15 Meest Ranzige Wereldrecords Die Je Niet Wilt Verbreken!

Sommige houders van een titel in het Guinness Book of Records doen er alles aan om in dat boek te komen en te blijven. Ook vieze dingen dus. Wij lijsten de 15 vieste voor je op. Waarom je deze records in handen zou willen houden??

15. Vieste drank die echt gedronken kan worden

khoona

Die eer gaat naar de tribale stammen in Afghanistan. Daar maakt een bijzonder vieze drank deel uit van de huwelijksnacht. Khoona is de lokale naam voor dit brouwsel. Het is de stier die het maakt. Khoona is namelijk lauwe sperma van de stier. Lekker om je huwelijksnacht mee te beginnen, maar de drank wordt verondersteld een afrodisiacum te zijn.

14. De grootste poep

grootste-poep

Yep, je leest het goed. De grootste poep staat op naam van een Amerikaanse man. Maar deze heer wenste liever anoniem te blijven. Volgens het Guinness Book of Records zou de grootste drol wel 3,5 meter lang zijn geweest, en het duurde 12 uur om deze uit de Amerikaanse man zijn lijf te krijgen. Blijkbaar zou de man in kwestie wel 120 keer verbannen zijn uit publieke toiletten. We weten nu waarom.

13. De langste scheet

scheet

Deze eer gaat naar de Londenaar Bernard Clemmens. Hij slaagde erin eentje te laten die wel drie minuten duurde. Twee vragen hebben we: wat had die man gegeten en wie heeft dit wereldrecord gemeten.

12. De grootste hoop afgeknipte nagels

nagels

Ook dit blijkt een record waard, wist je dat? In 2011 begon Fefe Anon haar afgeknipte lakens te verzamelen. Na twee jaar had ze een stapel van wel 1,5 centimeter hoog. Fefe behield haar record niet lang. In datzelfde jaar werd ze al voorbij gestoken door een man, die een stapel kon voorleggen van wel 15 centimeter.

11. Melk uit ogen spuiten

Sommige dingen moet je echt zien voordat je ze geloofd. Het vochtige ogen record is er zo eentje. In 2004 slaagde de Turkse man Mehmet Yilmaz erin om vocht uit zijn ogen zo maar 2,7 meter verder te mikken in een tas. Bijzonder, niet?

Vorige1 of 3