31 Knapste Vrouwelijke Atletes Die Meedoen Aan De Olympische Spelen Rio 2016

5 Augustus 2016 beginnen de 31e Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De beste atleten van over de hele wereld strijden voor het goud. Maar het betekent ook afgetrainde, gebruinde lijven. Wij sommen de mooiste vrouwen die meedoen in Rio 2016 voor je op!

Zsuzsanna Jakabos

Een foto die door zsuzsubell is geplaatst op

De prachtige Hongaarse zwemster Zsuzsanna Jakabos met haar mooie blauwe ogen neemt alweer deel aan haar vierde Olympische Spelen. Ze zal waarschijnlijk wederom geen prijzen pakken, behalve dan de schoonheidsprijs.

Jaqueline Carvalho (Brazilië Volleybal)

De Hollandse dames hebben het helaas niet gehaald, dan maar Brazilië supporten met de mooie, 1.86 meter lange Jaqueline Carvalho.

Sabina Altynbekova (Volleybal – Kazachstan)

Sabina Altynbekova

We weten heel eerlijk niet eens of de vrouwelijke volleybalsters uit Kazachstan zich hebben gekwalificeerd voor Rio, maar Sabina Altynbekova moet genoemd worden. Deze 19 jarige lijkt zo uit een anime te zijn weggelopen. Ze heeft haar fans al moeten vragen te focussen op het volleybal en niet haar looks. h

Marta Menegatti (Italië- Beach Volleybal

Marta Menegatti

Waarschijnlijk hadden we een hele lijst kunnen vullen met de dames die meedoen aan beach volleybal. Prachtige bezwete, gebruinde vrouwen in bikini’s, kan het beter? Een van de beste is Marta Menegatti uit Italië.

Ellen Hoog (Nederland – Hockey)

ellen hoog

Als het goed is kunnen we lang genieten van de Nederlandse hockeyster Ellen Hoog (en haar andere prachtige teamgenoten), want ze zijn na hun winst in 2008 en 2012 ook in 2016 weer topfavoriet voor goud.

Vorige1 of 5

1 Reactie

  1. Leon Oskam 7 augustus 2016