14 Bizarre Beauty Gadgets Uit Japan

Onze man ter plekke heeft heel wat bizarre schoonheidsgadges gespot in Japan. Ze zijn zo bijzonder, dat het echt de moeite is om er een lijstje van te maken. Er bestaat dan ook een hele industrie rond. Eentje die bijzondere voorwerpen voortbrengt. En guess what, voorwerpen die iets te maken hebben met de neus en de ogen scheren steeds hoge toppen in het land van de rijzende zon. Tijd om er eens een blik op te werpen. Ons lijstje 14 bizarre Japanse schoonheidsgadges. ONLY IN JAPAN!

14. Mooie stem trainer

mooie stem

Voor iedereen die van een grote zangcarrière droomt, maar valser zingt dan de huiskat, misschien is er hoop. Deze gadget moet in de mond gestoken worden en het positioneert de tong zo dat de stembanden worden geopend. De belofte: je stem wordt zachter en krijgt meer ritmegevoel. Hé, misschien winnen we zo nog wel eens het Eurovisie Songfestival.

13. Ooglid trainer

ooglid

Dit is een instrument dat bijzonder handig is voor vrouwen met ‘mono’ oogleden. Als zij oogleden wensen met een dubbel vouwtje in, dan is dit toestel een must-have. Deze glazen beloven je dat je na een maand gebruik een dubbele ooglid hebt. Je plaatst de glazen op je neus en het nylon stuk vormt het dubbele ooglid.

12 Magische tanden Yaeba Snaggleteeth

tanden

Het is bijna niet te geloven dat mensen dit gebruiken. Deze tool brengt een kleine imperfectie aan op gave gebitten. Je ‘maakt’ je eigen tand met het bijgevoegd poeder en brengt die valse tand dan aan op je bestaande. Zo kan je een speciaal effect creëren. (Eerder noemde we Yaeba al eens in ons lijstje van lichaamsmodificaties).

11. Een lift voor je neus

neus lift

Dit toestel geeft eenvoudigweg vibraties aan de onderkant, de zijkanten en de voorkant van je neus. Het resultaat dat wordt beloofd? Een slankere neus!

10. Fullips voor dikkere lippen

vollere lippen

Wil je graag op Angelina Jolie lijken? Dan moet je zeker haar lippen hebben. En wat als je niet graag door al die pijnlijke botox- en collageenbehandelingen wil? Dan koop je toch gewoon dit toestel? Hoe werkt het. Je plaatst het toestel op je mond. Het toestel ‘zuigt’ doordat de lucht eruit getrokken wordt. Wanneer je lippen helemaal naar binnen ‘gezogen’ zijn, dan wacht je een paar minuten. Het bedrijf die dit toestel maakt, garandeert de goede werking ervan. Wij denken dat je hetzelfde effect ook krijgt door je lippen in een flesje Cola te zuigen. Die 20 $ kan je dan voor iets anders leuks gebruiken.

9. Hana Tsun neusrechtzetter

neus rechtzetten

Japanners zijn geobsedeerd door neuzen. Een mooie neus in Japan is een waar statussymbool. Op die nationale wens speelt dit toestel in. Het ziet er uit alsof het een chirurgisch instrument is dat in je neus kan worden ingebracht. Volgens de gebruiksaanwijzing steek je dit instrument elke dag 20 minuten in je neus en dan krijg je een rechtere neus. Op die manier wordt je neusbeen ook meer geprononceerd. Wat heel mooi wordt bevonden in Japan. En je hebt er geen plastische chirurgie voor nodig. Dan mag het wel wat kosten, dit toestel.

8. OMNI huidstrijkijzer

huid strijken

Misschien is dit hét wondermiddel tegen je rimpels? Het toestel warmt op en je gebruikt het een beetje zoals een strijkijzer. Plaats het toestel op de te behandelen plek (voorhoofd, onder de ogen, de kin) en laat de warmte de lijntjes en zorgen wegstrijken.

7. V-vorm masker voor het gezicht

v vorm

Met dit gezichtsmasker masseer je je gezicht tot de in Japan zeer populaire V-vorm. In de gebruiksaanwijzing lezen we ook dat het toestel de gezichtshuid verstevigt, de huid lift en de bloedcirculatie verbetert.

6 Germanium Kogao sauna gezichtsmasker

sauna

Wij hadden al wel eens gehoord van een riem die je in de sauna moet aandoen, en die je buikvet zou doen wegsmelten. Een slimme Japanner heeft dezelfde techniek toegepast voor mensen met dikke gezichten. Je bindt dit masker in feite rond je gezicht, en tijdens een saunabeurt zweet je en vermagert je gezicht. Iemand zin om dit eens te proberen?

5. Gelukkig gezicht trainer

gelukkig

Misschien vind je van jezelf dat je geen mooie lach hebt? Ook dat kan opgelost worden. Oefen je gezicht om de perfecte lach tevoorschijn te halen met dit een mondstuk waar je een stevige vijf minuten lang in moet bijten. Zo train je de spieren in je gezicht en kaken. En zo staat er niets meer in de weg tussen jou en je perfecte smile. Proberen maar!

4. Rimobul gezichtsbehandelingstoestel

Rimobul

Over dit product werd nagedacht. Het snijdt komkommers in zeer dunne plakjes, die je onmiddellijk onder je ogen of op je huid legt. En wat meer is, er is een spiegel bevestigd aan deze groentensnijder, oh, pardon, dit schoonheidsapparaat.

3. Oogschoonheidsbehandeling Slack Haruka

Oogschoonheidsbehandeling

Deze gadget beweert zwellingen te behandelen onder je ogen. Ook gekend als zakken onder je ogen of zwarte randen. Het zou ook werken tegen rimpels. Iets waar we allemaal wel eens last van hebben na hard te werken, of hard te feesten. Deze problemen zouden met dit device binnen de drie minuten opgelost zijn. Het product zendt kleine vibraties uit en door de warmte die wordt geproduceerd, verbetert de bloedcirculatie. En slim als ze zijn, de Japanners, het werkt op lithium batterijen.

2. Hoofdhuid stretcher

Hoofdhuid

Dit voorwerp heeft 2 clips en het wordt verkocht als een stretcher die je hoofdhuid uitrekt. Je moet het over je hoofd aandoen, net onder je haar. De huid van je gezicht wordt op die manier opgespannen. Deze methode zou volgens de uitvinder ervoor zorgen dat uitgezakte huid terug strak wordt, en rimpels rondom de ogen en wangen, verminderen. Botox is niet meer nodig als dit werkt, lijkt ons. Dat scheelt op het huishoudbudget.

1. Geweldige grote rubberen lippen om er knapper en jonger uit te zien

japan
lippen

Wij hebben twee keer naar deze voorwerpen moeten kijken om te begrijpen wat ze doen. Neen, je gebruikt ze niet voor carnaval of tijdens een bijeenkomst van gelijkgestemde zielen. Deze lippen zijn echt, en dienen om de gebruiksters een strakkere en jongere huid en dus gezicht te bezorgen. Je steekt ze gewoon in je mond en ze vervangen als het ware je lippen. Enkele minuten per dag indoen, en dan oefenen met de letters a, e, i, o en u. De uitvinders beloven je een facelift, maar dan zonder de operatie.

  • Add Your Comment