wereldrecords Die Je Niet Wilt Verbreken!

10. Het meeste schaamhaar

maoni-vi

Kaal hoeft niet van ons, maar een beetje bijknippen, ja graag! De dame in kwestie komt uit Kaapstad en heet Maoni Vi. Ze heeft haar schaamhaar niet geknipt sinds het begon te groeien in haar pubertijd. Onder haar armen is het 81 centimeter lang, aan haar private delen meet het 72 centimeter. Gelukkig poseert ze in badpak. Misschien maakt ze er soms wel vlechtjes in, vragen wij ons dan af.

9. Puist uitknijpen

puist

Naarmate we verder in ons lijstje gaan, wordt het beter en beter. De Brit Carl Chadwick slaagde erin om in 1987 de pus uit zijn puist meer dan twee meter ver te laten schieten. Bah! (wist je trouwens dat youtube vol staat met dit soort filpjes??

8. Zoveel mogelijk kakkerlakken eten in één minuut

Een man, Ken Edwards, kan 36 kakkerlakken eten in deze tijdspanne. Iemand nog honger?

7. Zoveel mogelijk koeienhersenen eten

Takeru Kobayashi is bekend voor de hoeveelheden hot dogs die hij kan verorberen. Maar hij lust ook nog iets anders. Hersenen van een koe bijvoorbeeld. Daar smikkelt hij zo een acht kilogram van op in 15 minuten. En daarna laat hij trots zijn dikke buik zien, en een klein boertje misschien. Dat brengt ons naadloos naar het volgende record.

6. De luidste vrouwelijke boer

jodie-parks

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om een vrouwelijke landbouwer, maar wel over het geluid dat deze dame kan produceren. Jodie Parks heet ze en ze ziet er heel geciviliseerd uit. Tot ze haar mond opendoet en een boer laat. Eentje van 104 decibel. Meet maar eens op je mobieltje hoe hard dat wel niet is.