De 5 populairste auto’s van Nederland

Waar in het jaartal 1900 nog maar 200 mensen in bezit waren van een auto, telden we in 2020 al zo’n negen miljoen auto’s die rondreden op de Nederlandse wegen. Het grote deel hiervan, meer dan zeven miljoen, is een particuliere auto en de rest staat op de naam van het bedrijf of mensen leasen deze aan de hand van bijvoorbeeld financial lease. Hieronder zetten wij de vijf populairste auto’s van Nederland voor je op een rij.

1 Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf staat met stipt om nummer een. Dat is ook niet zo gek, want deze auto zie je in elke ooghoek voorbij rijden. Onder alle leeftijden is dit een geliefde auto. De Golf staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit, zijn compacte formaat en stoere uiterlijk. Samen met zijn broertje – de Volkswagen Polo – zijn deze twee auto’s zeer populair. Een Volkswagen financial lease je al vanaf 72 euro.

2 BMW 3-serie

Net als de Volkswagen is de BMW een geliefd Duits automerk. De 3-serie werd gelanceerd in 1975 en tegenwoordig zie je dit model nog veelvuldig op de wegen. Deze BMW is een stijlvolle auto met een sublieme wegligging waar veel mensen voor vallen. Bovendien is de BMW 3-serie vandaag de dag voorzien van vele technische snufjes die jou nóg meer rijcomfort bieden. Zie jij deze BMW ook om de haverklap voorbij rijden?

3 Volkswagen Caddy

Onder de bedrijfswagens is de Volkswagen Caddy erg in trek. Hoog comfort, voldoende laadruimte en een uitstekende marktwaarde doet de ondernemer over de streep trekken om de Caddy aan te schaffen of te leasen. Een Volkswagen Caddy lease je al eenvoudig via internet. Zo kun jij binnen een mum van tijd al gebruikmaken van jouw nieuwste bedrijfsbolide!

4 Ford Focus

De trots van Ford is de Ford Focus. Dit is een van de best verkochte auto’s van het automerk, vandaar dat je deze telkens weer tegenkomt als jij onderweg bent naar jouw werk. Tegenwoordig is de Ford Focus ook beschikbaar als hybrideauto. Dit levert jou meer vermogen op, evenals een snellere acceleratie en tien procent minder brandstofverbruik. Hiermee draag je een steentje bij aan het milieu terwijl je geniet van de verbeterde prestaties van de wagen.

5 Kia Niro

Ook al is de Kia Niro nog niet lang uit de grond gestampt, het is al wel een van de populairste auto’s geworden van dit moment. Dit is een hybride auto die menig verwachting doet overstijgen. Zo stoot hij minder schadelijke stoffen uit wanneer je rijdt in de Niro. Ondertussen kun je genieten van de technische snufjes die deze auto aanbiedt. Zo beschikt deze bolide over een helder display, Apple CarPlay en een achteruitrijcamera. We kunnen wel zeggen dat deze auto van alle gemakken is voorzien én ook nog eens goed is voor het milieu.

  • Add Your Comment