Wikipedia Legt De Meest Extreme Seksuele Handelingen Uit Met Leuke Animaties

Holy fuck, wat kun je niet vinden op Wikipedia. Altijd al willen weten wat Snowballen is, of Gokkun? Of wat te denken van een Pearl necklace? Wikipedia heeft de antwoorden, en zelfs het plaatje om de boel uit te leggen ontbreekt niet.

Snowballen

Snowballen

Snowballen of in het Engels ook wel Snowballing is een seksuele handeling waarbij sperma van mond tot mond wordt doorgegeven.
Op de Nederlands wiki pagina wordt zelfs nog even uitgelegd waarom het woord sneeuwbal wordt gebruikt. Ten eerste is deze ook wit, en wordt weleens het spel meegespeeld om de sneeuwbal op te vangen en daarna terug te gooien. Bijna hetzelfde dus als na het pijpen klaarkomen in de mond van de dame, en dat deze daarna het witte sperma met een tongzoen teruggeeft aan de man, toch?

Deepthroating

Deepthroating

We zien de dame op in het tekeningentje nog net niet kokhalzen… deepthroathing kan in het Nederlands vertaald worden met “diep in de keel nemen”. Op wiki wordt ook even verteld dat deze handeling niet door ieder persoon anatomisch te doen is: “men moet in staat zijn de braakneiging te onderdrukken die ontstaat door het in contact komen van de penis met de huig. ” En wikipedia is ook niet te beroemd om mensen te helpen die oefenen met deepthroaten:

Een goede techniek is wanneer de vrouw op haar rug op het bed ligt met haar hoofd over de rand. Wanneer de man dan zijn penis in haar mond brengt is de penis in precies dezelfde hoek als haar keel. Hierdoor is het gemakkelijker voor de vrouw om te deepthroaten. wiki

Gokkun

Gokkun

Gokkun is een Japanse term die gebruikt wordt voor een vrouw die het sperma opdringt van meerder mannen (en zoals op het plaatje te zien hoor je dit niet netjes te drinken, maar de helft laat je langs je gezicht lopen). Ook nog interessant om te vermelden is dat Gokkun een “onomatopee” is, oftewel een woord dat een klant nabootst, in Japan maken ze namelijk dit geluid als ze slikken…

Bukkake

bukkake

Ook uit Japan komt het fenomeen “Bukkake”. Nu drinkt de dame niet een glas leeg, maar wordt ze door meerder mannen ondergespoten met sperma. Wikipedia merkt heel scherp op “Er zijn sterke ondertonen van erotische vernedering in deze seksuele praktijk” (joh!). Overigens betekent Bukkake “plons” of “douche”. Overigens komt deze extreme vorm van sex voort uit het feit dat penetratie in Japanse sexfilms gecenseerd moet worden. Maar sperma niet, dus ‘normale’ sex mag niet, maar een vrouw door 100 mannen laten onderspuiten is prima! Only in Japan…

Coïtus a mamilla

coitus a mammilla

Wij dachten altijd dat dit op zijn Russisch was, maar de officiele term voor tussen de tieten neuken is “Coïtus a mamilla”. Latijn voor sex tussen de borsten. Hoe het precies werkt: Bij coïtus a mammilla wordt de penis van de man ingeklemd tussen de borsten van de vrouw, die zij bij elkaar duwt, waarna de man door bewegen een zaadlozing kan krijgen. Ook bij de vrouw kan dit een prettig gevoel oproepen, doordat haar borsten worden gestimuleerd. Door verschillen in de anatomie is coïtus a mamilla niet voor alle vrouwen mogelijk. Wat we ook nog geleerd hebben van de wiki, als je aan een duits meisje vraagt om het op zijn Russisch te doen verwacht ze een anale oliemassage zonder penetratie!

Pegging

Pegging

In 2001 bleek dat er nog geen naam bestond voor de seksuele handeling waarbij “een vrouw de anus van een man penetreert met een voorbinddildo, een vastgebonden dildo of vibrator”. De Amerikaanse seksadviescolumnist Dan Savage schreef een wedstrijd uit en het winnende woord was pegging.

Cumshot/Facial

cumshot

De zeer bekende Cumshot heeft geen Nederlandse wiki, wel een Engelse. Hier leren we dat bij lesbische seks geen cumshots voorkomen (joh!). Verder nog wat dingetjes over het volume van sperma: hangt af van leeftijd, opwinding, en de laatste keer dat de man is klaargekomen, maar meestal tussen de 1.5 en 5 milliliter.

Teabagging

Teabagging

Ook Teabagging heeft nog geen Nederlandse wiki. Zou iets van theezakken moeten worden? Het houdt in iedergeval in dat de vrouw het scrotum van de man in en uit de mond neemt. Vandaar de term teabagging, het lijkt een beetje op het theezakje in heet water dompelen.

Vuisten

vuisten

De wiki pagina over vuistneuken is er vooral eentje met veel waarschuwingen: “Het gevaar bij vuistneuken is dat de vagina of anus beschadigd wordt. Meestal zijn dit zeer pijnlijke beschadigingen. Ook bestaat er infectiegevaar.” Op de Engelse pagina staan ook technieken uit gelegd hoe en wat.

Anilingus

rimmen

Anilingus beter bekent onder naam rimmen is het stimuleren van de anus met de tong. De wiki pagina gaat grotendeels over de vele ziekten die je kunt krijgen, de anus is namelijk niet de meest schone plek. De tip is dan ook om grondig schoon te maken voor te beginnen met likken!

  • Add Your Comment