15 Meest Ranzige Wereldrecords Die Je Niet Wilt Verbreken!

Sommige houders van een titel in het Guinness Book of Records doen er alles aan om in dat boek te komen en te blijven. Ook vieze dingen dus. Wij lijsten de 15 vieste voor je op. Waarom je deze records in handen zou willen houden??

15. Vieste drank die echt gedronken kan worden

khoona
Die eer gaat naar de tribale stammen in Afghanistan. Daar maakt een bijzonder vieze drank deel uit van de huwelijksnacht. Khoona is de lokale naam voor dit brouwsel. Het is de stier die het maakt. Khoona is namelijk lauwe sperma van de stier. Lekker om je huwelijksnacht mee te beginnen, maar de drank wordt verondersteld een afrodisiacum te zijn.

14. De grootste poep

grootste poep

Yep, je leest het goed. De grootste poep staat op naam van een Amerikaanse man. Maar deze heer wenste liever anoniem te blijven. Volgens het Guinness Book of Records zou de grootste drol wel 3,5 meter lang zijn geweest, en het duurde 12 uur om deze uit de Amerikaanse man zijn lijf te krijgen. Blijkbaar zou de man in kwestie wel 120 keer verbannen zijn uit publieke toiletten. We weten nu waarom.

13. De langste scheet

Deze eer gaat naar de Londenaar Bernard Clemmens. Hij slaagde erin eentje te laten die wel drie minuten duurde. Twee vragen hebben we: wat had die man gegeten en wie heeft dit wereldrecord gemeten.

12. De grootste hoop afgeknipte nagels

Ook dit blijkt een record waard, wist je dat? In 2011 begon Fefe Anon haar afgeknipte lakens te verzamelen. Na twee jaar had ze een stapel van wel 1,5 centimeter hoog. Fefe behield haar record niet lang. In datzelfde jaar werd ze al voorbij gestoken door een man, die een stapel kon voorleggen van wel 15 centimeter.

11. Melk uit ogen spuiten

https://www.youtube.com/watch?v=UvL89EpoLNQ

Sommige dingen moet je echt zien voordat je ze geloofd. Het vochtige ogen record is er zo eentje. In 2004 slaagde de Turkse man Mehmet Yilmaz erin om vocht uit zijn ogen zo maar 2,7 meter verder te mikken in een tas. Bijzonder, niet?

10. Het meeste schaamhaar

Kaal hoeft niet van ons, maar een beetje bijknippen, ja graag! De dame in kwestie komt uit Kaapstad en heet Maoni Vi. Ze heeft haar schaamhaar niet geknipt sinds het begon te groeien in haar pubertijd. Onder haar armen is het 81 centimeter lang, aan haar private delen meet het 72 centimeter. Gelukkig poseert ze in badpak. Misschien maakt ze er soms wel vlechtjes in, vragen wij ons dan af.

9. Puist uitknijpen

Naarmate we verder in ons lijstje gaan, wordt het beter en beter. De Brit Carl Chadwick slaagde erin om in 1987 de pus uit zijn puist meer dan twee meter ver te laten schieten. Bah! (wist je trouwens dat youtube vol staat met dit soort filpjes??

8. Zoveel mogelijk kakkerlakken eten in één minuut

Een man, Ken Edwards, kan 36 kakkerlakken eten in deze tijdspanne. Iemand nog honger?

7. Zoveel mogelijk koeienhersenen eten

Takeru Kobayashi is bekend voor de hoeveelheden hot dogs die hij kan verorberen. Maar hij lust ook nog iets anders. Hersenen van een koe bijvoorbeeld. Daar smikkelt hij zo een acht kilogram van op in 15 minuten. En daarna laat hij trots zijn dikke buik zien, en een klein boertje misschien. Dat brengt ons naadloos naar het volgende record.

6. De luidste vrouwelijke boer

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om een vrouwelijke landbouwer, maar wel over het geluid dat deze dame kan produceren. Jodie Parks heet ze en ze ziet er heel geciviliseerd uit. Tot ze haar mond opendoet en een boer laat. Eentje van 104 decibel. Meet maar eens op je mobieltje hoe hard dat wel niet is.

5. Meeste larves verplaatst met de mond

Kan het nog viezer? Ja hoor, larven verplaatsen met je mond bijvoorbeeld. Dat is de hobby van ene Charlie Bell.

4. Zoveel mogelijk voeten ruiken

voeten ruiken

Madeline Albrecht uit Cincinnati heeft ook een record op haar naam staan. Dat van de meeste voeten ruiken ooit namelijk. Terwijl de meeste mensen nog niet eens aan hun eigen voeten durven te rieken, doet zijn dat als beroep. Madeline werkt namelijk voor Dr. Scholl’s. Die maakt crèmes voor onder andere onze voeten. En zij moet dan ruiken of die smeersels hun werk wel goed doen. Het record staat op ongeveer 5600 voeten. O ja, die van oksels ruiken heeft ze ook op haar naam.

3. Neuspeuteren voor professionals

Af en toe eens stiekem in je neus peuteren. Dat doen we allemaal. Deze jongeman doet meer dan peuteren, hij steekt zijn vinger wel 6 centimeter in zijn neus. Wij denken dat deze Josh Werner gewoon een erg lang neusorgaan heeft, ofwel een erg korte vinger. Ook niet handig, dat laatste.

2. Meeste spinnen ooit op een menselijk lichaam

Niet voor bange zielen. De Australische Tom Buchanan was gastheer voor wel 125 Nephila spinnen. En die zijn groot. Maar niet giftig gelukkig.

1. Tong krachtsporten

Wat kan een tong allemaal doen. Ronddraaien, eten en drinken in je slokdarm laten terechtkomen. Maar meer ook, blijkt uit dit record. Thomas Blackthorne kan een gewicht van 11 kilogram (in de proef was het pasta) optillen met zijn tong. Benieuwd hoe die man zoent. Of nee, toch niet.

  • Add Your Comment