15 Meest Creepy Videos Die Je Op Internet Kunt Vinden

Iedereen kent angsten die we het liefst uit de weg gaan. Of het nu een angst voor hoogtes, spinnen of zelfs clowns is, het is vaak simpelweg een kwestie van bepaalde plekken en situaties vermijden. Helemaal ontwijken lukt echter meestal niet en vooral het internet gooit vaak roet in het eten. In de vorm van verhalen, foto’s of video’s komen je angsten ineens erg dichtbij. Vooral video’s kunnen ze op een manier tonen die je haren recht overeind doen staan. Of het nu een video is van iemand die op grote hoogte over de daken rent, een boel spinnen die over een boom kruipen of een lading poppen die er net even wat te echt uitzien, enge video’s zijn er in alle vormen en maten. Wij verzamelden 15 van de meest creepy video’s voor je. Hoe ze nummer 7 vroeger gewoon op televisie hebben laten zien is ons een raadsel.

15. “Pretty Woman”

Deze video van Edward “Edarem” Muscare heeft het allemaal: Een man die in alle opzichten creepy is dankzij donkere cirkels onder zijn ogen, wit haar dat alle kanten opsteekt, diepliggende enge ogen, maar vooral dankzij zijn registratie als seksueel misdadiger. Edward mocht als onderdeel van zijn veroordeling het internet niet gebruiken, dus toen deze video van de man die playbackt op Roy Orbinson’s “Pretty Woman” opdook werd meneer Muscare direct weer in de boeien geslagen.

14. Agamemnon counterparty

Waar deze bijzondere video vandaan komt is een raadsel. Vol gekke geluiden, storingsbeelden en animaties die op vreemde manieren in elkaar overgaan is het een verontrustend geheel, dat door zijn geheimzinnigheid met zekerheid behoort tot een van de meest creepy videos op internet.

13. Varkenslichaam

I have the body of a pig” is de onheilspellende uitspraak die, volgens de video, door een geest gedaan wordt in een mysterieuze ondergrondse ruimte. Het geluid wordt aan het einde van de video nog eens langzaam afgespoeld voor degenen die het de eerste keer niet hoorden. De bijgetoonde foto maakt het geheel absoluut niet minder verontrustend.

12. Heel veel lachen

Het lachen verging ons al snel bij het bekijken van deze video. De enge lachende pop, de enge lachende kinderen en zelfs de voice over die zijn lachen in lijkt te houden maken deze video een absolute afrader als je vannacht nog wilt slapen. Enger dan Childs Play of It!

11. Gebruikersnaam 666

Deze video toont een PC gebruiker die een YouTube kanaal probeert te openen dat is geblokkeerd. De naam van het kanaal is 666, het beruchte getal van het beest. De gebruiker probeert het kanaal meerdere malen te openen door de pagina te verversen. Als het uiteindelijk lukt, neemt de video een enge wending. Kijken op eigen risico.

10. Langpoot spin

Deze haarbal blijkt niet zozeer uit haar, maar uit een gigantische lading spinnen te bestaan. Bang van spinnen? Niet kijken.

9. Late night wegversperring

Deze automobilist remt midden in de nacht op een duistere weg af voor twee pionnen. De man die bij de pionnen staat lijkt echter weinig goeds in de zin te hebben en wanneer deze vreemdeling iets uit z’n zak lijkt te pakken rijdt de automobilist hard weg. Verstandig.

8. Plafond logé

Deze video lijkt niet helemaal echt, maar wie zal het zeggen. De filmer claimt een camera te hebben opgehangen omdat er eten uit zijn koelkast bleef verdwijnen. Toen hij de video terugkeek kwam hij tot een verrassende, verontrustende ontdekking.

7. Sugar Rice Krinkles

Hoe kinderen niet gillend de woonkamer uitrenden toen deze commercial op televisie verscheen in de jaren ’60 is ons een raadsel. Of het nu de bizarre glimlach is, de angstaanjagende blik of simpelweg het feit dat het een clown is: Deze video is met recht een van de meest creepy video’s van het internet. zou Stephen King ook bang geworden zijn van deze reclame?

6. Scheerschuim marteling

Deze video lijkt uit de jaren ’80 of ’90 te stammen, maar kan ook prima een hedendaagse video zijn die gemaakt is om ouder te lijken. In de video zie je een man die lijkt te zijn bedekt met scheerschuim en een oog in zijn mond heeft. Zoals je wel vaker ziet.

5. De verloren tape van de Parijse catacomben

https://www.youtube.com/watch?v=-bmJuwqvV6M

De Parijse catacomben zijn een gangen stelsel van honderden kilometers onder de Franse hoofdstad. Naar schatting bevatten de gangen de overblijfselen van zo’n 6 miljoen mensen en is daarmee op zich al behoorlijk creepy. De video lijkt iemand te tonen die verdwaald is in de catacomben. Volgens de verhalen zou de man zelf nooit ontsnapt zijn en werd enkel zijn camera gevonden.

4. De Elisa Lam tape

https://www.youtube.com/watch?v=cJ_E6l1P86U

Het vreemde gedrag van de dame in de video, Elise Lam, is nog stukken verontrustende wanneer je hoort dat ze na de video dood is gevonden. In een watertank op het dak van het gebouw waar ze in de lift te zien is, werd haar levenloze lichaam getroffen. Wat haar bezielde is nog steeds onbekend.

3. Exorcisme van Anneliese Michel

Je zal ongetwijfeld weleens een fictief exorcisme gezien hebben in een horrorfilm. Wanneer je je beseft dat dit geen film, maar een werkelijk geval betreft staan je haren al snel recht overeind. De jongedame die het exorcisme ondergaat, Anneliese Michel, heeft het niet overleefd.

2. Het 9/11 telefoontje

9/11 Was een afgrijselijk gebeuren dat de wereld blijvend veranderde. Het gebeuren krijgt echter een zeer persoonlijk tintje wanneer je dit telefoontje hoort. Kevin Cosgrove belde de alarmlijn terwijl hij zich op de 105e verdieping van een van de Twin Towers bevond. Terwijl het gesprek plaatsvind stortte de toren in.

1.:. Catalaanse monstervideo

Dit is volgens ons de meest creepy video op internet. Opgenomen in een Catalaans bos waar een stel mannen in het donker rond lijkt te lopen. In de verte zien ze een gedaante die ze even stil doet staan. Als de gedaante naar de camera kijkt schrik je je een hoedje. Niet kijken als je een zwak hart hebt!

  • Add Your Comment