Met chirurgie de borsten van je dromen?

Niet iedereen is gezegend met een boezem die helemaal naar eigen smaak is. En daar is gelukkig iets aan te doen, namelijk met borstchirurgie. Voor ieders wensen een passende ingreep, zo is het. Dit zijn de meest gekozen borstoperaties waarbij je de voorgevel van je dromen krijgt.

Implantaten erin

De populairste borstingreep is wat dat betreft toch wel de borstvergroting met implantaten. Even passen in de kliniek wat je het mooist vindt en hup, die implantaten erin. De meeste dames kiezen voor een vergroting tot 500cc, maar wie echt wil opvallen met de boezem die kan het natuurlijk ook groter aanpakken. Je moet een aantal weken geduld hebben voor het herstel maar dan heb je ook wat!

Upgraden

Wie na verloop van tijd last krijgt van hangende en slappe borsten die kan ervoor kiezen om de borsten te laten liften. Zoals de naam al doet vermoeden krijgen je borsten hiermee een letterlijke upgrade. Hijsen maar! Bij het borsten liften wordt er een ankervormige incisie gemaakt waardoor de huid strakker getrokken kan worden. Optioneel kunnen ook de tepels verplaatst worden. De ingreep wordt regelmatig gekozen door dames na hun zwangerschap. Tevens biedt het uitkomst wanneer men veel kilo’s verloren is. Dat ziet er weer pront uit!

Vetverplaatsing

Geen zin in implantaten, maar wil je wel een grotere cupmaat? Helemaal hip is tegenwoordig lipofilling. Dat wil zeggen dat er vet uit andere delen van het lichaam wordt gehaald, wat vervolgens gezuiverd wordt en op een andere plaats geïnjecteerd wordt. Populair om billen te krijgen à la Kardashian, om lijntjes in het gezicht op te vullen of de borsten een maatje te vergroten. Lekker natuurlijk, want er wordt alleen lichaamseigen materiaal gebruikt. Voor een borstvergroting au naturel! Is één cupmaat voor jou niet groot genoeg? Dan kom je toch wel uit bij de implantaten.

Van oud naar nieuw

Dames die hun borstimplantaten tientallen jaren geleden hebben laten zetten, hebben helaas meer kans op een lekkage. Niet zo prettig natuurlijk. Na diverse horrorverhalen over lekkende implantaten die je wel eens in het nieuws voorbij ziet komen, kiezen sommige dames ervoor om die borstimplantaten te laten verwijderen of vervangen. Wil je liever geen nieuwe kunstboobies? Dan kan er vaak nog een mooi resultaat worden bereikt met de borstlift.

Sexy borstkas

Heren showen hun borstkas vaak op het strand. Maar als je wat ouder wordt dan is borstvorming onder de mannen geen ongewoon fenomeen. Dat heeft onder meer te maken met hormoonschommelingen, maar kan ook ontstaan door het gebruik van medicijnen of simpelweg door erfelijke factoren. Hoe dan ook, als je vindt dat je te grote manboobs hebt dan kun je die laten weghalen middels een borstreductie, waarbij overtollig vet middels liposuctie verwijderd kan worden. Wil je dan ook nog het gedeelte onder de borsten aanpakken zonder jezelf suf te werken in de sportschool? Dan kun je ook nog onder het mes voor een nep six pack. Voor dit gefakete wasbordje moet je dan vaak wel even de grenzen over.

  • Add Your Comment