De Knapste Crimineel, Werkloze, President… 10 Keer De Knapste Van De Wereld

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de knapste … dakloze, dokter, wiskundeleraar, veroordeelde, verpleegster, vrouwelijke president en vrouwelijke hacker van de wereld. Wij zetten ze voor je op een rij.

Loading...

De knapste dakloze

In 2012 werd deze hottie hot news op de sociale media. In de Braziliaanse stad Curitiba werd immers deze knappe dakloze gespot. De foto ging online en kreeg binnen enkele dagen meer dan 40.000 shares. Op de foto was deze dertigjarige Rafael Nunes gewikkeld in verschillende lagen kledij. Zijn trui was in zulk een slechte staat dat zijn duimen door gaten staken. Zijn nostalgische blik en zijn prachtige blauwe ogen deden heel wat mensen hun harten smelten. Rafael was in zijn vorig leven inderdaad model, en door allerlei redenen op straat beland. Dit zoete verhaaltje kende een ietwat donkere ontknoping toen de man geïnterviewd werd door de lokale televisie. Hij erkende dat een drugsprobleem voor zijn ondergang had gezorgd.

De knapste dokter

Op televisie lopen er genoeg rond. In realiteit valt het meestal een beetje tegen. Behalve bij deze New Yorkse dokter. Daar ga je met plezier naar toe. Dr. Mike heeft niet alleen een blinkend diploma, maar ook een verzorgde huid, een gespierd lichaam en een perfect kapsel. Een man uit de duizenden dus!

De knapste wiskundeleraar

Heerlijk moet dat zijn, een paar uurtjes les volgen van deze man. Pietro Boselli is de knapste wiskunde leraar en met 972.000 volgers op Instagram, vast en zeker ook de populairste. Dit mannelijk model is 26. Het was één van zijn studenten die zijn foto’s voor het eerst postte in 2014. Wij zouden even niet meer weten hoeveel 1 plus 1 is als we in zijn ogen mogen kijken.

De knapste mannelijke crimineel

Jeremy Meeks is zijn naam. Toen de politie van Stockton zijn foto op hun Facebookpagine plaatsten, ging deze snel viraal. Mensen zagen in Jeremy geen dertigjarige misdadiger, maar een knappe man, een hottie. Zijn het misschien zijn doordringende blauwe ogen, zijn perfect symmetrisch gezicht of die lippen, die klaar lijken om gezoend te worden? Wie weet. De publiciteit had positieve gevolgen. Verschillende modellenbureau’s contacteerden Jeremy. Deze contracten en opdrachten moeten echter nog even wachten. Jeremy werd in 2015 namelijk veroordeeld tot 2 jaar gevangenisstraf voor het bezitten van een .45 pistool.

De Knapste Vrouwelijke crimineel

Al snel na Jeremy was daar de ‘mugshot’ van ex-model Angela Coates. Ze was opgepakt voor verstoren van de openbare orde. Natuurlijk ontplofte ook nu weer alle sociale media kanalen.

De knapste verpleegster

Deze titel gaat naar Kaicyre Palmers. Kaicyre werd bekend via Instagram. Ze doet niets anders dan foto’s posten op de meest idyllische plekken. Ze poseert in niet meer dan een hele kleine bikini en laat haar lichaam trots zien. Niets mis mee natuurlijk. Nu studeert ze nog in New York, maar binnenkort begint ze aan haar eerste baantje. Wij willen wel eens weten waar dat zal zijn.

De knapste vrouwelijke president?

Foto’s van de Kroatische president Kolinda Grabar-Kitarovic gingen de wereld rond toen deze dame gefotografeerd werd op een strand, in bikini. Haar populariteit ging door het dak. Later bleek dit niet Kolinda te zijn, maar een look-a-like: het Amerikaanse model Coco Austin, eveneens gezegd met een prachtig lichaam. Maar zelfs in haar presidentiele outfits is de Kroatische president een prachtige vrouw. Ze kwam aan de macht in 2015 toen haar partij, de Kroatische Democtatische Unie, de verkiezingen won. Ze heeft alvast de juiste ‘papieren’ voor het ambt. Studeerde politieke wetenschappen, werkte als diplomate op verschillende buitenlandse posten en werd daarna minister voor Europese integratie in Kroatië. In 2011 werd ze de eerste vrouwelijke assistent-secretaris generaal van de NAVO. Die post verliet ze in 2015 om president van Kroatië te worden. Brains and beauty dus, deze dame! De titel van knapste mannelijke president gaat wat ons betreft trouwens naar Canada, die met Justin Trudeau.

De Knapste Mannelijke President

De sexy foto’s van de president van Canada Justin Trudeau zijn wel helemaal echt. In 2012 nam hij deel aan een bokswedstrijd voor het goede doel.

De knapste vrouwelijke hacker

Deze Russische studente Kristina Svechinskaya krijgt de titel van de hotste hacker. Ze wordt ervan beschuldigd Britse en Amerikaanse banken 220.000$ lichter te hebben gemaakt. Ze gebruikte een Trojaans paard en kon zo bankrekeningnummers, user names en paswoorden kraken. Ze riskeert 40 jaar gevangenisstraf. Benieuwd wat ze gaat doen met haar magnifieke looks in de gevangenis.

De Knapste Politieagente

En dan eindigen we met de mooiste politieagente. Deze bloedmooie dame komt uit Nederland, ze zou je dus zomaar eens kunnen arresteren! Naast agente is Nochtli Peralta Alvarez ook Instagram model

Loading...