11 Beroemde Katten Met Duizenden Volgers Op Social Media

Naast BN’ers zijn er ook BK’s. Bekende katten. Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je weer naar kattenfilmpjes aan het kijken bent? Toevallig is dat niet. Vele beesten hebben duizenden volgers op het internet. En sommige baasjes bouwen er zelfs een waar imperium rond uit. En verdienen lots of $$$. Benieuwd of dat met Loes of Jaap ook lukt? Doe wat inspiratie op en kijk naar deze 12 poezencelebs op het internet.

11. Choupette Lagerfeld

Een kat met een bekende achternaam. Ja, dit is het lievelingetje van Karl. En ze is ook beroemd. Met 11.000 Facebook volgers, 90.000 instagram volgers en 35.000 Twitter fans is ze eigenlijk zelf een echte celeb. Regelmatig gebruikt Karl haar als inspiratie voor zijn designs. Deze kat beschikt trouwens over een uitgebreide collectie juwelen. Let ook maar eens op hoe goed ze bij elkaar passen! Haar vacht en zijn haar zijn identiek;°)

10. Daisy

Daisy is de kleinste internetkat, met vast en zeker het schattigste kopje. Die krulhaartjes bijvoorbeeld. Om op te eten. Je kan haar in allerlei activiteiten volgen, zoals hier, wanneer ze piano speelt.

9. Hamilton, de hipster kat

hamilton-hipster-cat

Met zijn adorable snorretje ‘pakt’ deze kat alvast goed op foto’s. Zijn zwart/grijze pels zorgt ervoor dat hij een echte hipster look heeft. Hamilton heeft dan ook heel wat volgers op Facebook en Instagram. De titel meest coole kat krijgt hij alvast van ons.

8. Princess Monster Truck

princess-monster-truck

Misschien niet direct een naam voor een schattig beestje. Toch, als je Princess ziet, dan past haar naam wel bij haar. Ze heeft een vreemde beet en opvallende, grote gele ogen. Die lijken wel vuur te spuwen. Princess werd door haar baasje geadopteerd nadat hij haar vond in de straten van Brooklyn, NY. Nu ze terug gezond is, inclusief een bijzonder fluffy pels, heeft ze een gigantisch aantal volgers op Instagram die trouw haar laatste nieuwe foto’s bekijken.

7. Roku

roku-cat

Meet Roku, een Schotse vouwoorkat. Je ziet hoe het beest aan zijn merknaam gekomen is. Populair op Instagram en op Facebook, vooral omwille van zijn garderobe. We zagen hem al opdraven als Darth Vader, een eend en veel meer. Daarnaast schrijft deze kat ook nog gedichtjes over regenbogen en vlinders. Een creatief beest dus.

6. Maru en Hana

maru-and-hana

Een famous duo! Maru was eerder al een bekende kat. Maar dan werd zijn babyzusje geboren. Nu zijn ze een fotogeniek team. Ze klimmen op dozen, slapen op de bank en, … doen eigenlijk alles wat normale poezen zoal doen. De kitten volgt haar grote broer in alles lijkt het wel.

5. Pudge

pudge-cat

Pudge heeft haar eigen website en is een echte beroemdheid op het internet. Haar ingedrukte kop en grote ogen maken haar onweerstaanbaar bij haar fans. Ze heeft ook een snorretje. Grappig, want het is een vrouwtje. Beetje chagrijnig is ze wel!

4. Snoopybabe

snoopybabe

350.000 Instagram-volgers heeft deze kat met de grote ogen. Ze woont in China en heeft in een rotvaart heel de wereld weten te vertederen.

3. Coby the Cat

coby-the-cat

Het helpt om als kat gigantische blauwe ogen te hebben. Coby, Engelse korthaar, heeft al bijna 800.000 volgers op instagram. En al haar fans willen dagelijks foto’s zien van die grote blauwe kijkers!

2. Sir Stuffington

sir-stuffington

Super populair is hij, vooral omdat zijn baasje hem dikwijls verkleedt als een piraat, inclusief een oogdoekje. Dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn beschadigd oog. Die verwonding liep hij op toen hij nog een kitten was. Vandaag is het zijn handelsmerk geworden. Of hoe je van een nadeel een voordeel kan maken.

1. Grumpy Cat

grumpy-cat

Beroemder dan Grumpy Cat gaat waarschijnlijk nooit meer een kat worden. Ze is zelfs een ‘meme‘. Op instagram heeft deze kat met de altijd boze uitdrukking bijna 2 miljoen volgers!

  • Add Your Comment