10 Shockerende Video’s die nooit zullen worden uitgebracht voor het grote publiek

Wil je wat spanning, intriges en fabels? Rariteiten? Iets wat anderen nog niet gezien hebben en al 100.000 keer op Facebook werd gedeeld? Dat opgenomen werd door overal aanwezige veiligheidscamera’s. Helaas. Sommige beelden gaan voor altijd verborgen blijven. Maar goed ook. Ga door een fascinerend lijstje van video’s die nooit zullen worden uitgebracht voor niet-bevoegden.

10. Het overlijden van Steve Irwin

Steve Irwin maakte ons allemaal blij met zijn kennis over dieren. En natuurlijk hoe hij ze wist te vangen, zelfs de grootste krokodillen of de giftigste slangen! Tot hij echter een pijlstaartrog tegenkwam in het water. Eentje met een bijzonder slecht humeur. De rog raakte hem onder andere in zijn hart, waardoor Steve doodbloedde. Zijn collega’s filmden het hele incident: de aanval zelf en het overlijden van de man op de boot. Beelden die te pijnlijk zijn, en die niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. Bovenstaande filmpje is dan ook fake!

9. Osama Bin Laden’s overlijden

De aanval op werelds meest gezochte man is minutieus voorbereid en gedocumenteerd. Een groep Navy Seals (het Team 6) had dan ook de nodige camera’s bij die op hun helmen stonden gemonteerd. Alles wat gebeurde die dag in Pakistan moet tot in de kleinste details zichtbaar zijn op deze beelden. Die nooit werden getoond. Straffer nog, we hebben zelfs nooit zichtbaar bewijs van het lijk van Bin Laden zelf. Nogmaals bovenstaand filmpje is dus natuurlijk hartstikke nep!

8. Het overlijden van Owen Hart

Owen Hart was een Canadese worstelaar. Hij overleed in de ring wanneer hij werd aangevallen. Toeschouwers konden live alles volgen. Maar de beelden van zijn overlijden werden (gelukkig) nooit vrijgegeven.

7. American Airlines vlucht 77 stort neer op het Pentagon

9/11 zal voor altijd in ons collectief geheugen gegrift zijn als een gitzwarte dag. We kennen allemaal de beelden van de vliegtuigen die in de WTC vliegen. Maar er werd nog een vliegtuig gekaapt, American Airlines vlucht 77, en deze vloog in het Pentagon. Hierbij kwamen 189 mensen om het leven. Hier kwamen maar geen beelden van. Uiteindelijk is er wel een video uitgebracht, maar het vliegtuig is niet te zien. Genoeg redenen voor vele complottheorieën.

6. Dnepropetrovsk Maniacs moorden

dnepropetrovsk-maniacs

Dnepropetrovsk Maniacs is de naam die werd gegeven aan een Oekraïens duo die 21 mensen vermoorden in 22 dagen. En deze misdadigers filmden al hun acties. Helaas belande 1 film wel op het internet, en heet ‘3 kerels en een hamer’. Voldoende duidelijk wat er staat te gebeuren voor het slachtoffer. Het is maar te hopen dat de video’s van andere moorden nooit online verschijnen

5. The Grizzly Man

Timothy Treadwell had een bijzondere passie: beren. Hij en zijn vriendin bezochten het Katmai National Park wanneer ze brutaal aangevallen werden door beren. De twee hadden een camera bij, maar die zat in een zak, of had zijn lenskap nog op. Het gevolg is dat er alleen audio beschikbaar is van de aanval en het overlijden van Timothy. Ook dit geluid zal nooit worden gereleased. Bovenstaande video is dan ook fake

4. De zelfmoord live op tv van Christine Chubbuck

christine-chubbuck

Christine was een journalist uit Florida. Ze is bekend voor haar on-air zelfmoord tijdens een uitzending. Voordat ze een kogel door haar hoofd schoot, beledigde ze nog even de zender. Haar familie heeft ervoor gezorgd dat deze uitzending nooit meer te horen zal zijn.

2. De dood van Dawn Brancheau

Dawn was een Seaworld trainer die gewelddadig gedood werd door de orca waarmee ze werkte. Het beest ging tekeer en sleurde haar mee in het water en dit allemaal live voor een publiek. Er zijn beelden van, maar op verzoek van de familie worden deze niet vrijgegeven. (Bovenstaand is dus weer een fake video)

1. Sandy Hook

https://www.youtube.com/watch?v=X3aYQEJXJfo

Adam Lanza schoot 20 kinderen en 6 volwassenen dood in de Sandy Hook school in 2012. De school had net geïnvesteerd in een nieuw systeem van veiligheidscamera’s. De beelden moeten bijzonder duidelijk en bijzonder gewelddadig geweest zijn, maar ze werden (gelukkig) niet vrijgegeven voor het grote publiek.

  • Add Your Comment