8 Weetjes over sex (die je vast nog niet wist)

Over seks praten we erg graag. We doen ook heel graag aan seks. Seks is volop in beweging en lijkt steeds extremer te worden. Over seks weten we alles, denken we. Tegenwoordig mag alles op het gebied van seks. Maar weet je écht wel alles over seks? Hier tien dingen, die jij waarschijnlijk nog niet wist.

Loading...

Hoe rijker, hoe beter

Je kunt aan het saldo op de bankrekening niet zien hoe goed of slechts iemand in bed is, althans dat zou je denken. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het voor vrouwen interessant is om voor ze met een meneer het bed in duiken toch eerst zijn saldo op zijn bankrekening te checken. Een Brits onderzoek leerde namelijk dat hoe rijker de man is, hoe beter hij in bed presteert. Althans: bij een rijkere man krijgt de vrouw beduidend meer orgasmes. Vrouwen weten dus nu wat ze te doen staat.

Sperma? Dat is dan 37,5 MB

Sperma? Tsja. Euh. Wat moet je er (soms) mee? Nou ja, je kunt er – zo is ondertussen bekend- heel veel informatie uit halen. Elke spermacel bevat namelijk gemiddeld zo’n 37,5 MB aan gegevens. Gegevens die in het mannelijke DNA worden meegenomen. Ga je alle aanwezige zaad van de man analyseren, dan levert dat onthullende cijfers op. Als een man klaarkomt, schreeuwt hij niet alleen, maar draagt hij bovendien 1500 terabytes aan informatie over. Let op: dit is meer dan je aantreft op de harde schijven van duizend computers. Je zou de man dus best een supercomputer kunnen noemen.

De flexibele en onbreekbare penis

Op en neer. Kind kan de was doen. Ga je met een vrouw naar bed, dan weet elke man wat hem te doen staat. Zo moeilijk is het allemaal niet. Wat de man echter niet weet, is dat zijn penis in de vagina van de vrouw nogal vreemde capriolen uithaalt en ineens uitermate flexibel blijkt. Dit bleek onlangs uit een aantal MRI-scans die werden gemaakt tijdens de daad. De penis buigt in de vagina van de vrouw, en dat ook nog eens op verschillende manieren. Het eerste wat de penis doet in de vagina is het maken van een bocht van negentig graden. De penis krijgt daardoor de vorm van een L. Daarna neemt de penis zomaar allerlei vreemde vormen aan. En dat zonder te breken.

Niet de dikte van de penis maar die van de man is belangrijk

Bijna iedere vrouw droomt van een man met een sixpack, vaak ligt er naast ze in bed allesbehalve een sixpack. Welnu, dat is juist beter. Sterker nog: hoe dikker, hoe beter en dan doelen we eens niet op de penis van de man. Uit recent onderzoek is namelijk naar boven gekomen dat een dikkere man langer seks kan bedrijven voor hij klaarkomt. Magere mannen met sixpack slagen er gemiddeld genomen in hun ejaculatie 108 seconden uit te stellen. De dikkere versies houden het veel langer vol, gemiddeld tot wel zeven minuten.

Heel de wereld zwanger

Als het uit tijd technisch oogpunt zou kunnen, dan was een en dezelfde man in staat om binnen twee weken alle vrouwen er wereld zwanger te maken. Althans; de man heeft er genoeg zaad voor. De zaadfabriek van de man is dus buitengewoon productief. Om vooral praktische redenen is er overigens nog nooit een man in geslaagd om binnen twee weekjes elke vrouw op aarde te bezwangeren.

Liever een stripheld dan de eigen man

Je zou denken dat iedereen voor de volle honderd procent van de partner houdt. Welnu, dit is onzin. Er is namelijk een deel van de vrouwen, tien procent maar liefst, die meer verliefdheid voelt voor mannen die niet bestaan, voor fictieve personages dus. Dat kunnen bijvoorbeeld mannen in boeken zijn of zelfs striphelden. Hoe zou dat voelen, dat je vrouw ’s avonds opgewonden raakt van Wolverine?

Wat nou G-spot? De Whipple Tickle!

Beverly Whipple geldt als de vrouw die de G-spot ontdekte. Ze schreef er een boek over en toen haar bevindingen ook wetenschappelijk bewijs vonden, lagen er aanvankelijk plannen om die ene bijzondere plek niet de G-spot, maar de Whipple Tickle te noemen. Dat ging gelukkig niet door. Beverly besliste zelf dat de plek der plekjes G-spot ging heten.

Hoezo modern?

Wij denken modern te zijn door er voor uit te komen dat we gebruik maken van allerhande seksspeeltjes. Dat durven wij moderne mensen gewoon te zeggen, dat wij speelgoed gebruiken om seks nog lekkerder te maken. Maar ach, dat is slechts schijn. Bewezen is namelijk dat al in de Victoriaanse tijd gretig gebruik gemaakt werd van de welbekende vibrator. De vibrator had aanvankelijk wel een andere functie. Artsen gebruikten destijds vibrators namelijk voor het masseren van het bekken. Nog eerder zag de dildo het levenslicht. Ooggetuigen beweren dat al in 26.000 voor Christus gebruik gemaakt werd van de neppenis.

Loading...