12 Meest Bizarre Japanse Uitvindingen

Japan staat bekend om vele dingen: zijn high-tech architectuur, lekkere eten en anime. Maar Japan is ook het land van de meest absurde uitvindingen die ook nog eens echt worden verkocht. Ja, er zijn mensen die daadwerkelijk geld uit hebben gegeven aan deze producten. Dit zijn de tien meest bizarre Japanse uitvindingen.

12. Golf BH

golf bh

De perfecte outfit voor wanneer je strippoker en golf wilt combineren. Deze bh heeft de vorm van een korset en wanneer je hem uitdoet is de binnenkant een mini golfbaan, inclusief twee holes. Met deze bh loop je wel het risico dat je bed avonturen heel anders eindigen dan verwacht.

11. Paraplu Stropdas

paraplu stropdas

Ook zo’n last van die plaatselijke buien midden in je kantoor? Dit product is gemaakt voor mensen die het liefst zo min mogelijk mee willen sjouwen en er toch “professioneel” uit willen zien. Klik je paraplu vast als een stropdas en je hoeft je nooit meer zorgen te maken om het regenachtige Nederlandse klimaat.

10. Schoen Paraplu

schoen paraplu

We blijven nog even bij de paraplu. Wat doe je als het regent en je hebt je dure leren schoenen aan? Dan zet je de schoen paraplu op! Echt helpen tegen de plassen helpt het natuurlijk niet …

9. Geen Noedels meer in je haar

noodle eten zonder knoeien

Japanners zijn gek op Noedels, maar met stokjes eten kan natuurlijk weleens zorgen voor knoei toestanden. Daarom is deze speciale haarkap handig, nooit meer noedels in je haar!

8. Cupmen

cupmen

Je kunt een timer zetten wanneer je drie minuten moet wachten op je kokende noodles, maar dat is natuurlijk niet leuk genoeg. Deze mannetjes kun je op je beker noodles leggen en ze veranderen van kleur wanneer ze klaar zijn. Leuk, duur en overbodig tegelijkertijd!

7. Vierkante Watermeloen

vierkante watermeloen

Waarom moeder natuur laten bepalen wat voor vorm groente en fruit hebben, als je zelf een beter design kunt bedenken? Deze vierkante watermeloenen worden gekweekt zodat je ze makkelijker op kunt bergen en ze niet van je aanrecht af rollen.

6. Mannen borstvoed BH

mannen bh

De vrouw heeft ook weleens geen zin om te borstvoeden. met deze handige bh kan de man het overnemen. Moet de vrouw uiteraard nog wel kolven …

5. Solar Bra

solar bra

De Japanners houden van multifunctionele bh’s. Deze variant is echter niet overbodig, maar juist goed voor het milieu. Laadt je bh op in de zon en je kunt zonder moeite je telefoon opladen wanneer je maar wilt. Misschien dat dit ook een complot is om meer vrouwen in hun bh te laten zonnen, je weet het maar nooit

4. Spray On Stockings

Iedere vrouw kent het probleem van panty’s met ladders wel. Dus waarom zou je nog panty’s dragen wanneer je ook gewoon wat glans op je benen kunt sprayen? Oh, kijk wel uit dat niet iedere stoel waar je op gaat zitten onder de vlekken komt te zitten.

3. Boter Rasp

boter rasp

Altijd al boter willen raspen net zoals kaas? Nee? Toch is dit product op de markt gekomen. Wat het nut van deze boter rasp is? Geen idee. Misschien is dit een product dat alleen interessant is voor mensen die hun ontbijt mooi op instagram willen zetten.

2. Paper to Toilet Paper

Milieuvriendelijk, praktisch en veel te groot om in je huis te zetten. Met deze machine, ook wel “de witte geit” genoemd, maak je van je oude printpapier nieuw toiletpapier. Dus gooi die brieven van je ex door de shredder en geef ze een waardig einde.

1. Vriendje/Vriendinnetje Kusen

vriendje kussen

Wanneer zelfs online daten niks oplevert is dit nog altijd je laatste kans. Met dit kussen hoef je je nooit alleen te voelen en kun je ’s avonds lekker tegen iemand aan kruipen. Het probleem is wel dat je het beschamende pakketje van de postbode moet aannemen, maar als je over die drempel heen bent hoef je je nooit meer alleen te voelen.

    1. Ervaar Japan 27 oktober 2016

    Add Your Comment