17 Vreemdste Verslavingen uit My Strange Addiction

Een aflevering van My Strange Addiction zorgt altijd voor een dubbel gevoel. Hoe kan dit nu, hoe kunnen ze daar mee leven? Anderzijds, waarom blijf ik hier naar kijken? Geef maar toe, we ‘gluren’ graag. En dat vreemde gedrag wordt altijd verklaard door een ‘expert’. Je leert er dus ook nog iets uit. De 12 vreemdste afwijkingen op een rij.

17. Benzine Drinken

benzine drinken

Shannon, een Amerikaanse, hoe kan het ook anders, is verslaafd aan het drinken van benzine. Ze houdt van het brandende gevoel. Wij raden aan om over te stappen op vodka! Ondanks dat ze weet dat er veel gevaren aan haar verslaving zitten drinkt ze 12 lepels per dag.

16. Gipsplaat eten

gipsplaat eten

Nee, deze keer is het niet één of andere kever die zich tegoed doet aan de muren, maar Nicole. Ze eet haar muren stilletjes op, en laat enorme gaten achter. Een hormonale disbalans en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen zorgen er blijkbaar voor dat deze vrouw zin heeft in net iets anders.

15. De kussens van de bank eten

MY STRANGE ADDICTION 5

Je kan wel eens op de bank eten, maar nu blijkt ook dat je de bank zelf kan eten. Meer bepaald, de kussens die erop liggen. Nee, hier geen hond met een gedragsprobleem, maar Adele, die als favoriet tijdverdrijf kussens eet. Ze opent ze, haalt een stuk schuim eruit en smikkelt lekker voort. Ze heeft deze aandoening al 20 jaar en is ‘still alive and kicking’.

14. Toiletpapier eten

toiletpapier

De meerderheid van het menselijk ras gebruikt toiletpapier om zijn kont af te vegen. Maar Kesha gebruikt het ook om haar maag mee te vullen. Zo een vijf rollen per week verorbert ze. Ze neemt zelfs een rolletje mee naar de bios, de popcorn smaakt haar niet. Ook deze dame lijdt aan een hormonale disbalans en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.

13. Een relatie hebben met een pop

pop

Als kind hebben we meestal een favoriet knuffeldier of pop. Sommigen onder ons blijven ook in hun volwassen leven van een pop houden. Zo is er Davecat, die een intieme relatie onderhoudt met Sidore. Ze leven samen als een echt koppel. Ze gaan bijvoorbeeld samen shoppen. En Davecat masseert haar voeten want dat vindt ze heel erg lekker. Davecat is ervan overtuigd dat hij en zijn plastic girlfriend een ernstige toekomst tegemoed gaan. De man wordt seksueel aangetrokken tot objecten, een afwijking die wel eens gelinkt zou kunnen zijn met het Asperger’s syndroom.

12. Nagellak drinken

nagellak drinken

Toegeven dat nagellak voor heel wat dames een IT thing is. Maar Bertha, 23 jaar, gaat hier wel heel ver in. Ze drinkt nagellak, tot wel vijf flesjes per dag. Dat ze nog leeft, is een wonder. Nagellak zit vol met chemische bestanddelen en oplosmiddelen. Bertha vindt blauw de lekkerste smaak en ook de lak met glitters in vindt ze best lekker.

11. Ruiken aan een babypop

babypop

Een vrouw die constant aan het hoofd van een babypop ruikt. Niet levensbedreigend, maar wel vreemd. Lacey houdt namelijk erg van de geur van de pop. Die brengt positieve gevoelens naar boven.

10. Baby melkpoeder snuiven

babypoeder

Drugs wordt meestal gesnoven. Maar sommige vreemde wortels houden ook nog wel van een ander snuifje. Baby melkpoeder in het geval van Jane. Deze dame is bijna 30, en heeft al 16 jaar de gewoonte om het witte poeder door haar neus te jagen. Ze doet ‘het’ ongeveer tien keer per dag. Alhoewel niet zo schadelijk als chemische drugs, blijkt dit toch niet gezond te zijn. En heb je al eens geroken aan babymelk. Vies toch?

9. Luiers eten

luiers eten

We blijven even bij het baby thema. Het wordt alleen nog gekker. De 22 jaar oude Keyshia vindt het heerlijk om aan luiers te ruiken en op ze te kauwen. En even voor de duidelijkheid, we hebben het over volgeplaste en poepte luiers!

8. Deodorant eten

deo eten

Het lijkt wel of ieder product wel door een of andere gek wordt opgegeten. Zo eet NIcole graag deodorant sticks. In een goede maand eet ze er zo’n 15.

7. Plastic Tassen eten

plastic tasjes eten

het lijkt net of er alleen vrouwen zijn met bizarre verslavingen, maar ook mannen kunnen er wat van. Robert is namelijk verslaafd aan het eten van plastic tasjes. Ze zeggen weleens dat ontbijt het belangrijkste gerecht van de dag is. Hij is het er mee eens en begint elke dag met het eten van een hele plastic tas.

6. Opblaas dieren

Addicted to inflatable animals
En we blijven even bij de mannen, zo is er namelijk Mark, hij heeft een ‘relatie’ met maarliefst 16 opblaasbare dieren. Zijn favoriet is “Leila het draakje”. Het is als een vrouw voor hem. overigens zegt hij zelf dat het niks seksueel is …

5. Urine drinken

urine

Het wordt beter en beter, ons lijstje. Next on the list, je eigen urine drinken. Carrie is een dame die graag een glaasje pis drinkt. Ze vecht tegen kanker en is ervan overtuigd dat urine drinken haar helpt bij haar gevecht. Ze besloot geen chemo te ondergaan. Ze neemt ook een bad in urine en poetst haar tanden met het goedje. Je kan dit bijzonder vreemd vinden, deze dame is overtuigd van haar gelijk.

4. Verliefd zijn op een auto

auto liefde

Toegegeven, de meeste mensen hebben wel ‘iets’ met hun wagen. Maar deze heer, Nathaniel, is head over heels smoorverliefd op zijn bolide. Hij geeft het zelf toe. Zijn liefde is een oude Chevy Monte Carlo, genaamd Chase. Volgens hem is Chase een knappe jongedame. Nathaniel gaat op date met Chase, brengt heel wat quality time met haar door en haar wassen beschouwd hij als de ultieme liefdesdaad. Dit is een ander voorbeeld van seksueel aangetrokken zijn tot objecten. Mensen met milde vormen van autisme kunnen hier aan lijden. Wij zagen ook een andere kerel in dit programma, die helemaal weg was van ballonnen. Hilarische aflevering.

3. Er net zo willen uitzien als Justin Bieber

justin bieber

Justin heeft heel wat fans, gelukkig willen die er niet allemaal zo uitzien als hij. Deze kerel heeft meer dan 100.000 dollar betaald om zijn uiterlijk te laten lijken op dat van zijn idool. Toby is echter een stuk ouder in en k toegeven, plastische chirurgie werkt niet altijd. Een reden voor dit afwijkend gedrag werd niet gegeven door de My Strange Addiction expert ter zake.

2. Terug baby willen zijn

baby

Pampers, kaka en pipi in de broek, lekker verschonen. Het leven van een volwassen baby. Deze man is terug baby geworden. Blijkbaar is een ongezonde traumatische relatie tijdens de kindertijd de oorzaak van dit kinderlijk gedrag.

1. Een overleden persoon opeten

man opeten

Numero uno met een stip. Casie’s echtgenoot overleed. Na de crematie kreeg ze de as mee naar huis. Sindsdien eet ze die op. Een psycholoog kan deze dame helpen, en een dokter moet eens kijken wat al die as in haar lichaam veroorzaakt.

  • Add Your Comment