8 Grappigste Sex Scenes in Hollywood Films

Sexscens in films zijn meestal romantisch, passievol of zoetsappig, maar soms zijn ze ook hilarisch! Wij zetten de leukste seksscènes voor je op een rij.

Crank 2: Amy Smart en Jason Statham

Crank was een bizarre actiefilm over de huurmoordenaar Chev Chelios (gespeeld door Jason Statham). Hij moet zijn adrenalinegehalte op een hoog peil houden, anders wordt hij vergiftigd door een gif in zijn lijf. Crank 2 is misschien nog wel gekker, Chev is uitgerust met een kunsthart dat hij moet bijladen met elektriciteit. In een van de vele vreemde scènes van de film daalt Chevs energieniveau plotseling, de oplossing? Seks met zijn vriendin (Amy Smart) om veel wrijving te genereren om zo zijn batterij op te laden. Onverschrokken door het feit dat ze op de paardenraces zijn, hebben de twee seks in het midden van een racebaan in zoveel mogelijk gekke sexstandjes terwijl een menigte van gokkers ze toejuicht.

Not Another Teen Movie

De sexkomedie American Pie heeft misschien de standaard gezet voor ongemakkelijke seksscènes, maar “Not Another Teen Movie” deed hier nog een schepje bovenop. Hoofdpersonage Janey raakt opgewonden terwijl ze naar de Freddie Prinze Jr-komedie ‘She’s All That’ kijkt, dus haalt ze haar ‘My Lil Vibrator’ (die niets behalve klein is) en gaat aan de slag. Plotseling loopt haar hele familie – inclusief de hond, de plaatselijke priester en veel jonge kinderen – haar kamer binnen om haar een gelukkige verjaardag te wensen, ze doet haar best om niet te kreunen terwijl haar grote vibrator onder de dekens doorgaat. Janey bereikt haar climax op het moment dat de hond het laken van haar aftrekt. De roze vibrator vliegt door de lucht en eindig in de verjaardagstaart.

Team America World Police

Wanneer een film een R-rating krijgt voor zijn “grafische en seksuele humor … waarbij poppen zijn betrokken”, weet je waar je aan toe bent. Hoewel de poppen genitaliën missen, is de scène verrassend expliciet en schokkend (de niet-geaccordeerde versie is nog erger omdat het laat zien dat ze deelnemen aan een golden shower en vervolgens op elkaar poepen). De grafische seks is vooral hilarischer omdat het zo melodramatisch in beeld wordt gebracht.

Gigli

Deze seksscènes zou alles behalve grappig moeten zijn, maar Gigli wordt niet voor niets vaak de slechtste films ooit gemaakt genoemd. De sexscene tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez – die op dat moment een relatie hadden – is zo tenenkrommend slecht dat je niet anders kan dan erom lachen. En dat heeft natuurlijk vooral te maken met wat Lopez (die een lesbiëne speelt) tegen Affleck zegt voor ze naar bed gaan “It’s turkey time. Gobble gobble”. “Kalkoen tijd” om aan te geven dat het tijd is voor orale sex is wel het meest onerotische wat er ooit is gezegd!

Vorige1 of 2