Verwen en verras je liefste partner eens!

Wil je je liefste partner verrassen, dan grijp je wellicht al snel naar een bos bloemen, een doos chocolade of een wellnessbon. Daar is uiteraard helemaal niets mis mee – iedereen houdt van chocolade – maar misschien wil je je liefste eens écht verwennen en vooral verrassen? Met een sexy setje of speeltje voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld? Geloof ons, daar kan geen boeket bloemen tegenop.

Spannende accessoires

Misschien ben je zo wel al best tevreden van je seksleven – helemaal top voor jou! Maar wat extra kruiding in de slaapkamer, daar worden zowel jij als je partner zeker extra blij van. Denk daarom eens aan sextoys als spannend cadeautje. Geen paniek: je hoeft niet meteen all the way te gaan. Extra spanning zit soms in een klein accessoire. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk zachte blinddoek of een paar fluffy handschoenen. Verwen haar met een massage met tintelende massageolie of geef haar een heel nieuwe ervaring met een zacht zweepje of kriebelveertje. Kleine aanpassingen aan je routine, met een groot effect!

Extra genieten

Je kan als geschenk ook gaan voor een ‘extra’ partner in bed. Niet letterlijk, maar met een dildo of vibrator bijvoorbeeld. Misschien ben jij vaak van thuis weg en geef je zo het signaal dat het helemaal ok is dat je vrouw zichzelf verwent op die dagen? Of je gebruikt de dildo gewoon samen, als extra element tijdens het vrijen. Dildo’s zijn trouwens enorm geëvolueerd. Ze komen nu in alle vormen, maten en uitvoeringen, van basic tot extreem luxueus.

Klassieke kadootje, maar dan spannend

Heb je geen zin om extra spullen in bed te halen? Dan is een mooi lingeriesetje uiteraard ook nog altijd een topper. Ga eens voor een extra pittig exemplaar, houd het niet te braaf. Heel wat merken hebben een extra uitdagende collectie, vaak met sexy uitsnijdingen of een lichte bondage look. Met jarretelles of een choker erbij geef je een eenvoudige set al heel wat extra sexy allures.

Opgelet, deze tips zijn uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Houd het voor die laatste toch misschien beter bij chocolade of bloemen… En het overhandigen van zo’n sexy geschenk bewaar je ook beter tot de kleintjes in hun bed zitten…

  • Add Your Comment