8 Weetjes over sex (die je vast nog niet wist)

Over seks praten we erg graag. We doen ook heel graag aan seks. Seks is volop in beweging en lijkt steeds extremer te worden. Over seks weten we alles, denken we. Tegenwoordig mag alles op het gebied van seks. Maar weet je écht wel alles over seks? Hier tien dingen, die jij waarschijnlijk nog niet wist.

Hoe rijker, hoe beter

Je kunt aan het saldo op de bankrekening niet zien hoe goed of slechts iemand in bed is, althans dat zou je denken. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het voor vrouwen interessant is om voor ze met een meneer het bed in duiken toch eerst zijn saldo op zijn bankrekening te checken. Een Brits onderzoek leerde namelijk dat hoe rijker de man is, hoe beter hij in bed presteert. Althans: bij een rijkere man krijgt de vrouw beduidend meer orgasmes. Vrouwen weten dus nu wat ze te doen staat.

Sperma? Dat is dan 37,5 MB

Sperma? Tsja. Euh. Wat moet je er (soms) mee? Nou ja, je kunt er – zo is ondertussen bekend- heel veel informatie uit halen. Elke spermacel bevat namelijk gemiddeld zo’n 37,5 MB aan gegevens. Gegevens die in het mannelijke DNA worden meegenomen. Ga je alle aanwezige zaad van de man analyseren, dan levert dat onthullende cijfers op. Als een man klaarkomt, schreeuwt hij niet alleen, maar draagt hij bovendien 1500 terabytes aan informatie over. Let op: dit is meer dan je aantreft op de harde schijven van duizend computers. Je zou de man dus best een supercomputer kunnen noemen.

Vorige1 of 4