9 Mensen Met De Meest Verschrikkelijke Tatoeages Op Hun Gezicht

Lees maar eens door ons lijstje van bizarre vogels met bizarre tatoeages op hun gezicht.

9. De hevig getatoeëerde man die president wilde worden in Tsjechië

Vladimír Franz

In 2013 deed Vladimir Franz een gooi naar het presidentschap van Tsjechië. Niet abnormaal, ware het niet dat zijn hele gezicht getatoeëerd is (en 90% van de rest van zijn lijf). Een fascinerende man is dit wel. Hij heeft een diploma rechten, geeft drama aan de universiteit, hij is een experimentele schilder en een operacomponist. Deze duizendpoot meet zich soms ook groen haar aan. Zijn uiterlijk is volgens hem geen nadeel bij de verkiezingen, want die gaan over tolerantie, en niet over schoonheid.

8. De man met het getatoeëerde oog die een politieman neerschoot

Jason Barnum

Deze Jason Barnum is geen lieverdje. Hij werd veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf voor het neerschieten van politiemannen in 2015. Zijn getatoeëerd gezicht heeft hem niet echt geholpen in de rechtszaal. De rechter vond dat hij daardoor al langer geleden had beslist om niet in de maatschappij te willen functioneren.

7. De vrouw die haar gezicht liet tatoeëren door een tatoeage artiest die ze diezelfde dag had ontmoet

#me #followme #tattoos #tattooed #tattooface #girlswithtattoos #facetattoo

Een foto die is geplaatst door toumaniantzlesya.tequila (@toumaniantzlesya) op

Dit moet een geval zijn van liefde maakt blind. Letterlijk. Minder dan 24 uur nadat ze elkaar hadden ontmoet, liet deze Lesya Toumaniantz de naam van haar nieuw lief in gigantische letters op haar gezicht tatoeëren. Deze act of love gebeurde in België, door niemand minder dan Rouslan Toumaniantz die eerder al het nieuws halen met het sterrenmeisje. Overigens zijn de twee nog steeds gelukkig samen en heeft ze nog steeds die verschrikkelijke tatoeage op haar gezicht.

6. De man die de foto van zijn zoon op zijn gezicht liet tatoeëren

baby op gezciht

De meesten fiere mama’s en papa’s hebben wel een mini-fotootje van de kroost in de geldbeugel zitten. Deze Christien Sechrist uit Houston liet zijn gehele linkerkant van zijn gezicht bedekken met een afbeelding van Perseus, zijn zoon. Het toppunt van vaderliefde of schreeuw voor aandacht?

5. De man die dacht dat zijn tatoeages hem beroemd zouden maken

vin los

Eerlijk is hij wel, deze Vin Los uit Canada. Zijn gezicht en armen lijken wel een comicbook. Met woorden als fame, lick, baise moi, seks bomb en scream my name probeert hij als model de aandacht te trekken van de modewereld. Ik wil popcultuur worden, zegt hij over zichzelf. Misschien heeft deze knappe man wat te weinig aandacht van zijn mamaatje gekregen vroeger?

4. De crimineel wiens getatoeëerd gezicht viraal ging

gangster

In maart 2016 werd er in Fresno (VS) een 33-jarige man gearresteerd voor het bezitten van wapens en het cultiveren van marijuana. An sich een regelmatig voorkomend feit, maar deze arrestant werd daarna druk besproken op de sociale media. Khamprasong Thammavong stond bekend als een Laotiaans crimineel met eerdere feiten op zijn crimineel conto. Nu is hij vooral beroemd als de meest getatoeëerde gevangene. Zijn gehele schedel is ingekleurd, alsook zijn lippen. Verder heeft hij nog slordig aangebrachte tekeningen, woorden en tranen op zijn gezicht laten aanbrengen. Wat hij met Gucci heeft, is onduidelijk.

3. Man uit Oklahoma met bizarre tatoeages die regelmatig met het gerecht in aanraking komt

michael carter

Deze vreemde man, Michael Carter genoemd, ging uit zijn bol in een fast food restaurant en sloot zich daarna op in het toilet van een tankstation. De politie nam hem mee. Eerst viel vooral zijn rode duivelspakje op (na controle bleek hij geen fan van de Belgische voetbalploeg). Uiteindelijk bleek zijn volledig getatoeëerd gezicht toch erg bizar. Met woorden als Jesus Christ, romeinse cijfers en beelden als swastika’s naast elkaar, kan men een vreemde voorliefde veronderstellen. Carter bleek regelmatig uit zijn rol te vallen. Zo werd hij opgepakt omdat hij een pistool naar andere chauffeurs richtte (dat bleek uiteindelijk een speelgoedpistool te zijn) en vloog hij ook een keertje in de gevangenis omdat hij boel maakte bij een daklozenopvang.

2. De man ontdekt door Lady Gaga en een bekend model werd

zombie boy

Deze zombie boy had een rolletje in de videoclip ‘Born This Way’ van Lady Gaga. Rick Genest deed daarvoor allerlei soorten jobs om maar aan geld te geraken voor zijn volgende tatoeage. Vandaag is hij een bekend model dat regelmatig in modebladen verschijnt.

1. De man die deel uitmaakt van een fotografieproject over de mythes van tatoeages

gino

Gino Dartnall begon zijn gezicht te tatoeëren toen hij 18 was. Vandaag maakt hij deel uit van het project ‘Facial Tattoos’ van Mark Leaver. Deze fotograaf probeert zo dicht mogelijk te komen bij de redenen waarom mensen zich laten tatoeëren en toont ze daarbij op hun intiemst. Kunst met de grote K!