15 Meest “WTF” Youtube Filmpjes – Alleen Voor Mensen Met Een Sterke Maag!

Ga stevig zitten, doe je riem om en gesp je in, want van de volgende 15 filmpjes sla je gegarandeerd stijl achterover. Als je dacht dat je alles al had gezien, dan staat je aardig wat te wachten in de volgende video’s. Wat dacht je van een dame die ervan overtuigd is dat ze een kat is? Of het ongelofelijk ranzige proces waarmee die overheerlijke hotdogs worden gemaakt? We houden je nog even in spanning over de rest van de video’s, maar er zijn maar weinig magen sterk genoeg om het helemaal tot de laatste video te halen. Heb je het gehaald? Vergeet dan niet om je vrienden op dezelfde ervaring te ’trakteren’ door deze pagina met ze te delen. Succes!

15. De vrouw die denkt dat ze een kat is

Je zal maar geloven dat je een kat bent. Deze bijzondere dame van een jaar of twintig lijkt echt te geloven dat ze een kat in een mensenlichaam is. Ze haat honden, ze blijft angstvallig weg van water en geloofd heilig dat ze de scherpe zintuigen van een kat bezit. Ze spint en miauwt om te communiceren en heeft een vriendin die dezelfde bijzondere ‘gave’ bezit. Wat denk jij? Kat in een mensenlichaam of compleet verknipt? Wij hebben een vermoeden…

14. Het stel dat op een haar na aan de dood ontsnapt

Parachutespringen is absoluut een gigantische kick. Het is tegelijkertijd niet iets dat je moet doen als je de nodige training niet hebt gehad. Dat zelfs de nodige training en ervaring niet altijd betekend dat het zonder risico’s is bewijst deze video. Dit stelletje heeft overduidelijk vaker een skydive gemaakt, maar als het vliegtuig waar je net uit bent gesprongen recht op je afkomt heb je toch echt een probleem. We kunnen alvast verklappen dat ze het avontuur overleven, maar de doodsangsten die ze doorstaan maken van deze video een absolute must-see.

13. De man die wel erg graag een record wil breken

Voor sommigen is een plekje in het Guinness Book of Records het ultieme succes. Met de vele bijzondere records die er al in te vinden zijn, is het veroveren van een dergelijk plekje echter verre van gemakkelijk. Deze bijzondere figuur bedacht zich dat hij zijn record zou neerzetten door wat dingen op te eten die je waarschijnlijk niet in je mond zou moeten steken. We verklappen nog niet wat hij eet, maar het begint met ‘schorp’ en eindigt op ‘ioenen’. Liever hij dan wij!

12. Dit hadden we eigenlijk niet hoeven zien

Stel je staat in de sportschool druk te trainen en je laat per ongeluk een loeizwaar gewicht op je teen vallen. Wat doe je? Je filmt hoe je teennagel verkleurd en eraf valt? Dan heb je exact hetzelfde briljante idee als de maker van deze video.

11. Uitknijpen is er niets bij

Iedereen heeft weleens een puistje en deze verdwijnen 9 van de 10 keer vanzelf. Soms wordt een puistje echter een puist en móet je hem wel uitknijpen. Houd die ervaring in gedachten en vermenigvuldig die met 100 en je hebt een idee over hetgeen je in deze video te wachten staat. Kan jij de volledige 2 minuten uitzitten?

10. Dus zó worden hotdogs gemaakt…. Bah

Hotdogs. Snel, gemakkelijk en oh zo lekker. Heb je weleens een hotdog gegeten en je afgevraagd hoe zo’n overheerlijke snack nu eigenlijk wordt gemaakt? Deze video laat je het hele proces zijn. We kunnen je verzekeren dat je achteraf had gewenst dat je die vraag nooit gesteld had.

9. Ben jij sneller dan een lawine?

Ben je afgelopen winter nog op wintersport vakantie gegaan? Niks gebroken? Deze twee waaghalzen nemen de toch al risicovolle sport van het skiën en maken er een waar levensgevaarlijk spektakel van. Een race tegen een lawine, parachutes en vrije vallen maken samen een video die je met het zweet in je handpalmen laat zitten.

8. Wormen, iemand?

Respect als je deze video weet uit te kijken zonder kokhalzen. Wat de dierenarts die deze video opnam bezielde is ons een raadsel, maar het is nu eenmaal gebeurd, dus kunnen we er net zo goed naar kijken. Kort samengevat: Een operatie die een bijzondere wending neemt wanneer er talloze kleine, krioelende wormen uit de maag van dit arme diertje springen. Veel succes met kijken.

7. Hoogtevrees? Hij niet

Ze zeggen weleens dat de beste manier om je angsten te overwinnen het confronteren van diezelfde angsten is. Of je dan meteen in hijskranen bovenop ’s werelds hoogste wolkenkrabbers moet klimmen is natuurlijk een tweede, maar het levert wel leuke video beelden op. Kijk en huiver.

6. Bang van spinnen? Deze overslaan

Spinnen. Ze schijnen nuttig te zijn, maar toch vindt je ze liever niet in een hoek van je kamer rondhangen. Deze held dacht een spin om zeep te helpen, enkel om er achter te komen dat er honderden mini-spinnen in het grotere exemplaar schuilden. Nachtmerrie materiaal!

5. Yep, nóg meer spinnen

Wanneer je bang bent van spinnen is het waarschijnlijk vanwege dit soort exemplaren. Groot, extreem snel en als je even niet oplet ben je hem direct kwijt. Waar zit hij? Achter je? Op je schouder? In je shirt?

4. Nog niet misselijk genoeg? Wij lossen het op

Dankzij YouTube hoef je tegenwoordig niet meer alleen te genieten van een etterende, pus-blaar. Je pakt je camera erbij, een naald en gaat flink in een abces zitten porren en voila: Je hebt een virale video waar talloze mensen vol plezier naar kijken. Wacht? Zeiden we plezier? We bedoelden afschuw. Waar talloze mensen vol afschuw naar kijken.

3. Je bent jong, je hebt snot en je moet wat

https://www.youtube.com/watch?v=usGTLPNG7VA

Snot eten, welke peuter doet het niet? De meeste kinderen zijn er echter wat subtieler mee bezig dan deze jonge neuspeuteraar. Exact hoe ranzig zo’n klein kind kan zijn zie je vanzelf als je de video kijkt.

2. Een cyste, een naald en een omgekeerde maag

Het menselijk lichaam is een wonderlijk, maar soms ook bijzonder smerig ding. YouTube staat vol met video’s van cystes die worden doorgeprikt, maar deze video spant toch wel de kroon. Hoe de dokters er mee lijken te spelen om de juiste positie te vinden is de spreekwoordelijke kers op de (ranzige) taart.

1. En je dacht dat het niet erger kon…

https://www.youtube.com/watch?v=73r8GOyIPdE

Ben je er nog en heb je alle voorgaande video’s gekeken? Bravo, je hebt schijnbaar een erg sterke maag, maar we hebben het beste voor het laatst bewaard. Je kan nog omkeren, maar als je jezelf echt op de proef wil stellen wensen we je zeer veel succes met deze video van de meest ranzige cyste die wij ooit gezien hebben. Heb je het overleefd en gun je een ander dezelfde ervaring? Vergeet deze pagina dan niet te delen.

  • Add Your Comment