10 Bijzondere Kinderen Waarvan Je Niet Gelooft Dat Ze Echt Bestaan

10 bijzondere kinderen op een rijtje. Een lijstje om even stil bij te staan.

10. Milagros Cerron

Dit meisje werd in 2004 in Peru geboren met het zeemeerminnen-syndroom. Haar beide onderste ledematen zijn volledig aan elkaar gegroeid, hierdoor heeft ze geen uitwendige geslachtsorganen. Na haar geboorte duurde het ook even om vast te stellen dat Milagros wel degelijk een meisje was. Vele operaties later gaat het goed met Milagros en kan ze zelfs lopen! Bekijk hier haar levensverhaal in foto’s.

9. Connie Lloyd

Geboren worden met een moedervlek overkomt heel wat kinderen. Maar Connie’s vlek was een erg speciale. Ze had bij haar geboorte namelijk een rode vlek die haar hele neusje bedekte. De vergelijking met een clownsneus was dan ook snel gemaakt. Aanvankelijk beweerden de dokters dat hier niets aan te doen was. Na jarenlang zoeken vonden haar ouders toch een arts die de vlek wilde verwijderen. Ondertussen is Connie een vrolijke meid van 7!

8. Tessa Evans

Vrolijke Tessa werd geboren zonder neus. Hierdoor heeft ze geen sinussen en dus ook geen reukzin. Wat Tessa wel kan is niezen en verkouden worden. Vervelend, als je in Ierland woont. Dokters volgen deze jongedame goed op. Toen ze twee was, kreeg ze een implantaat. De huid moet hier nu langzaam over groeien. Tegen dat Tessa een tiener is, is dit proces afgerond en zal Tessa voor het eerst een echte neus hebben.

7. An Qi

An is acht. Bij zijn geboorte bleek dat hij een grote, zwarte moedervlek op zijn gezicht had, die de helft van zijn gelaat bedekte. In de loop van de jaren begon er haar op te groeien en nu heeft de jongen een stevige, zwarte beharing op zijn gezicht. Chinese topdokters volgen dit geval op, en zijn bereid om An gratis te behandelen gezien de ernst van zijn situatie. Het verwijderen van de vlek is een complexe ingreep, en meerdere operaties zullen nodig zijn.

6. Verdant Joshi

Dit 4-jarig jongetje uit India heeft een bijzondere aandoening. Hij heeft één normaal been. Zijn tweede been is veel groter en hij heeft er vooral een enorme voet aan. Dokters hebben deze aandoening nog niet kunnen identificeren. Vandaag kan Verdeant gewoon rondlopen. Hij wordt op school wel gepest. Dokters stellen voor het grote been met de grote voet te amputeren. Dat wil de vader van Verdeant echter niet.

5. Didier Montalvo

Didier uit Colombia heeft een gezwel in de vorm van het schild van een schildpad op zijn rug. De jongen wordt zijn dorp verschrikkelijk gepest. Dorpsgenoten geloven dat de jongen bezeten is door slechte krachten. Toen ook nog de media een schepje bovenop deden, en hem voorstelden als de schildpadden jongen, kreeg Didier het erg moeilijk. Ondertussen is de jongen met de mooie ogen overgebracht naar de UK, waar het schild van zijn rug is verwijderd.

4. Pan Xianhang

Pan werd geboren met een ziekte die ‘Ichthyosis’ heet. Deze ziekte zorgt ervoor dat hij over zijn hele lichaam, en ook op zijn gezicht, vis-achtige schubben heeft. Zijn huid is daardoor erg dik, droog en jeukt verschrikkelijk. De aandoening komt wel meer voor, maar zelden zo uitgesproken als bij Pan. De ziekte is helaas ongeneesbaar. De jongen erfde ze van zijn papa.

3. Mohammed Kaleem

Mohammed is een jongen met gigantische handen. Ze zijn niet alleen onpraktisch groot, maar ook nog eens vervormd. De jongen gaat niet naar school, uit schrik gepest te worden. Zelfs het gewone dagelijkse leven is een uitdaging voor hem. Eten met zulke handen is bijvoorbeeld geen pretje. Zijn bovenlichaam is ook bijzonder ontwikkeld omdat dat het gewicht van de handen moet dragen. Mohammed ondergaat ondertussen ingrepen die zijn handen kleiner zou moeten maken en ook alle problemen die hiermee samengaan.

2. Giuliano Stroe

https://www.youtube.com/watch?v=mvqmYDB2W2I

Deze jongen is 11 jaar en een bodybuilder. Sinds hij 2 is, oefent hij elke dag meer dan twee uur. De jongen uit Roemenië werd beroemd nadat zijn vader een filmpje op het internet postte. Vandaag bekijkt kinderbescherming of het ethisch is reclame te maken voor kinderen die bodybuilden.

1. Kang Megru

Dit Chinees meisje werd geboren met de foetus van een babytweelingzusje in haar buik. Op een bepaald moment leek het wel of het peutertje zwanger was (en dat was ze dus ook soort van). De foetus werd ondertussen verwijderd. Het zat Kang trouwens helemaal niet mee in het begin van haar leven. Haar ouders verlieten haar en ze werd in de opvang geplaatst.

  • Add Your Comment