4 Bizarre Superhelden uit Japan

O Japan toch. Wat weten jullie toch altijd bizarre dingen te verzinnen. Denk je aan superhelden, dan komen waarschijnlijk de namen Superman, Batman en Spider-man bij je op. “Normaal” zijn ze natuurlijk niet, maar wel in vergelijking met deze superhelden uit Japan. Lees en huiver!

Panty Man

Oké, het gaat hier om een satirische film uit 2013 maar je moet er maar op komen. In de film Hentai Kamen is de superheld “panty man” een man met vrouwen ondergoed op zijn hoofd en panty’s aan zijn benen.

The Rapeman

Dit moet wel de meest beledigende superheld zijn. Rape Man, oftewel verkrachtigingsman. Voor het eerst in een manga te zien in 1985. Overdag een leraar en snachts zorgt hij voor “gerechtigheid” op de straten met het bizarre motto: “Righting wrongs through penetration.”

Eat Man

Eat Man kan alles eten. Beetje saai natuurlijk als superkracht. maar wat hij ook kan is van dit eten een wapen maken, die uit zijn arm komt!

Cutey Honey

Cutey Honey is duidelijk geen superheldin voor feministen. Wanneer ze hard “honey flash” roept vernietigen haar kleren en wordt het allerdaagse meisje verandert in de sexy rondborstige superheldin