9 Sterkste kinderen in de wereld

Niet alle krachtpatsers van de wereld zijn grote volwassen mannen of vrouwen. Al deze kinderen kunnen er namelijk ook wat fan. Je zou het niet zeggen wanneer je ze voor het eerst ziet, maar dit zijn de negen sterkste kindjes in de wereld.

9. C.J. Senter

Hij was nog maar tien jaar oud toen dit jongetje werd uitgeroepen tot ware fitnessheld. Maar zijn training begon al veel eerder. Toen hij vijf jaar oud was begon C.J. al met zijn krachttraining, gewoon omdat hij het ontzettend leuk vond. Hij wil ook andere kinderen inspireren om zo fit als hemzelf te worden, C.J. heeft namelijk al een eigen DVD uitgebracht met een fitnessroutine voor kinderen.

8. Maryanna Naumova

Deze Russische tiener bewijst dat ook vrouwen alles in zich hebben om een echte krachtpatser te worden. Maryanna was nog maar 16 jaar oud toen ze benoemd werd als sterkste vrouwelijke tiener ter wereld. Op 15 jarige leeftijd kon ze al 150 kilo tillen, en dat doen weinig tienermeisjes haar na!

7. Yang Jinlong

Waar de gemiddelde zevenjarige met speelgoed speelt of zich vermaakt met een tablet, bond deze jongen een touw om zijn middel om zo de zwaarste auto’s mee weg te slepen. Hij is in staat om een busje weg te slepen, terwijl hij ook nog eens zijn vader op zijn schouders draagt. Deze truc heeft ervoor gezorgd dat Yang een echte ster is in China.

6. Jake Schellenschlager

Tienerjongens duiken vaker de sportschool in om wat breder en sterker te worden. Jake besloot hetzelfde te doen toen hij twaalf jaar oud was, en hij wist niet van ophouden. Inmiddels kan hij meer dan 140 kilo tillen, en zullen zijn armen vast de breedste van heel de klas zijn.

Vorige1 of 3