10 Modellen Die Er Precies Uit Zien Als Een Beroemdheid

Dankzij social media kan tegenwoordig iedereen beroemd worden. Soms hoef je er niet eens wat voor te kunnen, precies op een beroemdheid lijken kan al genoeg zijn. Het overkwam de volgende 10 dames.

Jacky Vasquez – Ariana Grande

Op iemand lijken, en ze nadoen op social media kan veel ‘vrienden’ opleveren, Jacky Vasquez heeft bijna 200.000 volgers op Instagram, en dat allemaal omdat ze op Ariana Grande lijkt.

Rose Nicholas – Taylor Swift

Rose Nicholas lijkt niet alleen op Taylor Swift, ze verdient er ondertussen zelfs haar geld mee, $11.000 per maand!

Cindy Kimberly – Irina Shayk

Misschien doen we de Nederlandse Cindy Kimberly te kort om haar een look-a-like te noemen (maar ze lijkt wel erg op ), want ondertussen is ze een zeer populair model! En dat allemaal dankzij Justin Bieber die zich toch afvroeg wie dit meisje was op instagram!

Mara Teigen – Angelina Jolie

Angelina Jolie staat natuurlijk bekend om een van de mooiste vrouwen ter wereld te zijn. haar look-a-like zijn is dus niet zo gek! En Mara Teigen mag er dan ook zijn. Haar looks hebben haar al meer dan een half miljoen volgers op instagram opgeleverd.

Chelsea Marr – Angelina Jolie

De Schotse Chelsea Marr lijkt misschien nog wel meer op Angelina Jolie. Ze heeft overigens geen behoefte aan deze ‘fame’ ze verkiest een goede baan boven het modellenleven. Haar instagram is dan ook niet meer toegankelijk.

Franseca Brown – Katy Perry


Het is niet altijd handig om er als een ster uit te zien. Franseca Brown lijkt precies op Katy Perry, echter Franseca is actrice en het is moeilijk voor haar om rollen te vinden. Mensen zouden in de war kunnen raken. Op haar instagram doet ze overigens geen moeite om te verhullen dat ze er precies uitziet als de mooie zangeres.

Andele Lara – Rihanna

Andele Lara heeft er minder moeite mee dat ze precies op een bekende zangeres lijkt. Ze schijnt dan ook veel geld te verdienen op Instagram

Val Mercado – Kylie Jenner

Wij dachten altijd dat Kylie zelf een soort van dubbelganger was van die andere Kardashians, maar ondertussen heeft ze zelf ook al een copycat. En niet zomaar eentje, Val Mercado heeft namelijk haar vriendje Tyga van haar gestolen!

Demi Rose – Kylie Jenner

Die Tyga heeft blijkbaar een obsessie met vrouwen die op zijn ex Kylie Jenner lijken, want hij heeft haar ook bedrogen met look-a-like Demi Rose. Ondertussen heeft deze Demi (die ook wel wat wegheeft van Selena Gomez) al bijna 3 miljoen volgers op Instagram.

Claudia Alende – Megan Fox

Natuurlijk mag ook de mooie Megan Fox niet in dit lijstje ontbreken. Haar dubbelganger komt uit Brazilië. In 2014 werd Claudia Alende tweede in de Miss Bumbum verkiezing (mooiste billen) en toen werd ze ontdekt als dubbelganger van Megan Fox. Ze heeft meer dan 5 miljoen volgers op Insta en verdient miljoenen als lingerie model!