8 Grappigste Sex Scenes in Hollywood Films

Sexscens in films zijn meestal romantisch, passievol of zoetsappig, maar soms zijn ze ook hilarisch! Wij zetten de leukste seksscènes voor je op een rij.

Loading...

Crank 2: Amy Smart en Jason Statham

Crank was een bizarre actiefilm over de huurmoordenaar Chev Chelios (gespeeld door Jason Statham). Hij moet zijn adrenalinegehalte op een hoog peil houden, anders wordt hij vergiftigd door een gif in zijn lijf. Crank 2 is misschien nog wel gekker, Chev is uitgerust met een kunsthart dat hij moet bijladen met elektriciteit. In een van de vele vreemde scènes van de film daalt Chevs energieniveau plotseling, de oplossing? Seks met zijn vriendin (Amy Smart) om veel wrijving te genereren om zo zijn batterij op te laden. Onverschrokken door het feit dat ze op de paardenraces zijn, hebben de twee seks in het midden van een racebaan in zoveel mogelijk gekke sexstandjes terwijl een menigte van gokkers ze toejuicht.

Not Another Teen Movie

De sexkomedie American Pie heeft misschien de standaard gezet voor ongemakkelijke seksscènes, maar “Not Another Teen Movie” deed hier nog een schepje bovenop. Hoofdpersonage Janey raakt opgewonden terwijl ze naar de Freddie Prinze Jr-komedie ‘She’s All That’ kijkt, dus haalt ze haar ‘My Lil Vibrator’ (die niets behalve klein is) en gaat aan de slag. Plotseling loopt haar hele familie – inclusief de hond, de plaatselijke priester en veel jonge kinderen – haar kamer binnen om haar een gelukkige verjaardag te wensen, ze doet haar best om niet te kreunen terwijl haar grote vibrator onder de dekens doorgaat. Janey bereikt haar climax op het moment dat de hond het laken van haar aftrekt. De roze vibrator vliegt door de lucht en eindig in de verjaardagstaart.

Team America World Police

Wanneer een film een R-rating krijgt voor zijn “grafische en seksuele humor … waarbij poppen zijn betrokken”, weet je waar je aan toe bent. Hoewel de poppen genitaliën missen, is de scène verrassend expliciet en schokkend (de niet-geaccordeerde versie is nog erger omdat het laat zien dat ze deelnemen aan een golden shower en vervolgens op elkaar poepen). De grafische seks is vooral hilarischer omdat het zo melodramatisch in beeld wordt gebracht.

Gigli

Deze seksscènes zou alles behalve grappig moeten zijn, maar Gigli wordt niet voor niets vaak de slechtste films ooit gemaakt genoemd. De sexscene tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez – die op dat moment een relatie hadden – is zo tenenkrommend slecht dat je niet anders kan dan erom lachen. En dat heeft natuurlijk vooral te maken met wat Lopez (die een lesbiëne speelt) tegen Affleck zegt voor ze naar bed gaan “It’s turkey time. Gobble gobble”. “Kalkoen tijd” om aan te geven dat het tijd is voor orale sex is wel het meest onerotische wat er ooit is gezegd!

Jack Frost

Cultfilm Jack Frost behoort tot het genre, zo slecht dat het weer goed is. Het gaat over een seriemoordenaar die per ongeluk in een sneeuwpop is veranderd nadat hij een chemisch ongeluk heeft gehad. Shannon Elizabeth, die het jaar voor deze film wereldfaam kreeg door haar (naakt) rol in American Pie, speelt een van de hulpeloze slachtoffers. Dit leidt tot een van de vreemdste seksscènes ooit gemaakt. Haar karakter neemt een bad als er plotseling een wortel naar het oppervlak drijft. Het water verandert langzaam in sneeuw en Jack stijgt op uit de badkuip. De onhandige, piepschuimende sneeuwman probeert haar een paar keer te humpen voor ze dood neervalt.

A Fish Called Wanda

https://www.youtube.com/watch?v=90AX2F9L34g

De excentrieke oplichter Otto (Kevin Kline) weet dat de beste manier om een vrouw in bed te krijgen is door zinnen in sexy klinkende vreemde talen uit te spuien. Dit is dus precies wat hij doet bij het voorspel met Wanda. Ook neemt hij een grote snuif van Wanda’s leren laarzen, haar ondergoed en dan zijn eigen oksel. En dit is nog maar het begin van de gekkigheid in deze sex scene.

The Naked Gun

https://www.youtube.com/watch?v=7YFC0O393DQ

Zowel het eerste als het tweede deel van de grappige spooffilms Naked Gun bevatten een hilarische sex scene. In de eerste bedrijven luitenant Frank Drebin (Leslie Nielsen) en Jane Spencer (Priscilla Presley) de liefde wel heel veilig door een paar extra grote condooms te dragen. In het tweede deel wordt de pottenbak scene uit “Ghost” op de hak genomen om te eindigen met gigantisch vuurwerk!

MacGruber

MacGruber is losjes gebaseerd op MacGyver en een heerlijke spoof op het actiegenre. De sexscene is te bizar voor woorden, Nadat MacGruber seks heeft met zijn nieuwe vrouwelijke partner, bezoekt hij het graf van zijn overleden vrouw. Haar geest verschijnt en vertelt hem dat het oké is en dat hij verder moet gaan met zijn leven. De twee maken dan een nummertje op haar grafsteen, de aanblik van MacGrubers blote kont die zijn spookvrouw op haar eigen graf neemt is al erg genoeg, maar het tafereel wordt nog hilarischer door het vreselijke gegrom en gekreun dat hij maakt. Nog erger wordt het wanneer we de scène vanuit het perspectief van een vuilnisman zien en blijkt dat de naakte MacGruber eigenlijk hallucineert en dat hij eigenlijk gewoon de lucht in het midden van een kerkhof aan het humpen is!

Loading...