6 Bizarre Plastische Chirurgie Ingrepen

Denk je bij plastische chirurgie vooral aan borstvergrotingen of –verkleiningen, liposucties of facelifts? Vandaag kan heel je lichaam aangepakt worden. Niets is veilig. Bekijk samen met ons de zes meest bizarre plastische chirurgie ingrepen.

6. De nep six-pack

nep six pack

Eigenlijk is dit een geavanceerde vorm van liposuctie. Na de operatie bezit de man in kwestie een hmmm, verleidelijke six-pack. En wij maar trainen, hoor ik jullie denken. De chirurg doet het volgende: hij verwijdert het vet maar op bepaalde plaatsen zodat de illusie van de packs ontstaat. Wij lopen dus meer warm voor de real stuff! Voor ongeveer 4000 euro kun je jezelf een six-pack aanmeten in Turkije.

5. De mondhoek lift

mondhoek lift

Onze mondhoeken gaan wat hangen als we ouder worden, een gevolg van onze verslappende huid en spieren. Sommige mensen hebben echter van nature uit hangende mondhoeken. Dat komt hun vrolijke uitstraling niet ten goede. Met een eenvoudige ingreep kan dit verholpen worden. Onze tip: niet te hard naar boven laten trekken die mondhoeken, of je eindigt als The Joker uit Batman.

4. Navelbuik chirurgie

navel

Een frustratie over je lelijke navelbuik, ook die kan opgelost worden. Heb je een navel die naar buiten plopt maar wil je liever een “innie”? Geen probleem!. Een vrij simpele ingreep zorgt ervoor dat deze “aandoening” in een wip hersteld wordt. Een mini-litteken blijft zichtbaar. Maar dat is het waard.

3. Kuiltjes in de wangen chirurgie

kuiltjes wangen

Altijd al Miranda kerr willen zijn voor haar schattige kuiltjes in haar wangen? Dat kan nu. De chirurg maakt een kleine incisie aan de binnenkant van je kaak die een beetje wordt bijgetrokken met een hechting. Kijk, als je nu lacht, verschijnen ze, die schattige kuiltjes. Meer bizarre lichaamsmodificaties vind je hier.

2. Nieuwe handlijnen

nieuwe handlijnen

Je lot veranderen was nog nooit zo gemakkelijk. Je past gewoon je handlijnen aan. Korte levenslijn? Geen probleem, die maken we gewoon wat langer. Deze procedure is populair in Japan

1. Assepoester chirurgie

Assepoester chirurgie

Deze ingreep is wat ons betreft de meest bizarre. De operatie heeft de bijnaam Assepoester chirurgie gekregen. Deze werd ontwikkeld voor vrouwen die hun voeten niet in stiletto’s gewrongen krijgen en dat toch persé willen. De operatie kan een deel van de lastige tenen verwijderen. Hou rekening met een operatie die tussen 20 minuten en twee uur duurt. Dat valt mee. Het genezingsproces daarentegen, kan een paar maanden van je tijd innemen. Think twice, denken wij zo.

  • Add Your Comment