10 Domste en Gevaarlijkste Internet Challenges

Je zou zeggen dat het internet alleen maar goede dingen te bieden heeft. Alle kennis van de mensheid is verzameld op één plek en je kunt op ieder moment met iedereen in contact komen. Maar wat wordt er op het internet gedaan? De domste challenges die meestal niet alleen belachelijk zijn maar ook nog eens levensgevaarlijk. Alles voor de likes! Dit is de top 10 domste internet challenges.

10. Kylie Jenner Lip Challenge

lip challenge

De Kardashians lijken heel de media te domineren. Staat Kim eens een keer niet met haar blote kont op een magazine, is Kylie weer de aanstichter van een belachelijke hype. Duizenden tieners besloten op een dopje te zuigen om zo de perfecte Kylie Jenner lippen te krijgen. Het resultaat was niet bepaald sexy te noemen.

9. Cinnamon Challenge

cinnamon challenge

Kaneel is hartstikke lekker in een appeltaart, maar dat betekent nog niet dat het een goed idee is om er een hele lepel van in je mond te stoppen. Heel veel meer dan een hoestbui en een keer braken zal je hier niet mee bereiken. (O ja, misschien een Coma!!)

8. Condom Challenge

Condom Challenge

Dé challenge voor wanneer je van ellende niet weet wat je moet doen met je condooms omdat je al een tijdje droog staat. Vul ze met water en gooi ze over je hoofd heen zodat je eruit ziet als een aan land gespoelde kwal.

7. Duct Tape Challenge

Duct Tape Challenge

Het idee is simpel: laat jezelf met duct tape vastbinden en probeer los te komen. De uitvoering is minder geslaagd: duizenden filmpjes van spartelende tieners die hysterisch aan het gillen zijn om hun eigen domme keuzes.

6. Salt and Ice Challenge

Salt and Ice Challenge

Wie kan er het langste een ijsklontje op zijn huid met zout houden? Het zou een informatief scheikunde experiment kunnen zijn, maar daar win je natuurlijk geen views mee. De vraag is of de internet fame die brandwonden waard is.

Vorige1 of 2