11 Super Luxe Airbnb Huizen Waar Je Wilt Slapen

Op het online platform van Airbnb kun je vele verschillende kamers, appartementen en complete woningen vinden die je voor een enkele nacht, een korte vakantie of langere tijd kunt huren. De meeste kamers, appartementen en woningen die je bij Airbnb kunt boeken zijn vrij standaard en niet zo bijzonder, maar er staan ook enkele echte pareltjes in het aanbod van de website.

Punta de Mita – Mexico

Punta de Mita

In Nayarit (Mexico) vind je een prachtig huis met vijf slaapkamers. Het huis biedt je een prachtig uitzicht over de zee, de Sierra Madre bergen en de Marietas Eilanden en is voor een schamele 1798 euro per nacht te boeken.

Villa Amarilla in Island Harbor – Anguilla

Anguilla

Ga je naar Island Harbor in Anguilla? Dan kun je in Villa Amarilla logeren als je veel geld te besteden hebt. Voor een kleine 2100 dollar per nacht slaap je in een luxe villa met vijf slaapkamers. Het huis heeft een infinity zwembad met uitzicht op de zee en een eigen sportschool.

Cartagena De Indias – Colombia

Cartagena De Indias

In het hart van Barrio San Diego in Cartagena (Colombia), vind je een prachtige villa die je via Airbnb voor 721 dollar per nacht kunt huren. Het huis biedt onderdak voor acht personen, heeft een eigen zwembad, een prachtig terras en zelfs een luxe pianosalon.

Kathu – Thailand

Kathu

Ga je naar Kathu in Thailand, dan kun je verblijven in een villa met zeezicht voor twaalf gasten. Het huis heeft maar liefst vier verdiepingen met twee keukens, een privéstrand en een marmeren zwembad. Te huren voor 1844 euro per nacht, een koopje!

Noord-Kuta – Indonesië

North Kuta

In het noorden van Kuta (Indonesië) bij Bali vind je Villa Andaman. Dit is een villa met zeven slaapkamers, die omringd wordt door authentieke rijstvelden. Je kunt er met veertien volwassenen slapen en betaalt hier ‘slechts’ 572 euro per nacht voor.

Penafiel – Portugal

Penafiel

Ga je naar Porto op vakantie en wil je hier een Airbnb boeken om te overnachten? Dan kun je deze villa boeken voor een kleine 280 euro per nacht. Het huis heeft een infinity zwembad en een prachtig uitzicht over de Duoro rivier.

Hertfordshire – Engeland

Hertfordshire

Op de grens van Noord-Londen en Hertfordshire vind je een prachtige villa die je voor 816 euro per nacht kunt boeken. Het huis heeft zes slaapkamers voor tien gasten, een prachtig interieur en een lange oprijlaan voor het ultieme luxe gevoel.

Acquapendente – Italië

Acquapendente

Tussen Florence en Rome in, vind je de villa Podere Palazzo. De villa is geschikt voor tien personen, heeft een eigen bibliotheek en een infinity zwembad. Je moet de villa verplicht minimaal zeven dagen boeken en wel voor 618 euro per nacht.

Schwielowsee – Duitsland

Schwielowsee,

Ook in Duitsland is een luxe Airbnb woning te vinden. Voor 2890 dollar per nacht slaap je met veertien personen in deze luxe villa, die van alle gemakken voorzien is.

Praia da Pipa – Brazilië

Praia da Pipa

In de buurt van het strand Rio Grande do Norte (Brazilië) vind je Casa Pura. De villa is geschikt voor zes personen en kost je ‘slechts’ 304 euro per nacht. Vanuit Casa Pura heb je uitzicht op de zee, maar ook op de prachtige natuur.

Kaapstad – Zuid-Afrika

kaapstad

In de luxe vakantiebestemming Kaapstad vind je Everview Suite. Deze villa biedt je een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan, ligt slechts 10 minuten van het centrum van de stad af en kost je slechts 266 euro per overnachting.

  • Add Your Comment