11 Bijzondere Tieners Die Echt Bestaan!

Tiener zijn is best een uitdagende levensfase, maar deze jongedames en –heren worden geconfronteerd met iets meer probleempjes dan een verliefdheidje dat afspringt. Maak kennis met 11 bijzondere tieners.

11. Julia Vins

Kijk je alleen naar het gezicht van deze tiener, dan ziet eruit als een porseleinen popje. Maar schijn bedriegt. Deze dame is een bekende bodybuilder. Zonder moeite tilt ze 160 kilogram boven haar hoofd. Ze is de trotse eigenares van drie wereldrecords. Haar gespierde body viel al snel op Instagram. Daar heeft ze meer dan 200.000 volgens. Misschien komt dat wel omdat ze graag halfnaakte foto’s post. Ze meldt trouwens dat ze haar spieren nog verder gaat ontwikkelen. Zo houdt ze haar fans in de ban natuurlijk!

10. Brittany Marshall

Brittany heeft een grote familie. Allemaal blonde dames, haar drie zussen en haar mama. Die hebben één gemeenschappelijke hobby. Borstvergrotingen. Een dure hobby, die de familie al meer dan $50.000 heeft gekost. Maar de dames pronken ongegeneerd met het resultaat. Brittany is het kleine zusje. 18 is ze nu. Moeder Chantal moedigt haar al enkele jaren aan om ook een borstvergroting te laten uitvoeren. Maar Brittany weigerde. Ze is nu de enige in de familie met ‘natuurlijke’ borsten. Slimme beslissing als je het ons vraagt.

9. Mahendra Ahirwar

Deze Indiaanse jongen is 13 en heeft een vreemde aandoening. Mahender kan zijn rug en nek niet rechthouden. Daardoor hangt hij steeds in een doorgezakte positie. De jongen heeft hulp nodig bij alles. De familie slaagt er maar net in te overleven. Alle medische uitgaven drukken zwaar op het gezinsbudget. Een Britse dame ontdekte de situatie van Mahender en toog aan het werk. Ze organiseerde een fundraising. Door de overweldigende reacties van dokters en geldschieters kan Mahender nu degelijk behandeld worden.

8. Ellen Lietzow

Ellen leed aan anorexia. In haar ergste dagen woog ze minder dan 34 kilogram. Ze at niets, wou zelfs geen water aan haar lippen voelen. Deze dame begon haar extreme dieet nadat ze jaren gepest werd. Haar schoolgenoten noemden haar vette koe. Ellen liet ze een poepje ruiken door op minder dan zes maanden meer dan 40 kilogram af te vallen. Een totale breakdown was het gevolg en ze belandde in het ziekenhuis. Vandaag is ze aan de beterehand en voert actie tegen anorexia door haar foto’s te delen op de sociale media.

7. Nihal Bitla

Nihal uit India lijdt aan de zeldzame ziekte, het hutchinson-gilford-syndroom. Hierdoor ziet hij er al heel zijn leven uit als een oude man. Ook zijn organen zijn helemaal versleten. Hij heeft rimpels, is kaal, hij veroudert acht keer sneller dan een gewone mens. Hij verbaasde zijn dokters door een paar maanden geleden 15 jaar te worden. De meeste kinderen met het hutchinson-gilford-syndroom worden slechts 14.

6. Fu Wengui

Fu werd geboren met tien nekwervels in zijn nek in plaats van de normale zeven. Dat bezorgt hem ernstige pijnen en problemen bij het bewegen. Daarnaast lijdt Fu ook nog aan scoliose, dat is een zijdelinge verkromming van de rug. De dokters plannen nu een operatie in aan zijn nek. Het is erg onduidelijk wat ze er juist aan gaan doen zonder schade aan te brengen aan deze kritische plaatsen van het menselijke lichaam.

5. Ciera Swaringen

Deze knappe dame werd geboren met melanomen op heel haar lichamen. Sommigen zijn zo groot dat ze echt vlekken zijn. Zo zit er een enorme vlek die reikt vanaf haar navel tot aan de bovenkant van haar benen. Sommigen melanomen lijken op sproeten. Ceira werd jarenlang gepest, maar heeft zich vandaag verzoend met haar bijzondere lichaam. en is zelfs populair op instagram

4. Zoubir Lahdoudi

Deze Marokkaanse jongen is al jaren een populaire biker in Casablanca. Maar hij is ook bekend omdat er sinds zijn geboorte een tumor groeit aan de linkerkant van zijn gezicht. Zijn gelaat is ondertussen volledig vervormd. Zijn lippen en tong worden door de tumor naar buiten geduwd. Na 18 jaar werd de tumor levensbedreigend. In New York onderging hij recent twee operaties waar het meeste van de tumor werd verwijderd en de plastisch chirurgen de jongen een zoveel mogelijk ‘normaal’ gezicht hebben geven.

3. Lucy en Maria Aylmer

Deze twee dames, 19 jaar oud, zijn niet-identieke tweelingen. Echt waar! Lucy heeft een rode haardos, een lichte huid en blauwe ogen, terwijl Maria een donkere huid heeft, donkere ogen en een donkere, krullende haardos. Moeilijk te geloven dat dit tweelingzussen zijn. Als je de ouders van de dames bekijkt, dan geloof je het wel. Mama is een half-Jamaicaanse, papa een blanke. En die twee zijn erin geslaagd om een blanke en een zwarte tweelingzus op de wereld te zetten. Een uitzonderlijke prestatie.

2. Isa-Bella Leclair

Isa-Bella heeft twee benen, waarvan er eentje heel erg groot is. Met dit zeldzame Syndroom van Klippel-Trénaunay probeert ze toch aandacht te krijgen voor de problemen waar gehandicapte personen mee geconfronteerd worden. De knappe dame poseert in bikini, en steekt haar bijzondere ledemaat daarbij niet weg.

1. Ellie Jaycock

Deze tiener leidt aan macromastia,dat is een aandoening waarbij de borsten te hard groeien en te groot worden bij het begin van de puberteit. Op haar 17e had ze al cupmaat 34K. Macromastia komt nog wel voor, in alle culturen. Het is een gevolg van een te snelle groei van hormonen. Ondertussen onderging Ellie een succesvolle borstverkleining. Dat moet een grote opluchting voor deze jongedame geweest zijn.

  • Add Your Comment