15 Mensen Met Extra Lichaamsdelen

Soms wordt er wel eens geroepen: “hoe meer, hoe beter!”, en dat is zeker het geval als je het hebt over geld, dagen met lekker weer of zakken popcorn. Het gaat alleen niet op wanneer je het hebt over lichaamsdelen. En deze 15 mensen met extra lichaamsdelen kunnen daar zeker over meepraten!

15. Kang Kang – Twee Gezichten

De Chinese baby Kang Kang is geboren met een misvormd gezicht waardoor het lijkt alsof hij een masker op heeft. Om deze reden wordt hij ook wel “de baby met twee gezichten” genoemd. Maar maak je geen zorgen: de baby houdt er geen medische problemen aan over. Nu nog hopen dat hij op het schoolplein met rust wordt gelaten.

14. Didier Montalvo – Schild op zijn rug

Op het eerste moment lijkt het alsof de zesjarige Didier uit Colombia een schild als een schildpad op zijn rug heeft, maar het is eigenlijk een uit de kluiten gewassen moedervlek. Zijn dorpsgenoten kwamen meteen tot de conclusie dat dit het werk van de duivel moest zijn, omdat Didier verwekt is tijdens een maansverduistering (heel logisch). Gelukkig heeft een Britse arts Didier van zijn moedervlek af geholpen en kan hij nu weer gewoon buiten spelen.

13. Ganga en Jamuna Mondal – Siamese tweeling

Deze zusjes zijn een Siamese tweeling en delen hun buik en heupen. Verder hebben de zusjes vier armen en drie benen. Het zijn ook nog eens optimisten, want ze hebben van hun situatie een carrière gemaakt waarmee ze heel hun gezin kunnen onderhouden. Ze treden op onder de naam “Spider Girls”. En zelfs in de liefde gaat het hun voor de wind, ze hebben samen een man gevonden van wie ze houden.

12. Lakshmi Tatma – vier armen, vier benen

Dit Indiase meisje is geboren met vier armen en vier benen. Dat klinkt als de droom van iedere multitasker, maar als het er op aan komt is het toch wel heel erg vervelend. Daarom heeft Lakshmi een operatie ondergaan waardoor ze gewoon met twee armen en twee benen door het leven kan gaan.

11. Honghong – 16 tenen en 15 vingers

Men zegt altijd: less is more, en dat is zeker het geval wanneer je over tenen en vingers praat. Een Chinees jongetje met de bijnaam Honhhong is geboren met maar liefst 16 tenen en 15 vingers. Inmiddels heeft hij een operatie gehad waardoor hij het gewoon met 10 vingers en tenen moet doen.

10. De Sharma tweeling – twee hoofden

De geboorte van een Siamese tweeling kan helaas ook slecht uitpakken. Deze baby is geboren met twee hoofden, en is dus in feite een tweeling. Helaas is de baby binnen 20 dagen gestorven door hartproblemen.

9. Tyson Smith – Twee harten

Deze Amerikaanse man kwam er na een hartaanval achter dat hij maar liefst twee harten had. De man had zijn leven lang geen problemen gehad met zijn hart, en wist dus nooit dat hij er meer dan één had. De vraag is of hij ook twee keer zoveel liefde had in zijn leven.

8. Hannah Kersey – Twee Baarmoedders

Het lijkt een heel aparte aandoening, maar blijkbaar komt het bij één van de duizend vrouwen voor: de Britse Hannah Kersey heeft twee baarmoeders. Toen ze zwanger werd was het ook meteen goed raak. Kersey kreeg een drieling die zich verdeeld had over de twee baarmoeders. Een geruststelling: zo’n geboorte is wel uniek en komt nauwelijks voor.

7. Jasmine Tridevil – Vrouw met Drie Borsten

Dat vrouwen borstimplantaten nemen om zich net wat beter te voelen over hun lichaam kan nog begrijpelijk zijn, maar deze vrouw maakt het wel heel bont. Tridevil vond twee borsten niet genoeg en liet daarom een derde borst implanteren. Alsof het kopen van bh’s al niet moeilijk genoeg was.

6. Frank Lentini – Man met Drie benen

Weer een voorbeeld van iemand die van zijn aandoening een carrière heeft gemaakt. Frank Lentini is van jongs af aan het podium opgegaan om zijn extra lichaamsdelen te showen. Deze Italiaan stond bekend als de man met drie benen, maar hij had daarnaast ook nog vier voeten en twee werkende piemels. Ieder nadeel heeft zijn voordeel?

5. Zhang Ruifang – Vrouw met hoorn

Er zijn een aantal mensen die geld betalen voor plastische chirurgie omdat ze maar al te graag hoorns op hun hoofd willen hebben. Deze vrouw uit China heeft er niks voor hoeven te betalen en heeft een hoorn van zes centimeter op haar voorhoofd. De vrouw heeft meerdere aanbiedingen gekregen om haar hoorn te laten verwijderen, maar ze is te trots op haar hoorn om hem te verwijderen. De tweede hoorn is zich trouwens ook al aan het vormen, maar zal waarschijnlijk niet heel groot worden aangezien de vrouw al over de 100 jaar oud is.

4. Rudy Santos – Man met een extra lichaam

Deze man is beter bekend als “octoman” omdat hij een extra lichaam heeft. Ja, je leest het goed. Eigenlijk is Santos de helft van een Siamese tweeling, maar de andere baby heeft zich niet volledig ontwikkeld. Sindsdien gaat deze man door het leven met een foetus aan zijn buik.

3. Alfie Clamp = Twee DNA strengen

Deze kleuter is bekend geworden omdat hij een aandoening heeft die nog nooit eerder is vastgesteld door doktoren. Het Britse jongetje was geboren met blindheid en nog een aantal andere problemen, en na een reeks aan onderzoeken bleek dat hij twee DNA strengen heeft. Niemand weet wat de oorzaak is en dat zal wel zo blijven, aangezien Alfie de enige op de wereld is met deze aandoening.

2. Double Dick Dude

Deze man gebruikt nooit zijn echte naam wanneer hij praat over zijn aandoening, waarschijnlijk om de aandacht van vrouwen te verminderen. Want ja, deze man heeft maar liefst twee piemels. Ze zijn allebei volgroeid en werken ook normaal. Dan ga je je toch afvragen wat voor aparte avonturen deze man heeft beleeft in de slaapkamer. Lees meer over deze man hier (inclusief foto’s!)

1. Hazel Jones

Deze vrouw zou de perfecte partner kunnen zijn voor de man met twee piemels. Zij heeft namelijk twee vagina’s. Hierdoor is ze naar eigen zeggen twee keer ontmaagd en heeft ze ook een seksleven dat dubbel zo goed is. Ze schaamt zich totaal niet voor haar situatie en zegt zelf dat het een perfect onderwerp is voor op feestjes. En ja, ze laat blijkbaar haar vagina’s zelfs zien wanneer nieuwsgierige vrienden er aardig naar vragen.

    1. kaila 31 januari 2019

    Add Your Comment