15 Unieke Modellen Die Net Even Anders Zijn Dan De Standaard

Schoonheid in al zijn facetten. Dat zijn deze bijzondere modellen. Wij stellen ze aan je voor.

15. Nastya Zhidkova – Albino Model

Deze prachtige Russische dame is een albino. Haar bijzondere eigenschap speelt ze dan ook volop uit. Haar bijna witte haren, wenkbrauwen en wimpers zijn unieke ‘tools’ in de modewereld. Ook haar huid is blanker dan blank. Prachtige beelden worden er van Nastya gemaakt!

14. Moffy – Scheel Model

Deze dame kijkt een beetje scheel en daarmee daagt ze de mode-industrie uit. Voor de rest beschikt ze over de ideale mannequin maten, een sensuele mond en een weelderige, donkerbruine haardos. Na één opdracht al tekende ze bij het agency Storm, het bureau dat ook Kate Moss heeft ontdekt. Zelfs zonder de tonnen make-up die modellen meestal ophebben, is dit a real natural beauty.

13. Alex Minsky – model met prothese

Sixpack, tatoeages en een donkere blik. Zo zou je dit mannelijk model het beste kunnen omschrijven. Alex was een Amerikaanse soldaat, die gestationeerd was in Afghanistan. Daar werd hij in een hinderlaag gelokt. Hij was zwaar gewond, maar overleefde het incident. Zijn legercarrière was daarbij afgelopen. Maar snel ontdekte hij een nieuwe passie. Alex werd model. Dat hij twee fitness-sessies per dag doet, is te zien aan zijn stevige body. Het been dat hij verloor in Afghanistan is vandaag vervangen door een prothese. Maar die merk je amper, want je blik wordt getrokken naar, … juist.

12. Madeline Stuart – Model met syndroom van Down

Deze knappe Australische dame werd geboren met het Down syndroom. Dat belette haar niet om haar droom waar te maken. Als van ze heel jong was, wou ze model worden. Haar mama heeft altijd in haar geloofd. Madeline is vandaag een populair model en ze is heel open over haar ziekte. Op deze manier probeert ze te vechten tegen allerlei discriminaties die mensen met het syndroom van Down meemaken. Recent schitterde ze nog in een prachtige huwelijksreportage.

11. Daphne Selfe – Model van 87 jaar oud

Daphne Selfe, modelling since 1949. Zo weet je direct wat zo speciaal aan dit model is. Daphne is een prachtige dame met heel wat jaartjes op de teller. Wie zei alweer dat modellen eens ze 30 zijn niet meer aan de bak komen? Daphne bewijst het tegendeel. Het geheim van haar lang leven: optimistisch en nieuwsgierig zijn. Haar grootste beauty-geheim: gebruik geen botox. Laat dat een lesje zijn, dames uit Hollywood en het Gooi! Misschien schrijven ook jullie zich beter in op de nieuwsbrief van deze 87-jarige knapperd!

10. Winnie Harlow – Model met vitiligo

Een deelnemer van America’s Next Top Model die het ver schopte. Zij is vandaag hét gezicht van Desiqual. En ze lijdt aan vitiligo, een huidziekte waar pigmentafwijkingen voorkomen. Vandaag is ze ook een activiste die strijdt tegen allerlei vormen van discriminatie. Die heeft ze aan de lijve ondervonden als ze jong was: ze werd zebra of koe genoemd, niet echt vrolijk word je daarvan als jongedame.

9. Amazon Eve – Langste Model

Eve is het langste model dat wij kennen: met haar 2.03 meter op de teller zijn bijna alle mannen mini naast haar. Ze is ook een fitness trainer en actrice. En hadden we al gemeld dat ze een transvrouw is?

8. Nela Zisser – Model die zoveel mogelijk eet

Van de meeste modellen is geweten dat het bijzonder kleine eters zijn. Anders is het bij deze Nieuw Zeelandse Nela Zisser. Naast haar model-carrière neemt zij ook deel aan wedstrijden ‘zoveel mogelijk eten’. Het record 22 Big Macs eten staat op haar naam. Ze eet mega-ontbijten, vette burrito’s. Hoe doet ze het? De dag voor de wedstrijd ook goed eten, zo wordt je maag al gestretcht, zegt ze. Vreemd toch dat ze met deze eetgewoontes een echte panlat blijft.

7. Casey Legler – Vrouw met mannelijk contract

Deze Franse ex-zwemster woont in New York. Wat is zo bijzonder aan haar? Ze heeft bij Ford een contract als mannelijk model. En ja, ze is dus vrouw.

6. Kelly Knox

Dit Engels model is bijzonder knap en gehandicapt. Na haar deelname aan Brittain’s missing Top Model schoot haar ster de hoogte in. Vandaag is ze internationaal actief, en speelt soms ook kleine rolletjes in tv-series. Kelly weigert een armprothese te dragen. Neem me maar zoals ik ben, lijken haar sensuele lippen te zeggen.

5. Mikel Ruffinelli – Vrouw met de breedste heupen

Deze bijzondere dame wordt omschreven als het model met de dikste heupen van heel de wereld. Ze komt uit de VS, en weegt een stevige 190 kg. Dan kan je wat heupjes hebben: 2,4 meter in omtrek. Haar vier kinderen en haar eetgewoonten (zee et 5000 calorieën per dag) zorgen ervoor dat ze haar ‘signatuur’figuur goed blijft onderhouden.

4. Jillian Mercado – model in een rolstoel

Deze knappe dame is ook een model met een handicap. Door een spierziekte is ze in een rolstoel beland. Dat deert haar niet zo te zien. Als kind was haar droom in de mode-industrie te werken. Vandaag wordt ze geboekt voor grote campagnes (oa voor Diesel) en maakte ook deel uit van Queen Be’s laatste campagne op haar website.

3. Liu Xianping – Opa in tienerkleding

Een origineel idee, het internet en je bent een wereldster. Dat overkwam Liu Xianping. Deze opa was het thuiszitten beu, en stelde voor de kledij te showen die zijn kleindochter in haar webshop verkocht. The rest is history. De foto’s gingen in een rotvaart de wereld rond. En de winkel van de kleindochter was uitverkocht. Toegegeven dat opa Xianping poseert als een echt model en dat de tienerkleding (in roze en allerlei fluo-kleurtjes) hem bijzonder goed staan.

2. Melanie Gaydos – Een uniek model

Dit model nam wraak op al wie haar jarenlang gepest heeft door een gerespecteerd model te worden. Melanie werd geboren met ectodermale dysplasie, een ziekte die haar huid, nagels, tanden en botstructuur aantasten. Daarnaast heeft ze ook alopecia, waardoor ze bijna geen haar heeft en is ze gedeeltelijk blind omdat als kind haar wimpers naar binnen groeiden en zo haar hoornvlies beschadigden. Hoe geraakte ze aan deze topjob? Ze overtuigde de modewereld dat ze de enige is in de wereld die er zo uitziet. Opnieuw een dame die haar uniekheid volop uitspeelt in de anders nogal saaie modewereld.

1. Kanya Sesser

Dit lingerie model werd geboren zonder benen. En toch doet ze het: prijken in de allerbeste bladen met de mooiste foto’s van haar prachtig lichaam zonder onderste ledematen. Haar foto’s laten alles zien. Niets stopt ze weg. De foto’s tonen mijn sterktes, dus waarom zou ik die wegsteken? Helemaal juist, Kanya!

  • Add Your Comment