7 Bizarre dingen gevonden in een BH

BH’s, voor zowel vrouwen als mannen een interessant kledingstuk. Vrouwen voelen zich sexy in een mooie BH en mannen vinden vrouwen er sexy in. Een BH, afkorting van bustehouder, dient er met name voor om de borsten te ondersteunen. Maar niet alleen ondersteunt het de borsten, het kan ook prima andere dingen ‘ondersteunen’, zoals geld of een mobiel. Een prima veilige plek en je hoeft geen tas mee. Misschien ben jij wel zo iemand die het ook doet. Maar wist je dat er nog veel meer bizarre dingen in BH’s worden gedragen? We hebben een selectie gemaakt van de meest gekke dingen die vrouwen bewaren in hun BH!

Kaketoe eieren

ei

De BH is natuurlijk helemaal niet zo’n gek kledingstuk om verboden waar in te smokkelen. Daarbij is het ook een veilige plek om breekbare dingen in op te slaan. Zo dacht ook een vrouw die reisde vanuit Australië naar Groot-Brittannië. Zij probeerde twee kaketoe eieren mee te nemen, maar ze werd gesnapt. Uiteindelijk zijn de eieren nog uitgebroed en kwamen er twee gezonde kaketoes ter wereld. Je zou je kunnen afvragen wat er gebeurd zou zijn als de eieren tussen de borsten van de vrouw waren uitgekomen!

Leguaan

leguaan

Laten we nog even blijven bij het illegaal smokkelen van dieren over de wereld, wat natuurlijk wereldwijd heel veel gebeurt. Bij de kaketoe eieren kun je je misschien nog een voorstelling maken dat het past in een BH, maar een leguaan? Hoe gaat dat passen? Het zijn grote beesten en het zijn ook niet de meest zachte, knuffelige dieren. Dat zal vast niet lekker gezeten hebben bij de desbetreffende vrouw die heeft besloten om een leguaan in haar BH te stoppen. In Groot-Brittannië werd de vrouw op de luchthaven dan ook al gesnapt, voordat ze het vliegtuig kon instappen. Een beveiliger zag al snel iets bewegen in de kleding van de Russische vrouw. Voor zowel de vrouw als de leguaan liep het goed af. De vrouw is niet vervolgd en de leguaan is geadopteerd door een dierentuin.

75 babyslangetjes

slangen

En nog meer gesmokkelde dieren in een BH, dit keer 75(!) babyslangetjes. In Stockholm was er een moedige vrouw die het aandurfde om al deze babyslangetjes in haar BH te vervoeren. Je zou denken dat het onmogelijk is, die diertjes krioelen overal heen. En ja, het bleek onmogelijk. De vrouw werd al snel aangehouden, ze was opmerkelijk vaak aan het ‘krabben’ aan haar borst.

Baby aapje

aapje

En dan het laatste dier in dit rijtje dat in een BH gestopt wordt, en waarschijnlijk degene met de hoogste ‘aaah-factor’, een baby aapje. Dit keer niet op het vliegveld, maar in een rechtbank in Virginia. De vrouw kwam aan in de rechtbank en tijdens het invullen van wat papierwerk haalde ze een aapje van 7 weken oud tevoorschijn uit haar BH. Gekleed in een roze/witte jurk! Ze stelde het aapje voor als één van haar dochters en niemand die haar vragen stelde. Even later liep ze weer rustig met haar ‘dochter’ de rechtbank uit.

Drie miljoen dollar

geld

Eerder las je al dat er wel meerdere vrouwen zijn die wat geld in hun BH stoppen, maar drie miljoen dollar?! Oke, Judith Oakes, werkzaam als accountant op een Amerikaanse school deed dat niet in één keer. Nee, maar liefst 8 jaar lang nam ze ongemerkt, zo’n 220.000 dollar per jaar mee naar huis. Maar ja, een verlies van drie miljoen dollar in 8 jaar tijd blijft natuurlijk niet altijd onopgemerkt. Dus uiteindelijk kwam dit grote geheim van Judith Oakes boven tafel.

Goudstaven

goud

Geld kan veel waard zijn, maar goudstaven natuurlijk ook. Alleen wel wat lastiger te verstoppen in je BH. Een Britse vrouw had een goudjuwelier in België overvallen en ze heeft twee goudstaven weten te verstoppen in haar BH. Elke staaf weegt 350 gram. Maar ze werd al snel opgepakt en op het politiebureau bleken de staven toch te zwaar om ze te blijven verbergen in haar BH, want ze vielen beide naar beneden. Daar was het bewijs dat zij de goudjuwelier had overvallen.

333 heroïne pakketjes

heroine

Dan ten slotte nog het grootste illegale smokkelwaar ter wereld: drugs. Je kunt je voorstellen dat de BH een goede plek is om wat heroïne in te verstoppen, maar 333 pakjes tegelijkertijd?! Kim Decker in New Jersey kreeg het voor mekaar. Echter bleek haar rijgedrag zo opvallend te zijn dat ze werd aangehouden door de politie. Ze bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs én ze bekende 333 pakjes heroïne in haar BH te hebben verstopt.

  • Add Your Comment