7 Vrouwen die er veel jonger uitzien dan hun echte leeftijd

De Taiwanese Lure Hsu is 41 jaar maar ziet eruit als een meid van 21. Het internet is de laatste maanden volledig uit zijn dak gegaan, hoe is dit mogelijk?!? Maar Lure is niet de enige vrouw die er een stuk jonger uitziet dan is daadwerkelijk is.

Lure Hsu – 41 jaar

Bekijk de instagram pagina van Lure Hsu en je denkt dat je kijkt naar een knappe Taiwanese meid van zo’n 20 jaar. Niks is minder waar, ze is 41 jaar oud! Hoe dat kan? Iedereen wil het weten en Lure verteld het graag, iets over veel water en fruit. Maar volgens ons zit het gewoon in de genen, hieronder een foto van Lure met haar moeder (63!) en zus (36)

Kaylan Mahomes – 35 jaar

Kaylan Mahomes plaatste een tijdje terug (2006) een selfie van zichzelf met haar tweelingdochters. Het internet kwam er echter niet achter wie nou de moeder was. Weet jij wie het is? We zullen het verraden, het is de meest linker op de foto.

Zaklina – 47 jaar

Zie je op deze foto’s een 47 jarige oma van twee kleinkinderen of een prachtige 20-jarige? Het eerste is toch echt correct. Deze fashion-oma heeft op haar instagram meer dan 300.000 volgers. Ze gebruikt vaak de hastag #grandmotherthatlovesfashion

Pamela Jacobs – 52 jaar

De Britse Pamela Jacobs is 52 jaar en heeft een zoon van 21 jaar. Wanneer ze samen over straat gaan denkt iedereen dat ze zijn vriendin is en niet zijn moeder! Foto’s hier!

Wie is de moeder?

Twee vriendinnetjes samen op vakantie? Nope, dit zijn moeder en dochter. De dochter links is 18 en de moeder rechts is 36 jaar. Het zal je niet verbazen dat deze foto viral is gegaan op social media!

Masako Mizutani – 48 jaar

De Japanse Masako Mizutani ziet eruit als een twintig jarige, ze is echter al bijna 50 jaar. In Japan kreeg ze dan ook de bijnaam “Japan’s Lady of Eternal Youth.” Het kost overigens wel veel moeite om er zo jong uit te blijven zien, ze zegt 5 uur per dag met haar huid bezig te zijn ….

Yasmina Rossi – 59 jaar

Yasmina Rossi is de oudste dame in de lijst, en toch het meest succesvolle model, ze werkt onder andere voor Marks & Spencer, Hermes and Macy’s.

  • Add Your Comment