9 Meisjes Die Hun Maagdelijkheid Hebben Geveild Voor De Hoogste Prijs

We kennen allemaal de verhalen, een meisje veilt haar maagdelijkheid aan een rijke miljonair voor vele duizenden euro’s. Bizar, maar waar. Wie zijn deze meisjes, en wat heeft hun ‘eerste nacht’ hun opgeleverd.

Catarina Migliorini – $780.000

De twintig jaar oude Braziliaanse Catarina Migliorini verkocht in 2012 haar maagdelijkheid voor maar liefst $780.000. Een Japanse miljonair genaamd “natsu” wilde het bedrag betalen. De deal is echter niet doorgegaan omdat Migliorini het niet vertrouwde. Hierna heeft ze het nog een keer geprobeerd via haar eigen website, maar ook hier besloot ze op het laatste moment van af te zien. Toen kwam er het idee voor een tv show genaamd “There’s Something About Catarina” waarin 20 mannen voor haar eerste keer strijden, en een prijs van $1 miljoen. Het lijkt haar dus vooral om de belangstelling te gaan, dat blijkt ook wel toen ze besloot naakt in de Playboy te verschijnen. Wel als maagd natuurlijk, ehumm…

Alina Percea – $14.000

De Roemeense Alina Percea deed ‘het’ voor een stuk minder. Een 45 jaar oude Italiaanse businessman betaalde $14.000 om haar bloemetje te plukken.

Ungirl – $32.000

Ungirl, of te wel, een meisje, was 19 jaar oud toen ze haar maagdelijkheid besloot te veilen. Er kwamen 1200 boden op de eerste keer sex met deze Nieuw Zeelandse, uiteindelijk besloot ze ‘het’ te doen met een man die $32.000 betaalde.

Shatuniha – $27.700

Een 18 jarige meisje uit Siberië heeft succesvol haar maagdelijkheid verkocht via internet. Ze kreeg er $27.700 voor. Ze klinkt als een goede deal: ‘I have no bad habits, and I am nice looking. I live in Krasnoyarsk but I am ready to travel to any other city’.

Raffaella Fico

Raffaella Fico wilde koste wat koste bekend worden. Ze deed mee aan de achtste editie van de Italiaanse Big Brother. Ze was daarna te zien in veel sexy fotoshoots. In 2008 (toen 20 jaar oud) gaf ze aan dat ze haar maagdelijkheid wilde veilen voor 1 miljoen euro, of iemand het heeft betaald is niet helemaal duidelijk. Ondertussen is Raffaella Fico vooral bekend als voetbalvrouw. In 2009 had ze een relatie met Christino Ronaldo (zou hij het geld betaald hebben?) en in 2012 maakte ze bekend zwanger te zijn van haar ex vriend Mario Balotelli.

Graciela Yataco

Het hele verkopen van de maagdelijkheid begon met de Peruaanse Graciela Yataco. In 2005 besloot ze haar maagdelijkheid te geven aan de hoogste bieder om de ziekenhuiskosten van haar moeder te kunnen betalen. Een Canadees bood $1.5 miljoen, maar uiteindelijk besloot Graciela Yataco het toch niet te doen.

Natalie Dylan – $250.000

Ze heeft wel haar maagdelijkheid geveild, maar de deal is uiteindelijk niet geconsumeerd. Ze kondigde bij radio dj Howard Stern aan dat ze haar maagdelijkheid wilden veilen in 2008. Haar zus werkte in het beroemde bordeel de BunnyRanch. Via deze toko liep de veiling, en er zouden boden tot aan $3.7 miljoen geboden zijn. Natalie had echter de mogelijkheid om nee te zeggen. Achteraf ging het gerucht dat het om een hoax ging, maar Natalie heeft er toch nog een kwart miljoen mee verdient.

Rosie Reid – $13.300

De Britse Rosie Reid is lesbisch, maar om haar universiteit te betalen besloot ze eenmaal het bed te delen met een man. Een 44 jarige was de gelukkige en betaalde $13.300. Ze heeft er overigens niet van genoten: “It was horrible… I felt nervous and scared.”

Elizabeth Raine – $800.000

De laatste maagdelijkheids-veiling draaide om de Amerikaanse studente Elizabeth Raine. Er werd maar liefst $801.000 geboden, maar zoals bij de meeste van de veilingen in dit lijstjes ging ook deze deal niet door. Toen ze begon had ze er alle vertrouwen in dat het een geweldige nacht zou worden, en dat het misschien zelfs tot meer zou leiden. Waarom ze er toch niet mee doorging is niet bekend.

  • Add Your Comment