13 Meest Sadistische Schoonheidsbehandelingen Voor Vrouwen In De Geschiedenis

Sois belle et tais toi. Om mooi te zijn moet je afzien. Dat zijn maar enkele uitspraken over vrouwen en hun schoonheid. Dat heel wat schoonheidsbehandelingen in het verleden echt folterpraktijken waren, is misschien nog niet zo gekend. Wij lijsten er 13 op als bewijs. Dames, echte schoonheid zit vanbinnen!

13. De dubbele kin verwijderaar

dubbele kin

Deze vreemde dubbele kinverwijderaar zorgt ervoor dat je snel en efficiënt van je dubbele kin wordt verlost. Eindelijk. Een soort matje wordt onderaan je kin bevestigd, en je trekt dat steeds strakker aan door aan de koortjes te trekken. Benieuwd wat het resultaat is als je dit ‘toestel’ uitdoet.

12. Lysol voor je vagina

lysol

Lysol is een schoonmaakproduct dat je bijvoorbeeld gebruikt om je keuken schoon te maken. Het product verwijderd ook slechte geurtjes. Op een bepaald moment is iemand op het idee gekomen om dat product ook in te zetten op je private parts. Ook werd aangeraden dit product te gebruiken na geslachtsgemeenschap, als anticonceptie. De gevolgen voor je gezondheid zijn ons onbekend, don’t try this at home.

11. Het Lintwomrn dieet

lintworm dieet

Heb je heel de tijd honger? Gebruik dan een worm als dieet. Deze methode werd geadverteerd in het begin van de jaren 1900 als een middel om gewicht te verliezen. All you can eat, eerst zelf, en daarna deed de worm zijn werk in je maag-darm systeem. Toch oppassen, het worm dieet heeft serieuze gezondheidsrisico’s zoals epilepsie. Bovendien kunnen de wormen zich verplaatsen naar je andere organen. No wonder dat het dieet is nu verboden is.

10. Een oplossing voor tenenobesitas

stileletto chirurgie

Heb je lelijke tenen en passen je lelijke tenen niet in je mooie stiletto’s? Misschien heb je gewoon teveel tenen om in die stiletto’s te passen. Geen probleem, sommige vrouwen ondergaan stiletto-chirurgie. Bij die ingreep worden sommige tenen verkort of verwijderd. Voor dit prachtig eindresultaat moet je afzien. Hou rekening met een lange herstelperiode. Medici waarschuwen ook dat tenen aanpassen dramatische gevolgen kunnen hebben voor je knieën. Die comfortabele sneakers zijn dus een pak goedkoper en gezonder.

9. Masker herkent het perfecte gezicht

beauty micrometer

Deze helm lijkt zo te komen een griezelfilm. Deze ‘Beauty Micrometer’ werd ontwikkeld in 1934 en beweerde de ideale maten van de vrouw te kennen en afwijkingen te kunnen detecteren.

8. Ingetrokken tepel aanpassen

tepel aanpassen

Uitgevonden in Japan. Dit schattig zachtroze toestel (slechts $84) beweert gevallen van ingetrokken tepels te kunnen genezen. Toch maar oppassen bij gebruik.

7. De vampieren gezichtsbehandeling

Om mooi te zijn moet je afzien, dat is een oud gezegde. Kim Kardashian is fan van deze behandeling. En met haar, duizenden anderen, want die doen Kim in alles na. Maar voor je mooie huid à la Kardashian moet je bloeden. Hoe werkt het? Er wordt een masker gelegd dat daarna gevolgd wordt door een laser behandeling en een behandeling met kleine naaldjes. Aw.

5. Een oefenmasker

oefenmasker

Vijf minuten oefenen per dag is de investering die je moet doen om je huid in optimale conditie te houden en rimpels te verminderen. De stretchstof trekt aan de huid. Hard zingen is blijkbaar de beste beweging voor je gezicht. Een simpel idee. Online beschikbaar in Japan en het perfecte kerstcadeautje voor een hele ijdele dame (of heer).

4. De neus helm

neushelm

Dit toestel belooft je een perfecte neus en tegelijkertijd een vreselijke migraine.

3. Een Siberische slak gezichtsbehandeling

slakken

Is je schoonheidsspecialiste een mens? Hoe vreemd. In Siberië denkt men dat een slak die job beter kan doen en het geheim is van een mooie huid. Zo een familie slaakjes over je gezicht voelen wriemelen moet een vreemd gevoel zijn. Als je dat niet geloofd dan kan een schaapplacenta gezichtsbehandeling een alternatief zijn.

2. Arseen

arseen

Arseen is een scheikundig element dat vroeger veel werd gebruikt om mensen stiekem mee te vermoorden en vandaag nog in insecticiden zit. Wanneer je vroeger teveel haar had op ongewenste plaatsen, dan deed je er gewoon wat van dat vergif op. Ook hier geldt, don’t try this at home. Ga gewoon naar de supermarkt en koop een crème waar je wel zeker van bent dat die niet zorgt voor derdegraads brandwonden en een serieuze vergiftiging.

1. Het magnetische korset

corset

Een uitvinding uit het gezegende jaar 1890. Dit korset beloofde verfijning, elegantie en het meest fantastische figuur ever. Ook zou het de werking van de interne organen verbeteren. Buiten moeilijk ademen (en dus regelmatig flauwvallen) bewijzen foto’s vanuit de 19e eeuw nu dat vrouwen door deze korsetten verplaatste ribben hadden en andere interne trauma’s. Toch blijven er ook vandaag de dag nog heel wat fans van dit toch wel onhandig en bijzonder ongezond kledingstuk.

  • Add Your Comment