10 Domste en Gevaarlijkste Internet Challenges

Je zou zeggen dat het internet alleen maar goede dingen te bieden heeft. Alle kennis van de mensheid is verzameld op één plek en je kunt op ieder moment met iedereen in contact komen. Maar wat wordt er op het internet gedaan? De domste challenges die meestal niet alleen belachelijk zijn maar ook nog eens levensgevaarlijk. Alles voor de likes! Dit is de top 10 domste internet challenges.

10. Kylie Jenner Lip Challenge

lip challenge

De Kardashians lijken heel de media te domineren. Staat Kim eens een keer niet met haar blote kont op een magazine, is Kylie weer de aanstichter van een belachelijke hype. Duizenden tieners besloten op een dopje te zuigen om zo de perfecte Kylie Jenner lippen te krijgen. Het resultaat was niet bepaald sexy te noemen.

9. Cinnamon Challenge

cinnamon challenge

Kaneel is hartstikke lekker in een appeltaart, maar dat betekent nog niet dat het een goed idee is om er een hele lepel van in je mond te stoppen. Heel veel meer dan een hoestbui en een keer braken zal je hier niet mee bereiken. (O ja, misschien een Coma!!)

8. Condom Challenge

Condom Challenge

Dé challenge voor wanneer je van ellende niet weet wat je moet doen met je condooms omdat je al een tijdje droog staat. Vul ze met water en gooi ze over je hoofd heen zodat je eruit ziet als een aan land gespoelde kwal.

7. Duct Tape Challenge

Duct Tape Challenge

Het idee is simpel: laat jezelf met duct tape vastbinden en probeer los te komen. De uitvoering is minder geslaagd: duizenden filmpjes van spartelende tieners die hysterisch aan het gillen zijn om hun eigen domme keuzes.

6. Salt and Ice Challenge

Salt and Ice Challenge

Wie kan er het langste een ijsklontje op zijn huid met zout houden? Het zou een informatief scheikunde experiment kunnen zijn, maar daar win je natuurlijk geen views mee. De vraag is of de internet fame die brandwonden waard is.

5. Cold Water Challenge

Cold Water Challenge

Neem een frisse duik in een meer of rivier. In de zomer doen we het allemaal vrijwillig, in de winter is het blijkbaar een echte uitdaging die zeker moet worden gefilmd. Het zit hem in de kleine dingen, blijkbaar.

4. Pass Out Challenge

pass out

Het scoren van views en volgers is blijkbaar belangrijker dan zuurstof. Want ja, mensen laten zichzelf stikken tot ze bewusteloos zijn en filmen dit zodat heel de wereld er van kan genieten. Blijkbaar geeft het ook een euforisch gevoel, maar dat zijn vast de afstervende hersencellen.

3. Boiling Water Challenge

Boiling Water Challenge

Een reactie op de ALS Ice Bucket Challenge, geen koud water, maar een pan met kokend water over iemand anders heen gooien. De enige verklaring is dat deze challenge een verkapte vorm van mishandeling is. Goed verhaal voor bij de politie. Gelukkig is deze challenge nooit aangeslagen en zijn de filmpjes online vooral fake!

2. Fire Challenge

Fire Challenge

Heeft je moeder je niet geleerd om niet met vuur te spelen? Mensen gieten massaal brandbare vloeistoffen over zich heen en besluiten het dan ook nog eens aan te steken. Het doel? Niemand die het weet. Blijkbaar zijn er wel meerdere mensen met derdegraads brandwonden in het ziekenhuis beland. Iets wat iedereen eigenlijk wel aan zag komen.

1. Underboob Pen Challenge

Underboob Pen Challenge

Hoe weet je zeker dat je een echte vrouw bent? Een pen onder je borsten vastklemmen is blijkbaar genoeg bewijs. Foto’s van honderden topless vrouwen gaan het internet over omdat zij willen bewijzen dat ze toch wel echte dames zijn. Het kan ook zijn dat ze gewoon willen showen wat ze hebben, daar klagen hun volgers niet over.

  • Add Your Comment