14 Mensen Met Extreme Lichaamsmodificaties

Schoonheid is relatief. Maar sommige mensen hebben een heel bijzondere smaak. Lees door ons lijstje van 12 mensen met extreme lichaamsmodificaties.

14. Rick, de zombie man

youtube.com/watch?v=UT9ScZn2PgU&t=6s

Ontmoet Rick. Zijn levenswerk? Hij maakt van zichzelf een zombie. Hij liet reeds voor meer dan $ 4000 zombietekeningen, denk botten en veel zwart, op zijn lichaam aanbrengen. Hij is een beroemdheid op het internet, en heeft ook in een video van Lady Gaga meegedaan, maar het is moeilijk om in te schatten of hij een visionair is of aan het mentale ziekte lijdt.

13. Dennis Avner, de katman

Ontmoet Dennis, ook wel gekend onder de naam katman. Dennis heeft een ongelofelijk aantal plastisch chirurgische ingrepen ondergaan en onderhuidse implantaten laten aanbrengen die ervoor moeten zorgen dat de vorm van zijn gezicht op die van een kat lijkt. Ja, dat beest dat bij je thuis onder tafel zit te wachten op een aai. Maar als hij zijn mond opendoet, dan lijkt hij meer op een tijger. Hij liet zijn tanden op ongelofelijke manier bijvijlen. Voorzichtigheid is aangewezen in de nabijheid van deze man, pardon, kat.

12. Red Skull

Uit Venezuela komt deze man, Henry Damon. Hij wilde graag de slechterik uit Captain America worden. Talloze implantaten in zijn (voor)hoofd, enorme tatoeages, gekleurde ogen, tandimplantaten en een afschrikwekkende nieuwe neus zorgen ervoor dat je Henry niet graag wil tegenkomen in een donkere steeg. Het grootste stuk van zijn huid is bovendien rood getatoeëerd. Dat moet allemaal vreselijk pijnlijk geweest zijn!

11. De tentakel man

Ontmoet de tentakel man. Ooit al eens willen lijken op een inktvis? Wij niet maar deze onbekende Braziliaanse man wel. Hij heeft implantaten laten inbrengen op zijn armen die lijken op de kleine zuignapjes die op de tentakels van inktvissen zitten. Bijzonder, niet waar? Het moet wel even schrikken zijn als je daar per ongeluk ’s nachts tegen gaat liggen. ‘Schat, er ligt een inkvis in bed’.

10. Julia Gnuse

Ontmoet Julia, ze is ook bekend onder de naam ‘de geïllustreerde dame’. Julia werd geboren met een huidziekte, waardoor haar huid regelmatig afschilfert. Om dat te verbergen begonnen ze met tatoeages op haar lichaam te laten aanbrengen. Na 10 jaar was haar vel vol en werd ze in het Guinness Book of Records opgenomen als de meest getatoeëerde vrouw ooit.

9. Tom Leppard, de luipaard man

Ontmoet Tom, de luipaard man. Ook hij staat in het Guinness Book of Records maar dan als de meest getatoeëerde man. Nu is hij 73 jaar maar gedurende zijn leven heeft hij meer dan $ 5500 gespendeerd om zijn lichaam te laten bedekken met luipaardachtige vlekken. Hij heeft steeds in een klein huisje gewoond op een eiland in Schotland. Dus mocht je daar ooit een luipaard hebben gespot, dan zal het waarschijnlijk luipaard Tom geweest zijn.

8. De Duivel

Gavin Paslow gaat tegenwoordig door het leven als “Diablo Delenfer”. Hij begon met hoorntjes en een gespleten tong. Ondertussen heeft hij ook zijn oogballen laten tatoeëren en zijn gezicht getatoeëerd met duivels symbolen.

7. Eric Spraque, de hagedis man

Ontmoet Eric, de hagedis man. Hij werd geboren in 1972. Hij is beroemd omdat hij één van de eerste mensen is die zijn tong liet splitsen. Daarmee werd hij een voorbeeld voor velen. Deze 37 jaar oude man heeft zichzelf laten transformeren in een reptiel. Er werd meer dan 700 uur getatoeëerd, vooral met groene verf, en hij kreeg vijf horens ingepland onder de huid van onder andere zijn wenkbrauwen. Als kers op de taart heeft zijn tanden laten bijvijlen tot bijzonder scherpe exemplaren. Ook zijn oorlellen werden uitgetrokken.

6. Horace Ridler, de zebra man

Ontmoet Horace, de zebra man en tegelijkertijd professionele freak. Deze man was een Engelse aristocraat die terugkwam uit de Eerste Wereldoorlog met een klein draadje los in zijn hoofd. In de jaren 20 in Londen begon zijn transformatie naar zebra. Hij liet zich van boven tot onder vol zetten met zwart en witte strepen en werd zo naar eigen zeggen een echte zebra. Toen hij overleed in 1969 en beweerde hij dat hij een heel gewone mens was.

5. Lucky Diamond Rich

Ontmoet Lucky Diamond Rich. Deze Australische man heeft meerdere lagen tatoeages op zijn lichaam. Daarnaast houdt zich bezig met zwaarden slikken, kettingzaag jongleren en rondrijden op een éénwieler. Hij liet zijn lichaam bewerken door meer dan honderd tatoeage-artiesten die allen te samen meer dan 1000 uren gewerkt hebben aan zijn lichaam. Hij startte met eclectische kleurrijke designs op zijn hele lichaam. Mooi! Na een tijd was hij die beu en liet daarom zijn lichaam voor 100% betekenen met een zwarte inkt. Dat is inclusief zijn oogleden, de dunne huid tussen zijn tenen en in zijn oren. Momenteel laat hij een witte laag bovenop zijn zwarte huid zetten. Hij is officieel de meest getatoeëerde man ter wereld. Benieuwd wat zijn volgende transformatie zal zijn.

4. Elaine Davidson

Ontmoet Elaine, de meest getatoeëerde vrouw op de wereld. In 2000 had ze 462 piercings, waarvan 192 in haar gezicht. In 2005 rapporteerden de kranten dat zij al 3950 piercings had, overal op haar lichaam, ook op en in haar vrouwelijke delen. In totaal zouden die sieraden meer dan 3 kg wegen. Eind 2008 werden er reeds 5920 piercings geteld. Ze weet van geen ophouden, deze iron lady.

3. Paul Laurence, het raadsel of the engima

Ontmoet Paul, het raadsel. Je hebt misschien al eens iets gehoord van het raadsel, of het enigma. Paul Lawrence heeft zijn hele lichaam laten tatoeëren met blauwe puzzelstukken. Deze man is een performance artiest die zwaarden slikt, van alles in zijn neus steekt en allerlei vloeistoffen slikt, die hij dan daarna uit zijn maag pompt en dan weer opnieuw inslikt. Smakelijk.

2. De tijger vrouw, de ex van het raadsel

Ontmoet de tijger vrouw, de ex-vrouw van het raadsel. De tijger vrouw is de artiestennaam van deze zwaar getatoeëerde artieste. Haar thema is tijger en dat zien we terugkomen in de zwarte strepen op heel haar lichaam en ook in haar gezicht. Ze heeft ook piercings in haar aangezicht die haar nog meer op een tijger moeten laten lijken. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, denken wij.

1. Etienne Dumont

Ontmoet Etienne, die zelf levende kunst is. Etienne is een kunstcriticus die voor een krant in Genève werkt. Hij heeft zich echter volledig laten tatoeëren vol met prachtige tekeningen en dit over heel zijn lichaam. Daarnaast heeft hij ook siliconen implantaten waardoor het lijkt dat hij horentjes heeft. Ook een stel bijzonder grote ringen in elke oorlel behoren bij hem als een kunstwerk. Als afwerking beschikt hij nog over plexiglas piercings door de neus en onder zijn lip. Etienne zegt zelf dat zijn tatoeages en piercings echte kunst zijn

  • Add Your Comment