5 Instragramberoemdheden Om Uiteenlopende Redenen

Vroeger werd je beroemd om ‘iets’. Je was een goede voetballer, een ravissante actrice, een buitengewoon excentrieke kunstenaar. Vandaag kan je beroemd worden door ‘alles’ en honderdduizenden, zelfs miljoenen volgers hebben. Platformen zoals Instagram zijn nu de ‘famous’makers. Lees met ons door de vijf bijzonderste.

5. Lavish, 435.000 Instagramvolgers – Meest Gehate Jongen Van Instagram

lavish

Zou het een toeval zijn dat deze man Lavish heet? De verkwister? Lavish heeft fans, maar ook heel wat haters. Die haalt hij zich op zijn nek door uitspraken als ‘mijn leven is zoals Louis Vuitton, iedereen wil het’.

lavish 2

Enige diplomatie is deze man ook vreemd: hij noemt zijn volgers ‘boeren’. Waarom heeft deze snob uit SF dan zoveel trouwe volgers? Lavish post eindeloos veel dure dingen. Louis Vuitton natuurlijk, maar ook chique wagens en stapels geld. Maar hij blijkt ook geld weg te geven, tot $20.000 per keer. In één van zijn foto’s zie je hem geld stoppen in ballonnen die hij dan laat vliegen.

lavish 4

4. Humaid Abdalla Alubuqaish – En Zijn Wilde Dieren

humaidalbuqaish 3

Het lijkt wel of @humaidalbuqaish meer exotische dieren heeft dan de gemiddelde dierentuin. Ook zijn andere hobby, dure auto’s, komt uitgebreid aan bod in zijn posts. De leukste van zijn berichten zijn de combinatie van dier en dure auto: een gigantische leeuw staat op zijn Mercedes die $200.000 kostte.

humaidalbuqaish 2

Hij lijkt zich ook bijzonder te vermaken met zijn huisdieren. Een potje worstelen levert natuurlijke spectaculaire beelden op die linea recta op zijn profiel komen. En af en toe mogen de beestjes ook eens bijten in zijn vriendjes. Populariteit gegarandeerd. Uit verder onderzoek leren we dat exotische huisdieren houden in het Midden-Oosten een ware hype is.

humaidalbuqaish

3. Jen Selter – De Beroemdste Billen Van Instagram

jen selter 2

Nog nooit gehoord van Jen Selter? Zij is de uitvinder van het woord ‘belfie’.

jen selter 3

Een belfie is een selfie van je kont. Daarmee is direct gezegd waarom deze 21-jarige New Yorkse wereldberoemd is op Instagram. Jen heeft geen noemenswaardige opleiding genoten. Ze was receptioniste bij een gym, toen ze plots besliste te sporten en het resultaat daarvan op Instagram te posten. Nadat ze 500.000 volgers had werd het gemakkelijker. Sponsors en dealmakers stonden in de rij om ‘iets’ te doen met deze ravissante verschijning en haar mooie kont.

jen selter 4

Jen ziet zichzelf als een inspiratiebron voor anderen. We kunnen ruiterlijk toegeven dat ze erg hm, inspirerend is als je naar haar poses kijkt. Die noemt ze zelf ‘seltering’ of ‘hoe krijg ik mijn billen het best in beeld’. De moeite om naar te kijken hoor, neem gerust even de tijd en zet je lekker op de bank.

jen selter

2. Wellington Campos – De Avonturen Van Woody

camposwell

Het hoeven niet altijd je billen te zijn, dacht Wellington, toen hij zijn plan opmaakte om beroemd te worden. Wij vermoeden dat Wellington’s kont misschien ook niet zo mooi is als die van Jen Selter.

camposwell 3

Deze media strateeg uit Brazilië kwam echter met een eenvoudig ideetje dat uitgroeide tot een enorme hype in Instagramland. Hij post grappige foto’s van Woody uit Toy Story. Woody beleeft zo wonderlijke avonturen. ‘Echte’ beroemdheden staan al in de rij om met hem te poseren. De voetballer Neymar is fan.

camposwell 2

1. Dan Bilzerian – De Koning van Instagram

Dan Bilzerian  2

Wie kent de enigszins belegen Hugh Hefner uit de Playboy Mansion nog? Nu dat blootblad vol staat met ‘literatuur’ moest een nieuwe crazy guy opstaan. Wel, meet Dan Bilzerian.

Dan Bilzerian

Zijn beroep: venture kapitalist. Zijn passie: poker. Hij beweert al meer dan $50 miljoen verdiend te hebben met pokeren. Hij is zo populair op Instagram omdat hij doet waar iedere man van droomt. Hij rijdt met tanks over auto’s in Las Vegas.

Dan Bilzerian  3

Hij houdt van wapens, en toont trots zijn oorlogsarsenaal. Hij monteert een zwaar wapen op een quad en rijdt zo rond. En hij is altijd omringd door een groep half ontblote prachtige rondborstige dames!

Dan Bilzerian  4

Dan Bilzerian  5

  • Add Your Comment