Zijn Dit De 10 Slechtste Chauffeurs Ooit?

Wie zijn de slechtere chauffeurs, mannen of vrouwen? Er wordt algemeen aangenomen dat mannen beter zijn achter het stuur. natuurlijk vinden mannen dat, maar ook veel vrouwen zijn het er mee eens. De statistieken overigens niet, in iedergeval niet als het gaat om netjes rijden. Vrouwen maken minder ongelukken en pakken minder tickets. Agh, wat het antwoord ook is, zo slechts als de volgende 10 chauffeurs ben jij vast niet!

Man ziet de gigantische stenen op de weg niet

Les nummero uno bij rijles is waarschijnlijk toch wel dat je je ogen op de weg moet houden. Deze man vergeet deze les volledig (misschien een appje ontvangen over stenen die op de weg zijn gevallen??) en rijdt dwars over een grote stapel rotsblokken heen.

9. Vrouw kan de benzinedop niet vinden

Mannen roepen vaak dat vrouwen niks van auto’s weten. Deze vrouw helpt duidelijk niet om dit beeld recht te zetten. Waar zit die benzinedop nou?

8. Burnout Gone Wrong

https://www.youtube.com/watch?v=mFH39T0Z0WI

stoer hoor zo’n burnout met je Dodge Ram SRT 10, maar volgens mij is het niet de bedoeling dat de auto op z’n kop beland.

7. Verkeerde kant van de snelweg

Ok, misschien dat deze vrouw wel kan rijden als ze niet vol zit met drugs.

6. Door een hek rijden is niet makkelijk

Erg moeilijk blijkbaar door zo’n gigantisch hek rijden. Deze vrouw weet het te presteren om haar auto te flippen!

5. Over de tolpoortjes in plaats van erdoorheen

Tja, zo kun je natuurlijk wel de kosten van de tolweg vermijden.

4. Ook brommer chauffeurs zijn niet altijd snugger

https://www.youtube.com/watch?v=CjgT8Af1kGc

WTF. Deze brommer weet eerst vier keer te crashen om daarna in een gigantische put te rijden.

3. Parekeren is moelijk

Natuurlijk mogen de episch slechte parkeerfilmpjes niet ontbreken in dit lijstjes. Hier probeert iemand zijn BMW X5 in te parkeren. In plaats van te remmen drukt zij (of hij) op het einde het gaspedaal in. Oeps! het ergste is natuurlijk dat de chauffeur er daarna vandoor gaat.

2. Bejaarde crasht 9 auto’s op parkeerplaats

Of mannen of vrouwen nou beter kunnen rijden, daar geven we verder geen antwoord op. Wat we wel weten is dat bejaarde niet moeten rijden!

1. Vrouw crasht tegen auto, en molt dan haar eigen auto

Wow! Eerst tegen een auto aanrijden die recht voor je staat. Dan willen vluchten, waarbij je je eigen auto volledig in de prak rijdt. Met recht de slechtste chauffeur ooit!

  • Add Your Comment