11 Mensen Die Er Door Plastische Chirurgie Als Iemand Anders Uitzien

Ons lichaam is een fantastisch iets. Toch is niet iedereen tevreden met wat hij of zij van de natuur gekregen heeft. Sommige onder ons gaan wel heel ver in het worden van iemand, of iets, anders. Geïnspireerd door mythische figuren of de populaire cultuur, ontmoet 11 mensen die door plastische chirurgie er als iemand anders uitzien.

11. The Incredible Hulk

De Braziliaan Romario Dos Santos Alves had een droom. Hij wilde lijken op de Hulk. Het recept: bodybuilden en een mix van olie en alcohol in zijn spieren. Het eindresultaat is werkelijk bevreemdend te noemen. Zijn nekspieren zijn zo ontwikkeld, dat het lijkt of hij een extra lichaamsdeel heeft. Ook de biceps van zijn armen lijken ons zwaar om elke dag mee te slepen. Duidelijk geval van don’t try this at home, zijn ‘bodybuilding’ methode kostte hem bijna zijn arm!

10. Barbie

https://www.youtube.com/watch?v=3eZqg5K7a6g

Toegegeven, elke vrouw droomt van lange benen, een wespentaille, grote borsten en lang, blond haar. Sarah Burge, ergens in de 50, onderging wel 50 operaties om op haar idool Barbie te lijken. Eerlijk? Het lijkt nergens op. Er zijn dames die het beter lukt om op Barbie te lijken. Helaas blijkt deze dame ook een slecht voorbeeld te zijn voor haar achtjarige dochter. Die kreeg voor haar verjaardag een bezoekje aan de plastisch chirurg cadeau.

9. Jessica Rabbit

Wie herinnert zich ‘Who Framed Roger Rabbit’ uit 1988? Jessica Rabbit is een personage dat in veel hoofden is blijven hangen. Ook Penny Brown was onder de indruk. Deze Australische heeft er haar levenswerk van gemaakt om op Jessica te lijken. Ze liet zich een gigantische O-cup aanmeten. Wij wisten zelfs niet dat een O-cup bestond. Eén iemand is alvast heel tevreden. Dat is haar echtgenoot.

8. Een elf

De fantasiewereld van Tolkien spreekt heel wat mensen aan. Melynda Moon is een enorme fan van de elfen in The Lord of the Rings. Ze trok naar haar plastisch chirurg en liet zich ombouwen. Kijk maar eens goed naar haar oren. meer vreemde lichaamsmodificaties hier.

7. Een karikatuur

Meestal wordt er op een onbewaakt moment een karikatuur van je gemaakt. Je steekt die daarna zo ver mogelijk weg en bekijkt die nooit meer. Niet zo bij deze Kryistina Butel. Tijdens haar vakantie in Ibiza werd haar karikatuur getekend. Die vond ze zo mooi (?), dat ze ermee naar haar plastisch chirurg trok. Die sleutelde wat aan Kryistina’s lijf. Het resultaat is … bedenkelijk.

6. David van Michelangelo

Toegegeven, de David van Michelangelo is één van de mooiste beelden die er bestaan. Deze twintigjarige Japanse man, alleen bekend als Alan, was zo gefascineerd, dat hij naar de dokter toog, en $150.000 uitgaf aan operaties. Dat geld verzamelde hij via crowdfunding. Nu kan hij aan zijn nieuwe carrière als toyboy beginnen.

5. Superman

Welke kleine (of grote) jongen wil er niet Superman zijn? Strakke looks, strak blauw pak, strakke spieren en een rode, strakke, what else, Speedo zwembroek. In dit pakje mag je dan ook nog de wereld gaan redden en mooie vrouwen het hof maken. De Fillipino Herbert Chavez onderging een mega-groot aantal operaties om op Supermante lijken. Zijn huid werd afgebleekt (sinds Michael Jackson weten we dat dit kan), zijn neus werd verdund, zijn lippen opgevuld en hij kreeg op verschillende plekken implantaten. Chavez bedong een ruildeal met zijn dokter: in ruil voor gratis reclame voor zijn ‘werk’, voert de man de operaties gratis uit.

4. De Duivel

Gavin Paslow gaat tegenwoordig door het leven als “Diablo Delenfer”. Hij begon met hoorntjes en een gespleten tong. Ondertussen heeft hij ook zijn oogballen laten tatoeëren en zijn gezicht getatoeëerd met duivels symbolen.

3. Ken

Nog zo een mythisch figuur, Ken. Wie heeft er als kind deze stoere bink niet in zijn handen gehad? De Braziliaan Roberto Alves wil er net als de pop uitzien. Hij trok zijn beurs open en spendeerde 170.000 aan plastische ingrepen. Dat liep een keertje bijna mis, een infectie aan een geopereerd lichaamsdeel kostte hem bijna het leven. Ken, hm Roberto, is vandaag wel onder behandeling voor zijn obsessie. Benieuwd wat zijn werkgever, een luchtvaartmaatschappij, hierover denkt.

2. Een porseleinen pop

Deze Japanse dame, gekend als Vanilla Chamu, heeft reeds een fortuin uitgegeven aan plastische chirurgie om er uit te zien als een porseleinen pop. Porseleinen poppen zijn namelijk erg populair in Japan. Ze heeft zeker iets aan de vorm van haar ogen laten doen, maar ook de vorm van haar hoofd is niet echt menselijk meer. Kostenplaatje: $100.000. Deze dame klaagt wel over vreselijke pijnen na een verlenging van haar benen.

1. Red Skull

Uit Venezuela komt deze man, Henry Damon. Hij wilde graag de slechterik uit Captain America worden. Talloze implantaten in zijn (voor)hoofd, enorme tatoeages, gekleurde ogen, tandimplantaten en een afschrikwekkende nieuwe neus zorgen ervoor dat je Henry niet graag wil tegenkomen in een donkere steeg. Het grootste stuk van zijn huid is bovendien rood getatoeëerd. Dat moet allemaal vreselijk pijnlijk geweest zijn!

  • Add Your Comment