9 iPhone Apps Verboden in de App Store

Er zijn ontzettend veel apps te downloaden, maar er zijn er ook een aantal die niet zijn toegestaan. Ben jij benieuwd welke 10 iPhone apps verboden zijn? Lees dan verder.

9. Baby Shaker

Laten we gelijk beginnen met de meest onsmakelijke app, de Baby Shaker heet. Zoals de naam al zegt, gaat het om het schudden met een baby. Bij de app moet je je iPhone heftig schudden om ervoor te zorgen dat de baby stopt met huilen. Je schudt tot er twee kruisjes op de ogen komen.

8. Slash

slash

Iedereen kent wel dat deuntje uit de film Psycho wanneer de vrouw wordt neergestoken ind e douche. Dat is precies wat deze app naboots. Een plaatje van een mes en dat geluidje. Kun je iemand goed de stuipen mee op het lijf jagen, mits het niet door Apple verboden was.

7. Puff!

puff

Ten derde hebben we ‘Puff!’ waarbij je snel over je scherm moet vegen of waarbij je hard moet blazen in het gedeelte van je iPhone waar je normaal gesproken tegen praat. Het doel? Het rokje van een meisje gaat dan omhoog. Only in Japan uiteraard!

6. iBoobs

ibbobs

Je kunt je tijd een stuk beter gebruiken dan te spelen met een paar virtuele borsten, maar toch werd de app ontwikkeld. Je kunt je iPhone heen en weer schudden om de borsten ook te laten schudden. De app was dus wel ontwikkeld, maar is nooit daadwerkelijk uitgekomen.

5. Herb Converter

herb converter

Als je wilde weten hoe veel wiet eigenlijk waard was, kon je dat met de app Herb Converter uitrekenen. Echter begonnen de mensen die wiet rookten te zeuren over het feit dat er verschillende soorten zijn. Apple was degene die er het meest over te zeggen had, en verwijderde de app.

4. I Am Rich

i am rich

I Am Rich is een totaal nutteloze app waar niemand wat mee kan. Je ziet hierbij een rode diamant op de achtergrond en er staat bij ‘I am rich’, en dat is het enige. Wat is er dan zo controversieel aan deze app? De maker vroeg de hoofdprijs, $999. Wij zijn benieuwd hoeveel mensen zo waren de app te kopen voordat deze uit de store werd gehaald.

3. Pocket girlfriend

De ideale vrouw vinden? Dan was de app pocket girlfriend wellicht wat, maar ook deze is niet meer te downloaden. De vrouw maakt vernederende opmerkingen over zichzelf en het leek even alsof het voor iedere man perfect was. Apple was het daar niet mee eens en verwijderde ook deze app.

2. Sexy bikini fart

bikini fart

Sexy bikini fart klinkt al als een behoorlijk vreemde app. Het zijn mooie vrouwen in een bikini waarbij ze scheten laten. Eigenlijk is er geen enkele vrouw en ook geen man die hierop zit te wachten, en Apple realiseerde zich dat blijkbaar ook. Een nutteloze app die voor niemand leuk was.

1. Dirty fingers

Dirty fingers

Ten slotte is er dirty fingers. Zou jij het niet geweldig vinden om een mooie vrouw in een bikini op je scherm te hebben die de vieze vlekjes van je scherm haalt? Deze app is precies wat dat doet, maar ook deze app bleek een beetje te fout te zijn voor Apple. Zij verwijderden hem dan ook al snel.

Dit waren de tien apps die enigszins vreemd, grappig of vies waren en daarom verwijderd zijn uit de store. Gelukkig zijn er nog steeds miljoenen apps die je wel gewoon kunt downloaden, dus je vervelen hoef je in ieder geval niet. Gelukkig zijn dit niet bepaald apps die je echt nog hebt.

  • Add Your Comment