10 Vrouwen En Mannen Die Zich Hebben Laten Ombouwen Tot Barbie en Ken

We gaan voor een lijstje ultra-strakke lichamen, blond haar en grote borsten. De obsessie voor Barbie en Ken is groot dat blijkt wel als we gemakkelijk een lijstje kunnen opstellen van 10 mensen die zich hebben laten ombouwen om op hun idool te lijken!

10. Ashton Clarke

Haar blond haar, opgespoten lippen en een opvallende decolleté doen misschien anders vermoeden, maar deze Ashton Clarke is wel degelijk op weg haar diploma psychologie te behalen. Haar gelijkenis met Barbie is toch niet toevallig. Als zestienjarige besliste ze dat ze er wilde uitzien als dé pop. Ze liet haar haar blonderen, haar lippen opvullen en ze werkte aan haar kleurtje. Dom is Ashton overigens niet, ze studeert psychologie en wil haar PhD gaan halen, ze klaagt echter dat ze niet serieus genomen wordt …

9. Lolita Richi

Deze dame uit Oekraïne beweert nog nooit onder het mes gegaan te zijn. Ze vermarkt zichzelf als ‘natuurlijke’ pop. Haar smalle taille, stevige boezem en grote ogen trekken de aandacht. ‘Meisjes zijn jaloers op mij, en jongens verliefd’, zegt ze.

8. Angelica Kenova

Uit Moskou komt deze dame. Ze is 26. Dit model annex kinderpsychologe annex balletdanseres woont nog bij haar ouders. Ze verkleedt zich als Barbie sinds ze geboren is. Vandaag poseert ze halfnaakt met de goedkeuring van haar ouders, uitgaan mag ze echter niet

7. Alina Kovaleskaya

https://www.youtube.com/watch?v=12hCzj4RQYU&t=189s

Deze levende pop heeft volgens eigen zeggen nog nooit een cosmetische ingreep ondergaan. Ze komt uit Oekraïne en is super-populair op vk het Russiche Facebook. Check it out!

6. Celso Santebanes

De eerste man in het rijtje. De Braziliaan Celso Santebanes spendeerde al $50.000 om op zijn idool, Ken, te lijken. Hij begon met zijn transformatie nadat hij een schoonheidswedstrijd won op zijn zestiende. Toen men hem vroeg waar hij zijn inspiratie haalde, antwoorde hij het volgende: ‘ik groeide op tussen de poppen. Mijn familie vertelde me altijd dat ik er als een pop uitzag. Daarom ben ik een menselijke pop geworden.’ In 2015 overleed deze kerel echter aan leukemie. Rust in vrede, Ken.

5. Valeria Lukyanova

Deze menselijke Barbie lijkt echt op ‘de echte’: grote borsten, een smalle taille, lang en blond haar, en ver uiteenstaande poppenogen. Heeft ze ribben laten weghalen om zulk een slakke taille te krijgen? Ze beweert van niet. Wel geeft ze toe borstimplantaten te hebben. Verder is dit een vreemde dame: ze zegt dat ze kan tijdsreizen, met buitenaardsen kan praten en de spirituele leider is van Amatue. Liefhebbers kunnen haar volgen op Instragram.

4. Quentin Dehar en Anastasia Reskoss

Deze twee ontmoetten elkaar twee jaar geleden op een feestje. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze willen de rest van hun leven samen doorbrengen. Hun doelstelling: net zo worden als Barbie en Ken. Met hun tweeën hebben ze ondertussen $305.000 uitgegeven aan plastisch chirurgen. Borsten (zowel bij Quentin en bij Anastasia), neuzen, lippen, konten, kaken, oren, zowat alles moet eraan geloven. Heel wat geld is ook besteed aan het verdonkeren van de huid, het witten van de tanden en aan nagelzorg.

3. Pixee Fox

Deze Zweedse 25 jarige jongedame komt er openlijk voor uit dat ze regelmatig onder het mes gaat. Zes ribben verdwenen zo uit haar lijf. Haar verwording tot Barbie vindt ze een proces dat vergelijkbaar is met wat transgenders doormaken. Vandaag heeft Pixee al meer dan 140.000$ gespendeerd aan haar nieuwe look. Ze denkt eraan om nog ribben te laten verwijderen. Haar voorbeelden zijn personages zoals Jessica Rabbit, Aurora van The Sleeping Beauty en Holli Would van de Cool World.

2. Blondie Bennet

‘Ik wil de ultieme Barbie zijn’. ‘Ik wil leeghoofdig zijn’. Enkele uitspraken van Blondie Bennet worden niet echt gesmaakt door de feministen. Blondie is ook al 38, en waarschijnlijk op zoek naar aandacht. ‘Natuurlijke schoonheid is saai, ik zou graag helemaal van plastic zijn’. Nog zo een uitspraak waar ze de hele goegemeente mee over zich kreeg. Naast zich volledig laten ombouwen volgt ze ook twee tot drie keer per week hypnotherapie sessies om dommer te worden …

1. Justin Jedlica

Deze man heeft meer dan 220.000$ uitgegeven om een menselijke Ken te worden. De duurste ingreep betrof zijn rug. Er werden implantaten geplaatst, zodat het net lijkt of hij ‘vleugels’ heeft. Zoals Ken dus. Hij is van plan door te gaan met zijn operaties ‘tot hij 100% van plastic is’. Naast zijn ‘vleugels’ liet hij ook aders op zijn voorhoofd maken. Hij noemt het zelf ‘Julia Roberts aders’. Een gevaarlijke ingreep. Misschien heeft deze man nog enkele dollars over om eens langs de psycholoog te gaan?

  • Add Your Comment