7 Attractieparken en Musea Alleen Voor Volwassenen (18+)

Kinderen niet toegelaten? In ieder geval zijn de volgende themaparken speciaal ontworpen voor volwassenen. Een ideaal lijstje voor mocht je nog op zoek zijn naar een weekendje weg zonder gestoord te worden door kinderen.

Loading...

7. Chambers of Horror, Atlanta, VS

Deze ‘chambers’ is eigenlijk een soort spookhuis. Na een bezoekje lijdt je gegarandeerd wekenlang aan nachtmerries. Het huis is een creatie van Luke Godfrey en Rene Arriagada, twee artiesten die onder andere meewerkten aan The Walking Dead.

6. Amora, Londen

https://www.youtube.com/watch?v=IEgwTXL-xvo

Museums zijn er om nieuwe dingen in te leren. Dit is een speciaal museum, gericht op seks. In deze ‘academie’ zijn de meeste tentoongestelde objecten interactief. Dat opent natuurlijk perspectieven. Je leert er over seks, je kan praten met een sekstherapeut. En ze hebben er een spank-o-meter. Je erogene zones kan je ontdekken via interactieve beelden, je kan beter leren kussen en zelfs erotische spelletjes spelen. Het museum opende in 2007 nabij Piccadilly Circus. Helaas is het alweer gesloten.

5. Jeju Loveland, Zuid-Korea

Misschien wat ver voor een weekendje, maar mocht je ooit in de buurt zijn, dan is Jeju Loveland een erg leuk uitje. Bovendien ligt het park niet meer dan 10 minuten rijden van de Jeju International Airport. Ook nog handig mocht je daar enkele uren moeten wachten voor een connecting flight. Er zijn 104 kunstwerken te bewonderen, die allemaal over seks gaan. Het park werd opgericht in 2004 door een groepje lokale studenten die het tijd vonden om de schoonheid van seks wat meer in het licht te zetten.

4. Penis Park, Zuid-Korea

Wederom in Zuid-Korea, het Penis Park. Das eens iets anders dan op zondag naar de park gaan. Het Haeshindang Park zou volgens de legende geïnspireerd zijn door een jonge maagd die op een rots wachtte op haar visser. Een storm blies haar echter in het water en ze verdronk. Na haar overlijden konden de lokale vissers geen enkele vis meer vangen. Om haar geest goed te stemmen bouwden ze dan maar een park vol mannelijke geslachtsdelen.

3. Erotkaland, Brazilië


Dit is niet Tomorrowland (ook populair in Brazilië) maar een ander land, gericht op erotiek. Het moet nog opengaan in 2018 en wordt momenteel gebouwd in Sao Paolo. Het park maakt reclame voor zichzelf als het Disneyland voor de erotiek. Er is een bioscoop met vibrerende stoelen, een ‘train of pleasure’, gogo boys én girls, en autootjes die lijken op genitaliën. Wij hebben onze vliegtickets in ieder geval al geboekt!

2. Dig This, Las Vegas


Nooit uit je Bob De Bouwer fase geraakt? Dan is dit iets voor jou! Een grote zandbak ligt voor je klaar. Met putten en bergen. En hele grote bulldozers en ander impressionant machinepark. Spelen maar! Nu kun je in Las Vegas natuurlijk ook heel veel andere dingen doen die niet geschikt zijn voor kinder oogjes!

1. BH Mallorca, Spanje

https://www.youtube.com/watch?v=S0PVMFQ-iB8

Beu op de playa te liggen in Mallorca? Dan kan je naar dit nieuwe park. Het is enkel open voor volwassenen en er is verschrikkelijk spannend waterplezier op de kleurrijke en bijzonder snelle glijbanen. en dus geen schreeuwende kinderen! Het park opende in 2015 dus alles is nog schitterend nieuw. Ps, je kan er ook verblijven in een van de 656 suites. Doen, want ’s avonds komen er dikwijls de beste DJ’s van de wereld optreden.

Loading...