10 Selfie Fails: Deze Hadden Nooit Gemaakt Mogen Worden!

De selfie in populair. Tel maar eens hoeveel er op jouw mobieltje staan. Wij maakten een lijstje van hm, bijzondere selfies. Selfies die compleet de mist ingaan. Voor verschillende redenen. Kijk je ogen uit bij onze 10 selfie fails.

10. Selfie op een begrafenis

begravenis-selfie

Dat deze dame heel wat moeite heeft gedaan om er mooi voor te komen, leidt geen twijfel. Met haar zwarte, stijlvolle jurk en net kapsel heeft ze erg haar best gedaan om naar de begrafenis van haar grootmoeder te komen. Ook moemoe is erg netjes opgebaard in een open kist. Dat kleindochter een selfie nam, voor haar grootmoeder in de kist, getuigt wel van een zeer bijzondere hm, smaak.

9. Tongzoen selfie

vis-kus

Het is een traditie. Je eerste vis vangen. En dan een fotootje van hem nemen wanneer je doet alsof je hem kust. Deze vis was echter nog niet helemaal dood. En zag een kans om te ontsnappen. Met een krachtige beweging probeerde hij zijn leven te redden. De vis vliegt echter tegen het gezicht van de dame die net haar liefste kus-mondje opzet. Benieuwd hoe de wraak van deze vis smaakte. Maar voor de rest is het een prachtig getimede foto.

8. Dief selfie

dief

Het is drie uur ’s nachts. Aardedonker. Nergens geluid. Tot er een vreemde ‘krak’ komt uit je badkamer. Je staat op, met bibberende benen. Je verwacht niet het volgende tafereel te zien: een inbreker die half door je raam hangt, en die net een leuke selfie aan het maken is. Wij vragen ons dan af, waar was hij van plan die te posten? Op Facebook? Wij denken wel dat het een mooie cover is van de volgende cd van één of andere stoute rapper.

7. Een foute strandlichaam selfie

strandlichaam

Sommige mensen stralen op elke foto! Mooie huid, het perfecte licht, een stralende glimlach. Anderen hebben niet dit geluk. Dubbele kinnen, wegdraaiende ogen, een vreemde draai in de hals, een bijna doorschijnende huidskleur… De eerste dame op deze foto valt in de eerste categorie. De tweede dame, daar zijn we niet zeker van. Misschien was het gewoon brute pech dat net op het moment dat de foto werd genomen, haar bikinitop losschoot.

6. Knie-tieten selfie

knie-tieten

Ook leuk om zelf te proberen! Zeker als je een platte boezem hebt. Je gaat op je hukken zitten. Trekt een elastische T-shirt over je benen zodat je knieën dienstdoen als wulps decolleté. Een duckface erbij en klaar is kees. Iedereen zal versteld staan van je nieuwe look! Wel niet vergeten je knieën te ontharen. Anders gaat het een vreemd zicht zijn!

5. Te veel geshopped selfie

shoppen

Eén van de voordelen van moderne technologie is dat, zelfs al ben je lelijk, er genoeg middelen bestaan om je alvast op de gevoelige plaat, mooi te maken. Overdaad schaadt, zoals we weten. Sommige weten dat echter niet, en photoshoppen zich zo dat ze niet meer op een mens lijken, maar eerder op een marsmannetje of –vrouwtje. Gelukkig is het binnen 30 jaar zover. En kunnen wij naar Mars vertrekken, en deze creaturen hier op Moeder Aarde achterlaten.

4. Met grootmoeders hulp

oma

Om je hele stoere lijf op de foto te krijgen, is soms meer nodig dan een simpele selfie. Deze kerel is zo breed, dat het hem niet lukt om zich volledig op het scherm te krijgen. Hij riep daarom hulp in. Smeerde zich volledig in met een blinkende crème en ging voor de spiegel staan. Op de uiteindelijke foto zien we dat hij zijn grootmoeder heeft gevraagd de foto te nemen. Schattig hé.

3. Kaastieten selfie

kaastieten

Do not try this at home! Een waarschuwing voor mensen mét stijl. Kaas is lekker op de boterham, op de pizza en in de oven, maar niet op kleine of grote tieten. Deze dame dacht er het hare van. Ze nam de kaas zorgvuldig uit de plastic verpakking, en kleefde ze allemaal netjes op haar borsten. Gezien de omvang, had ze het hele pakje nodig. De vraag is nu: wat deed ze daarna met haar kaastieten? Niemand die het weet.

2. Haar klaar voor het ziekenhuis selfie

ziekenhuis-haar

Dit kwamen we tegen tijdens onze reizen op het internet. Deze onbekende dame met een bijzonder kapsel. Niets vreemd. Buiten dat ze erbij zet dat ze klaar is om naar het ziekenhuis te vertrekken. Dat kapsel weegt misschien 20 kilogram. Haar make-up nog eens 10 kilogram. Haar outfit: 10 gram. De vraag die op ieders lippen ligt: wat gaat ze doen in het ziekenhuis met deze look? Gaat ze een baby krijgen en is die verstopt in haar kapsel. Of gaat ze gewoon op bezoek bij haar stervende oma? We zullen het nooit weten.

1. Blote opa selfie

naakte-opa

Onze numero uno. Dankzij de snelle camera’s kunnen we opmerkelijk menselijk gedrag vastleggen. Zo zagen wij enkele weken geleden een wat dikkige oudere man in een fladderende ochtendjas in een golfkarretje rondrijden in de meest chique Belgische badplaats die er bestaat. Maar deze man heeft ook iets bijzonders gezien. Staat gewoon te plassen in een openbaar toilet. En ziet in de spiegel een volledig naakte man zijn (ochtend) pipi doen. Merk ook op dat hij zijn handdoekje bijheeft. Met enig geluk draait hij dat rond zich als hij gaat wandelen.

  • Add Your Comment